Pogoda nam się wreszcie poprawia.Dziś w planach dzień ma być spędzony na działce.Jak zwykle trzeba coś popracować.
Posiać coś może,( ręce świerzbią )
Na róże oprysk miedzianem zrobić.A jedną muszę dokładnie sprawdzić, bo jeszcze nie widziałam u niej oznak życia.
Nawozem posypać pod krzewy, iglaczki.
I nowych kolorków poszukać.Pozaglądać co z ziemi wychodzi :search: Oj to lubię ;
Bocianki pobyt umilą swoim klekotaniem.
ewunia7-Ewuś ; ann_30-Aniu; Annes 77-Aniu Witam moich pierwszych gości. !!!I dziękuję za miłe słowa.
Każde wspomnienie ogrodowe jest miłe,prawda?
Kolejny sezon przed nami, jaki będzie ?,zobaczymy
any57-Andrzeju Witam!
coraz i więcej i dłużej będziemy spędzali czasu w ogrodzie.Najpierw trochę pracy, a potem przyjdzie czas na relaks. Do majówki wszędzie powinno być już zrobione.ciekawe kiedy będzie pierwszy grilek??
Andziu84 ; Marzenko77;korzo_m-Dorotko ; Malinka38757 ; chalaputkowo-Moniś;Annar13-Aniu; marzena06-Marzenko
Witam serdecznie, dziękuję za miłe słowa

! I oczywiście zapraszam
sweety-AniuPogoda nam się poprawia,Nasze ogrodowe raje, już się zmieniają, kolorków dostają.Ale jeszcze trochę trzeba popracować w tym raju, aby jeszcze przyjemniej było, prawda??
kogra-Grażynko Witaj.Dziękuję za dobre i miłe słowo.Każdy z nas star się stworzyć coś miłego dla naszego oka, samopoczucia, prawda??
Ja jeszcze 1 iglaczek powinnam przyciąć, bo nie podoba mi sie jak rośnie, taki nie okiełzany.Coś trzeba na niego w tym roku wymyślić.
ASK_anulla-Anulka Witaj.Każdy dzień już niesie coś nowego.Coraz bardziej wszystko się nam rozwija, pięknieje.A jeszcze ciągle coś się dokupuje.Tak ??Ja już trochę lili i innych cebulowych znowu dokupiłam.Ehh, ciekawa jestem, czy to się kiedyś skończy
mati1999; Tulap- Mateuszki dwa Witajcie panowie.Dziękuję za miłe slowa.I oczywiście zapraszam.Nie wyobrażam sobie bez waz wątku i rozmów ogrodowych okraszonych ciekawym humorem

Mam nadzieję,że wtym roku zdrowie już nie zegnie mnie znowu.Sezon przed nami, to muszę się trzymać.Wieczorem na pewno będzie świeża fotorelacja z ogrodu, tulipankowa też.Może już pokazały i u mnie kolorki
Pashmina2006-Madziu Moja magnola Ann, nie należy do wczesnych.Jest krzewem.Sama się zdziwiłam jak zobaczyłam już pękające pierwsze paki kwiatowe.Chyba w tym roku( po mimo zimna) chce być szybsza w kwitnieniu.Dziękuję kochana za miłe słowa.A i u ciebie jest pięknie,Ja też lubię do ciebie zagladać
I kupiłam w carrefourze małego rodka - Moerheim jasnofioletowy co ma być docelowo do 40 cm.Zobaczymy
Tu obok nowej jeżówki Orange ,kupionej w kłączu i posadzonej do doniczki i jest już taka .
No i szukanie miejscówki .Najpierw coś człowieka skusi, a potem myśl,gdzie to znowu upchnąć
No i moja Fionka , bo jeszcze jej w tym roku nie było