Rośliny kocicy

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ewik
500p
500p
Od: 29 lut 2008, o 14:44

Post »

kocica pisze:Ewik, bo ja to mam takiego fioła, kwiat jest dodatkiem do ładnej doniczki albo odwrotnie. Ale razem musi się to komponować z całym moim otoczeniem :wink:

ale to fioł bardzo pozytywny...
jasne, że bardzo ważne jest , żeby patrzeć na ładne rzeczy i dobrze czuć się w swoim otoczeniu...
Kwiatuszki Ewy
Działeczka mojej Mamy i moja
Pamiętajcie o ogrodach przecież stamtąd przyszliście
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Kocico :D Ja również zwróciłam uwagę na donice, są przepiękne. Kwiaty niesamowicie zyskują w nich na wyglądzie. Nie mogłam się napatrzeć :shock: :D
Awatar użytkownika
kocicy_Lwisko
50p
50p
Od: 12 wrz 2008, o 08:57

Post »

kocica pisze: Ale razem musi się to komponować z całym moim otoczeniem :wink:

To który zestaw komponuje się z Lwiskiem?? :lol:
Awatar użytkownika
kocica
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 wrz 2007, o 16:42
Kontakt:

Post »

AGNESS, dziękuję :oops: .
Lwisko, do Ciebie pasują te, które zaakceptowałeś w sklepie :lol: .
Ewik, trzeba czymś pozytywnym się zająć bo inaczej by człowiek oszalał w tym ponurym świecie.
Moje wątki
Pozdrawiam, Ewa.
Awatar użytkownika
treissi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 sty 2008, o 16:34

Post »

Ewo to prawda, że można kupować jedną w miesiącu, ale wtedy to nigdy nie udałoby mi się wymienić wszystkich. W tej chwili mam ok 100 kwiatków. Więc wymieniając jedną w miesiącu to dopiero po ok. 8 latach wymieniłabym wszystkie. A przecież po drodze i tak dokupiłabym mnóstwo roślinek i ciągle byłabym do tyłu :roll: Wiem, wiem - marudze i szukam dziury w całym :oops:
Pozdrawiam Monika
Moje wątki
Sprzedam zielone
Awatar użytkownika
kocicy_Lwisko
50p
50p

Post »

treissi: pamiętaj że są również wyprzedaże, wysprzedaże, okazyjne końcówki serii gdzie można kupić taniej.
Ale jak zaczniesz już wymieniać, to zobaczysz inny świat... I zaczniesz do niego baaaaardzo tęsknić. :twisted:
I w końcu wymienisz wszystkie.
Awatar użytkownika
anczarn
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sie 2007, o 21:26
Kontakt:

Post »

Ja zaczęłam kupować ceramiczne osłonki :wink: Kupuje kilka w miesiącu, ale przy mojej ilości kwiatów to nie mam pojęcia kiedy uda mi się kupić chociaż na te najładniejsze rośliny... ale staram się :wink: Ostatnio w Auchan wybieram takie jasne pastelowe z kwiatkami namalowanymi, a właściwie synek wybiera bo one mają stać u niego w pokoju... i do tego zażyczył sobie w nich fiołki...
Awatar użytkownika
treissi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aniu Ty to rzeczywiście zanim wszystkie wymienisz, przy takiej ilości roślin :shock: Moje 100 doniczek przy Twoich to po prostu nic :) Ja myślę, że zacznę pomału wymieniać, zaczynając na razie od tych kwiatów, które stoią w najbardziej widocznych miejscach :)
Pozdrawiam Monika
Moje wątki
Sprzedam zielone
Awatar użytkownika
kocicy_Lwisko
50p
50p

Post »

albo do nowych roślinek od razu kupować ładne doniczki. :lol:
Awatar użytkownika
treissi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

