Kolejny rok- kolejne próby

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
vimen
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 11 sty 2015, o 16:21
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Kolejny rok- kolejne próby

Post »

No toś mnie teraz wystraszyła, bo też od nich na powojniki czekam i na koniec kwietnia się umówiłam. A gratisy ponoć do każdych 11 sztuk miały być :shock: A dziś mi dwie przesyłki przyszły i miejsce się skończyło...
Jak wrócisz to spryskaj je profilaktycznie nadmanganianem potasu albo miedzianem. Dadzą radę.
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

:wit
a ty co znowu zamawiasz ??
a hortensja i duża i ładna z tym z kwiatkiem.Teraz to trzeba będzie poczekać dłużej,żeby ja posadzić do ogrodu :)
Awatar użytkownika
mewa
1000p
1000p
Od: 25 paź 2009, o 17:13
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Kasiu do 11 sztuk tak ale ja zamówiłam w sumie 23 powojniki i jedną winorośl więc limit paczkowy wyczerpalam
Oj Aniu różne rzeczy,jeszcze kilka sztuk powojnikow przyjdzie od Stasi po 20
Kilka jezowek i zurawek odMariusza i jeszcze Bylinowy raj oraz jak dojdzie do skutku to zamowienie z Zielonych progow :;230
Pozdrawiam. Ewa
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19

Post »

No to nieźle, szalejesz zakupowo!!
AOoo jeżóweczki,,,to będzie pięknie,Mam do nich słabość.I powojników tyle.ale ja tez je dokupuję .Już mam ich ok. 20 :D
A ja stopuję, już bo miejsca mało.ale i tak ciągle coś dokupię.Ale nie wtakiej dużej juz ilości.A co z Zielonych ogrodów zamówiłaś ??
vimen
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.

Post »

Napisali, ze do każdych 11 sztuk... Ja zamówiłam 22 powojniki, 4 winogrona i 2 ketmie, wiec w świetle tego co piszesz też nie dostanę gratisów... :(
Na BH pączków nie znalazłam, ale Sweet Fantasy ma pączusia :tan
Awatar użytkownika
mewa
1000p
1000p

Post »

A ile za przesylke podliczyli?

-- Cz 09 kwi 2015 21:58 --

Aniu zamowilam zurawki ktorych u Mariuszs nie ma,ale napisali mi ze kilka nie nadaje die do wiosenneh wysylki.
Jak wroce napisze do nich bo z tel troszkę ciezko mi idzie.
Napisalam do Przemka na Fo moze odpisze
Pozdrawiam. Ewa
Awatar użytkownika
mewa
1000p
1000p

Post »

Kasiu mnie poinformowali jak zadzwonilam do nich już po wpłacie,.mam nadzueje ze dostaniesz. Ja znimi wspólprace zakonczylam
Pozdrawiam. Ewa
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56

Post »

Ale mnie zszokowałaś tymi Wędrowskimi. Do mnie ma paczka od nich we wtorek dojść. Szkoda, że nie zmówiłyśmy się wcześniej z tym gratisem. Powiedziałabyś żeby dorzucili Twoje gratisy do mojej paczki a ja bym Ci przy okazji podrzuciła. Ja nie wyczerpałam limitu roślin do jednej wysyłki.
vimen
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.

Post »

Za dwie przesyłki :( Ja pierwszy raz u nich kupuje w tym sklepie. Aczkolwiek rośliny od nich już miałam, tylko nie pamiętam czy przez all... czy od jakiegoś innego sprzedawcy. Niebawem się okaże, bo w przyszłym tygodniu już połowa kwietnia ;:oj
Awatar użytkownika
anym
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 kwie 2013, o 19:01

Post »

Ewka hej :wit
Wybacz ale zakupów to ci zazdroszczę ;:131 ja choć bym chciała to miejsca brakuje i to jest moja największa bolączka ;:145
A prymulek z BR nie zamawiałaś? Piękne mają ale drogie :(
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą z spojrzeń ludzkich oczu. Anka
Moje wątki, Aktualny
Awatar użytkownika
mewa
1000p
1000p

Post »

