Ogród - hal1959 /r.2008/
- Hanka 1
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 30 kwie 2008, o 20:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Halinko
Nie lubię jesieni ale u Ciebie lubię przebywać wydaje się ,że czas zatrzymałaś na początku września.Wybacz,że tak nieregularnie bywam u Ciebie ale wierz mi nie mogę dogonić czasu.Teraz jest jeszcze gorzej jak zmienili godziny.Przyjeżdżam z pracy na 17 już ciemno,jakiś obiad i wydaje się,że to już daleka noc.Myślę,że jakoś przeżyję do wiosny choć to najtrudniejszy czas dla mnie.Bez słońca nie funcjonuję jak należy mam zły nastrój i wiecznie jestem zmęczona.
Milutkiego wieczoru
Nie lubię jesieni ale u Ciebie lubię przebywać wydaje się ,że czas zatrzymałaś na początku września.Wybacz,że tak nieregularnie bywam u Ciebie ale wierz mi nie mogę dogonić czasu.Teraz jest jeszcze gorzej jak zmienili godziny.Przyjeżdżam z pracy na 17 już ciemno,jakiś obiad i wydaje się,że to już daleka noc.Myślę,że jakoś przeżyję do wiosny choć to najtrudniejszy czas dla mnie.Bez słońca nie funcjonuję jak należy mam zły nastrój i wiecznie jestem zmęczona.
Milutkiego wieczoru
- hal1959
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 mar 2008, o 19:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Asiu spodobała mi sie z liści więc kupiłam,nie miałam pojęcia jak kwitnie,tylko,że bardzo późno zaczęła kwitnąć i nie zobaczę jej w pełni kwitnącej,bo za zimno już,chyba ją przesadzę na słoneczniejsze miejsce,chociaż czytałam,że jest to kwiat z najpóźniej kwitnących,ale o tej porze
trochę przesada,żeby zakwitły wszystkie pąki musiało by to trwać jeszcze miesiąc