To też jakieś rozwiązanie :)
Pozdrawiam Monika
Moje wątki
Sprzedam zielone
uzumaki
50p
50p
Od: 28 sty 2008, o 00:43
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witam Kocico
z wielka przyjemnoscia przeczytalam Twoj watek.Bardzo tez ucieszylo mnie,ze ratujesz zwierzaki.To wazne.
Gdzies tez mignelas mi na "miau",bo tez mam kota Odiego i po tym kojarze.Jednego mam w domu i dokarmiam jeszcze 2"zewnetrzne"
Rany,swiat to faktycznie wirtualna wioska.
Rosliny to moj sposob na obnizenie poziomu stresu i zeby tak nie tesknic za domem,rodzinka.A moj kot,hmm to niemiziasty egoista,ktorego trzymam w domu nielegalnie,bo mam w kontrakcie warunek"no pets".
Kolezanka dala mi go,bo jej maz byl uczulony,wg mnie to byl uczulony nie na kota,tylko na jego kilkaset pchel.
Bardzo serdecznie pozdrawiam.
U mnie ciagle wieje albo pada.W zasadzie prawie zawsze pada.Jesien...
Pozdrawiam Danka
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
EwkaEs
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lip 2008, o 20:28
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj Kocico, z pozdrowieniami od kota Konstantego-konesera szczypiorku i innych zdrowych cebulowych Obrazek
Awatar użytkownika
aconitum
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 lip 2008, o 13:02

Post »

kocico najukochańsza...
powinnaś wątek założyć o "przybłędach" czyli najbardziej kochanych....
a oto moja druga przygarnięta "sirotka"
Obrazek
Anka
Awatar użytkownika
kocica
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 wrz 2007, o 16:42
Kontakt:

Post »

Witam wszystkich miłych gości. Ponieważ nie dostawałam powiadomień myślałam, że tu wszystko zamiera.

uzumaki, świat jest naprawdę niewielki. Dużo kiedyś działałam na portalach zwierzęcych, ale zakończyłam ten rozdział ze względu na niemiłe wydarzenia jakie miały tam miejsce. Niestety zawsze winny jest człowiek. Myślę, że jeśli ktoś chce i lubi pomagać zwierzętom to może to robić sam bez pomocy z zewnątrz. Wtedy nie będzie się narażonym na żadne niesłuszne przykrości.

Ewa Janina Sadowska, witaj ze swoim kotem w moim skromnym wątku i zapraszam częściej:-).

aconitum, Ciebie też witam wraz z koteczkiem. Wszystkie moje zwierzęta są przygarnięte z ulicy bądź zabrane z gospodarstw ludzi tkwiących w średniowieczu. Obecnie mam 5 kotów i 4 psiaki. Myślę, że to jest mój podstawowy zestaw, który zmieni się tylko wtedy, kiedy któreś ze zwierząt zakończy swój żywot.
W tym roku przygarnęłam 6 psów, z czego 5-ciu udało mi się znaleźć fajne domki. Jedna sunia, dorosła została u mnie i chyba już tak pozostanie. Latem, przez około 2 miesiące miałam w sumie 9 psów :lol: , w tym 4 szczeniaki. Przyznam się, że nie wiedziałam gdzie ręce włożyć przy tych stworzeniach. Ale jakoś dałam sobie radę i najpierw domki znalazły 4 małe szczeniaki, a potem nagle dzięki tamtym szczeniakom znalazł się dom dla jednej z suczek zabranych z gospodarstwa w mojej wsi. Bardzo się z tych adopcji cieszę bo utrzymanie takiej ilości zwierząt jest bardzo kosztowne i czasochłonne.
Moje wątki
Pozdrawiam, Ewa.
Awatar użytkownika
EwkaEs
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lip 2008, o 20:28
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Podziwiam i szanuję Kocico!
Ja mam jednego kota, ale będę miala na przechowaniu jeszcze jednego lub dwa należącego do znajomego benedyktyna.Trochę się obawiam jak się dwa dorosłe kocury pogodzą,ale skoro o. Piotr ma szansę wyjechać i nie chce swoich zwierzaków utracić to zrobię wszystko by było dobrze.Oba są łagodne i wychowane bez agresji.Ciekawe czy ten jego tez będzie obryzał dracenę?Chyba ją owinę w taką siatke jak przed ptakami!Ewka
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”