W piątek była ulewa, a wczoraj patrzyłam pod drzewami i co? - sucho

.
 .Małe pytanko - ile jest tulipanów w Twoim 'kręgu'?.

.
 .

Czy na tej okrągłej rabacie jest 1300 tulipanów? Kiedyś były tam mieczyki...Pamiętam konkurs na ilość cebul. Ja wtedy nie zgadłam, ale którejś z dziewczyn się udało
  Czy na tej okrągłej rabacie jest 1300 tulipanów? Kiedyś były tam mieczyki...Pamiętam konkurs na ilość cebul. Ja wtedy nie zgadłam, ale którejś z dziewczyn się udało   Co będzie rosło jak przekwitną tulipany? Masz jakiś pomysł?...Ja wiedziałabym co zrobić z taka wielką rabatą
 Co będzie rosło jak przekwitną tulipany? Masz jakiś pomysł?...Ja wiedziałabym co zrobić z taka wielką rabatą  

Muszę je szybciutko stamtąd przesadzić na jakieś słoneczne miejsce.
  Muszę je szybciutko stamtąd przesadzić na jakieś słoneczne miejsce.  

już sobie wyobrażam jak zakwitną wszystkie .
 już sobie wyobrażam jak zakwitną wszystkie . i kolorowa .
 i kolorowa . życzę
 życzę  

Dobrze że rano takerem przypięłam agrowłókninę do skrzynek, bo sałata była by lodowa a nie masłowa
 Dobrze że rano takerem przypięłam agrowłókninę do skrzynek, bo sałata była by lodowa a nie masłowa 

Moja dopiero na początku maja kwitnie.Nie jest z tych pierwszych.ale tez ja lubie.Bo jak nie lubić , jak to moja imienniczka
 Moja dopiero na początku maja kwitnie.Nie jest z tych pierwszych.ale tez ja lubie.Bo jak nie lubić , jak to moja imienniczka  

Gdzie się podziewasz ?? wiosna przecież a Ciebie nie ma i zdjęć nie ma
 Gdzie się podziewasz ?? wiosna przecież a Ciebie nie ma i zdjęć nie ma