JADZIU prymulek u mnie dużo, bo kiedyś wysiałam calutka paczkę .Jednak tak jak biała nie kwitnie żadna z nich .Jestem pełna podziwu dla niej bo wygląda cudnie taka calutka ukwiecona
GRAŻYNKO mówiłam Ci ,ze dostała ekstra honorowe miejsce

,żebym ją ciągle mogła obserwować i podziwiać .Może to serduszka Valentine', też ma podobne listki
EWUNIU zakwitną jeśli je masz spokojnie .Widać ,że pogoda taka sobie to i roślinki same nie wiedzą co chcą
KAROLCIU dlatego ma taką nazwę ,bo podrzuca swoje jajka jak kukułka
MARYSIU ta kokorycz to gratisek zakupowy sama jestem ciekawa jej kwiatów .Z tego co obejrzałam w necie to są bardzo ładne .U mnie często spotykam takie okazy rechoczące ,bo sąsiad ma oczko
EWCIU moje kokorycze nie mają tak mocnych korzeni jeszcze tego nie zauważyłam ,bo na razie żadnej nie wykopywałam .Rozdaję tylko siewki ,a te nie są zbyt mocno zakorzenione
WISIU Kokorycze są śliczne, a za chwilkę zaczną kwitnąć Epimedia i pokazuje się już jagodowiec [Uvularia ] iPsizab
DOROTKO masz rację u Grażynki za sekundkę zakwitną różyczki ,ale i nasze również tylko ciut później
Trochę dzisiejszych fotek ,bo coraz więcej tulipanów zaczyna kwitnienie nie tylko botaniczne