Kochani wszystkim Wam życzę cudownych świąt, bardzo ciepłych i rodzinnych, ja czas zajęty mam wnukami , ale na działeczkę też wskoczyliśmy na chwilkę, teraz zostawiam Wam kilka zdjęć i zmykam, a jutro już wracam się kurować dalej
Iwonka już pewnie pojechała na dalszą kurację. Wróci naprawiona i zadowolona, zwłaszcza że miejscówka ładna i choć nie na działce, to i tak może oczęta napawać pięknymi widokami.
Witaj Iwonko wiosennie , z góry cię przepraszam ale kiedyś zadałaś mi pytanie u mnie ale ci niestety nie odpisałam.
Więc robię to teras , pytałaś o tego białego powojnika jeśli tak to Biutyful bride jeśli różowego to nazwy nie jestem pewna to jeden z powojników botanicznych ale pewności jaki to na 100 jest nie mam.
Zdjęcia plenerowe super !!!
Dobrze, że się kurujesz bo szybciej dojdziesz do pełni sił , ale troszku tęsknię za Twoimi wpisami i feerią roślin na działc e, ich kolorów i mnogości z twojego ogrodu, choć z reguły tylko po cichutku zaglądam
Iwonko, piękna wiosenka zawitała w Twoim ogrodzie, urocze migawki z nad morza i z miejsca w którym się kurujesz, wracaj do nas zdrowa, wypoczęta i pełna nowych sił