Agnieszko 
A gdzie tam ... u mnie dopiero się zaczyna ! Poczekaj na maj - czerwiec.wiesz możliwe ale na razie ma kamienie i tak musze go przesadzić , będzie w innym miejscu bo rośnie pod orzechem , i przeszkadza mi . Mi jeszcze niestety nie kwitł , musze czekać do przyszłej wiosny...
Zakwitły owocowe !

W tym roku szykuje się prawdziwy festiwal jabłoni , śliw i wiśni ! One co dwa lata cudownie kwitną ! i teraz w tym roku powinny
Ewo 
Niestety już dziś leżą ... te dwa gorące dni je wykończyły mimo że codziennie je podlewam

Niech będzie słoneczniczek !
Jak pięknie potrafi pachnieć Magnolia Gwiazdzista ! A zaczęła w Wielką Sobotę
Aniu 
Niestety , moje też te liliowe pewnie były sadzone pozniej niż gruntowe

, chyba już żonkile się rozwinęły ! Nasze kwitnie jeden zagonik , pięknie dziś wyglądał ! Hiacynty się trzymają mocno tzn. Liliowy jeszcze ciągle kwitnie , morelowy dziś się rozwinął a rubinowy zacznie w poniedziałek może

róże jak potworki wyglądają już ale i tak je kocham . Ja właśnie 3 przesadziłem dzisiaj i wczoraj
Abrahama Darby na nową rabatę pod szklarnią Calmar Castle na miejsce A. i Giardinę też na tą pod szklarnią ! Nie zwiędły , są kochane
Maciejki ? Już rozkwitają , tu na łące .
Grażynko 
No zasadniczo to już po ptokach...

już przekwitła !
Dziękuję ! Z tego co pamiętam to masz go za ogrodzeniem ... nie no ja tam jestem cierpliwy , gorzej jakby odrastał wszędzie ! Właśnie , dzisiaj ciocia jeszcze dwie dokupiła , taką białą co przed pełnym rozkwitem jest taka pastelowa .
Jeszcze trochę żonkilków !
Daysy 
Właściwie to nie mam zielonego pojęcia co to

na razie stoi i nie kwitnie . edit : jednak to ona ! Dziękuję !
Kropelkowy świat
Kasiu 
Hmm trzeba czekać , tylko że ja chyba tam jej nie sadziłem ! O ile pamiętam to kupowałem kostkową na jesień ale nie wiem gdzie ją posadziłem .... Korzenie zostawiłem ale co tam. Tak wiem ale sobię obiecałem że teraz rabaty będę robił
4w1 czyli
Kolorowe, pachnące,piękne i różane I będzie duużo cebulowych !
I znowu kwiaty
Aniu 
Ale przez te dwa dni zrobiło się już ładniej ! Dziękuję ! Właśnie , odbije ... a mógłby nie
Bluszczyk...