Witajcie
Wróciłam w piątek w nocy i w sobotę z rana od razu na działkę uderzyłam aby zadołować powojniki, a tam...
W czwartek jeden z sąsiadów przysłał mi sms ze przybłakała się do niego sunia owczarka niemieckiego i nie wie co z nią zrobić .
Zabrać do domu nie mogł - liczył bardzo że znajdzie się ktoś kto ją przygarnie -ale u mnie na wsi cieżko znaleźc wsród tubylców odpowiedzialnego czlowieka - u nich pies musi być grożny a jak nie jest to idzie na sznurek w stodole , poza tym jak się sąsiad dowiedział gdy z nią chodził i pytał czy ktoś by jej nie wziął - dowiedział się że Una za bardzo chlana bydzie :shock:
Mimo szczerych chęci mnie niestety warunki na to nie pozwoliły.
Sunia przepiękna, spokojna ,ufna, przyjacielsko nastawiona, kochająca wszystkich- normalnie marzenie każdego, a na pewno moje i to od czasów dzieciństwa.
Zasugerowałam w sobotę żeby pojechał z nią do weterynarza celem sprawdzenie czy nie ma czasem czipa . Niestety ale wprowadzenie jej do auta było czyms nieosiągalnym-już miał dzwonić do schroniska żeby ja zabrali ,ale na szczęście drugi sąsiad ,który mieszka tam na stałe ja zabrał do siebie. Szczerze ,to nawet tego sasiada nie pytaliśmy bo już trzy lata temu przygarnął w podobnej sytuacji owczarka ale pieska , poza tym ma jeszcze bulteriera - ale ten to akurat typowo domowy pies
Z moimi dziewczynami płakalyśmy ( za mało powiedziane) jak bobry ze szcześcia jak się dowiedziałyśmy że znalazła dom.
Zadzwoniłam do sąsiada i łkając dziękowałam że ją przygarnął ;:167

Na szczęście dobrze się skonczyła historia z sunią .Bardzo jestem szczęsliwa bo każdego razu jak pojadę na działkę będę ją widziała szczesliwą i bawiącą sie z dziecmi sąsiada na pięknym trawniku ;:167 ;:167
Dostała już filmowe imię jak księżniczka z Gwiezdnych wojen czyli Laia- lepszego nie mógł wybrac bo ona prawdziwa księżniczka - zresztą zobaczcie sami ;:167 ;:167 ;:167

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Pozdrawiam. Ewa
Awatar użytkownika
Tulap
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lip 2014, o 09:30

Post »

Mam takiego samego psa, ale ciężko byłoby o nim to samo powiedzieć ;:173
Fajnie, że teraz chociaż popatrzeć możesz :)
Awatar użytkownika
karolacha
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 cze 2014, o 15:56

Post »

Bardzo ładna księżniczka i jaka ufna i łagodna , super ,że znalazła dom ;:138 Mój mąż też kiedyś widział jak wyrzucili szczeniaka z auta, też przygarnął i Kuba ok 15 lat u nas był, aż odszedł ze starości .
Miło czytać takie wiadomości o zwierzętach , o szczęśliwym zakończeniu :lol:
Moje Arboretum
Część 8 - zapraszam Karolina
Filemon24
1000p
1000p
Od: 1 sie 2014, o 14:59

Post »

Piesek śliczny, ja to nawet sąsiadów się nie pytam czy by wzięli pieska przybłędę ( tacy są "sympatyczni") wszystkie przybłędy które do nas przyjdą bierzemy my :D
Piesek nie wygląda na jakiegoś zaniedbanego może ktoś się nią znudził i pozbył?
Awatar użytkownika
mewa
1000p
1000p

Post »

Mateusz co masz na myśli ?
łobuz czy agresywny :?:
Karola to już drugi owczarek w ciągu 3 lat
Anitko jest dosć mocno wychudzona czego nie widać przez futro ktore ma na sobie , ale kości czuć dlatego jestem przeszcześliwa że znalazła swoj dom ;:167
Ja w sobote dowiozłam obróżke na pchły i kleszcze bo chyba tych pierwszych miała sporo
Gdybym miała dom z ogrodem to też pewnie wszystko bym przygarniała ;:304
Pozdrawiam. Ewa
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”