Witajcie
Po niespodziankach pogodowych zawitało słoneczko i zrobiło się ciepło. W tak słoneczne dni, żal siedzieć w domu. Wyleciałam z radością na ogród , zrobiłam porządki w malinkach, porzeczkach i już zielsko nie podnosi tak hardo głowy i nie panoszy się
Grażynko
My bardzo lubimy truskawki i sporą część ogródka one zajmują, co roku dosadzam nowe a wykopuje te, które są trzy lata. Chyba truskawką zaraz po kwiatach poświęcam najwięcej uwagi.
Dziękuję za pochwały barwinka,
Bea
Twoje życzenia się spełniły, za oknem piękne słoneczko, dziękuję za miłe słowa.
Lubię obserwować chmury, najwięcej emocji budzą u mnie te jesienne, ciemne, poszarpane, groźne....
Mati/Tulap
oj wiało i to kilka dni . Teraz tylko powiewa lekka bryza. Mieszkam w obok lasu więc często po wichurach , takie widoczki nie są rzadkością
Mati1999
Barwinek dziękuje za pochwały

i ja też
Kwiaty wiosenne nie chcą u mnie rosnąć - za zimno na wiosnę więc forsycja reprezentuje wiosnę
Wanda
Bardzo lubię żółty kolor i forsycję więc gdzie tylko mogę to ją sadzę. W tym roku posadziłam cztery nowe od południowej strony
Paweł
Chyba już i do Ciebie dotarło trochę słoneczka, u nas od dwóch dni ciepła wiosna
Muszę przyznać,że nie wszystkie forsycje rozkwitły, te w zacienionej części ogrodu ciągle w pąkach
Miriam
Zawsze są takie prace, z którymi się ociągamy. Bywa,że i u mnie coś krzyczy -no chodź wreszcie i zrób porządek- ale ja nieraz bywam jakaś taka głucha i idę tam gdzie szepce kwiatek- uwiera mnie małe zielsko w korzonek
Anna
Nasz Tofik jest troszkę inwalidą, ma niedowład tylnych nóżek ale jest bardzo pogodny i radosny. Weterynarz mówi,że trzeba czasu aby chodził, więc czekamy ,ćwiczymy mu tylne nóżki i podziwiamy .
Barwinek po raz pierwszy tak ślicznie nas uraczył kwitnieniem
Wszystkich pozdrawiam słonecznie i jeszcze kilka forsycji