Witajcie w moim skromnym ogrodzie

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kwiaty_poli
500p
500p
Od: 5 gru 2011, o 16:10
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Witajcie w moim skromnym ogrodzie

Post »

Lucynko, Aniu a dziękuję ;:196
Dorotko żadna tam ceramika ;:306 ;:306 to stare klosze z lamp przeżywają renesans ;:215

Zaktualizowałam pierwszą stronę, bo zdjęcia z imagesh. gdzieś mi nie wchodziły. Naszukałam się fotek aby je dodać. Sami spójrzcie, obraz nędzy i rozpaczy hehehe :;230 :;230 ;:145 ;:145 Oj nie wiem czy drugi raz by mi się chciało ;:14

Dziś leniuchuje w domu, bo grypa nie odpuszcza, a pewnie doprawiłam się wczoraj bo powiększyłam tą rabatę z hortensjami i na honorowym miejscu znalazła się magnolia ;:167 Moje odwieczne marzenie, aby się przyjęła i pięknie mi kwitła
Obrazek
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2011, o 13:58

Post »

Ale numer,teraz jak się przyjrzałam to rzeczywiście na jednym widać,ale wcześniej nigdy bym na to nie wpadła tym bardziej że teraz kule są na topie w ogrodach
aika
10p - Początkujący
10p - Początkujący
Od: 2 lut 2015, o 18:14

Post »

Kopiesz i sadzisz, efekty widać ;:oj
Awatar użytkownika
Makda
200p
200p
Od: 30 sty 2015, o 00:10

Post »

Pięknie wygląda teraz Twój ogród w porównaniu z tym z pierwszej strony - jak nie ten sam. Ogromna zmiana i ogrom pracy. ;:138 ;:138 ;:138
Kule kojarzyły mi się z lampką nocną bo też taką miałam (chyba jeszcze gdzieś mam). ;:306
Rabatka podwyższona po wysypaniu kory nabrała uroku i jest super. ;:333 Prezentuje się naprawdę wspaniale. ;:333
Oby magnolia pięknie kwitła. ;:215

Życzę Ci zdrówka i kuruj się, z grypą nie ma żartów - ja dwa lata temu chodziłam z grypą do pracy a potem ponad 3 miesiące leczyłam zapalenie płuc, nie wspomnę ile antybiotyków musiałam połknąć i nic nie pomagało. Namęczyłam się strasznie. Dlatego uważaj na siebie. ;:168
Pozdrawiam serdecznie - Magda.
W cieniu wiekowej czereśni Zapraszam.
MagdalenaKCh
500p
500p
Od: 26 sie 2011, o 19:42

Post »

Przepiękny ogród, czysciutki i równiutki trawnik. Podobaja mi się te konary na rabatach, .. zapraszam na kawkę :wit
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Super to wszystko wygląda.
A M. to powinnaś uściskać. Mój w życiu nie pomyślałby, żeby mi kupić roslinkę
Chociaż jak ostatnio poprosiłam go o kupno worka ziemi, to kupił 5.
W szoku byłam. Tylko nie wiem, czy nie zrobił tego, żebym go więcej nie prosiła ;:306
Awatar użytkownika
kwiaty_poli
500p
500p

Post »

Pogoda dziś pochmurna, co mnie cieszy i liczę na deszcz :wink: Susza straszna, zamiast ziemi mam piach.

Dorotko a widzisz u mnie dużo śmieci znalezionych gdzieś w piwnicy i typ podobnych, mają swoje drugie życie. Też właśnie widziałam takie kule w ogrodach np. srebrne, no piękne to wygląda, a ja mam klosze :;230

aika tak cały czas coś dosadzam, boje się, że wkrótce zabraknie mi miejsca :roll:

Madziu no ta nowa rabatka nie ma efektu bo mam tam dużo hortensji, niestety mikrusów. Jeśli przeżyją i się rozrosną to może będzie co nieco widać. A kurowałam się wczoraj i przed wczoraj. Masz rację, lepiej posiedzieć 2-3 dni w domu niż potem mieć inne komplikacje i siedzieć o wiele dłużej ;:14

Mariolu u Ciebie też jest pięknie, zawsze Cię podziwiam ;:196

MagdalenaKCh dziękuję ;:196 choć do trawnika mam wiele obiekcji :;230 Chciałam wpaść do Twojego ogrodu, ale link nie działa ;:185 A jestem bardzo, bardzo ciekawa :)

Gosiu nie bez powodu mi kupił, dzień wcześniej była kłótnia, to chciał się wkupić w łaski ;:215 Muszę się częściej kłócić to może będę miała ładne rzeczy :;230 :;230 :;230

A wczoraj rano obudził mnie kurier (swoją drogą firma kurierska z pewną cyferką rozwozi mi paczki przed 8 rano i nie dostaję żadnego info dzień wcześniej ;:219 ) Ale zawartość zadowalająca :)
Obrazek
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dużo tego,co pozamawiałaś??
Awatar użytkownika
Makda
200p
200p
Od: 30 sty 2015, o 00:10

Post »

Całkiem spora ''paczuszka''. ;:333 Ja też czekam na przesyłki i raczej wolałabym być wcześniej powiadomiona. ;:306 A nie tak z zaskoczenia. ;:306
Pozdrawiam serdecznie - Magda.
W cieniu wiekowej czereśni Zapraszam.
Awatar użytkownika
Margaret2014
1000p
1000p
Od: 20 maja 2014, o 08:21

Post »

Ale zamówienie, ja też dostałam wczoraj przesyłkę, ale moja to jakaś miniaturka.
Podziel się informacją, co tam w środku.
Awatar użytkownika
kwiaty_poli
500p
500p

Post »

Dziewczyny a w paczce znajdowało się: 5 liliowców, 5 floksów, ciemierniki 4 z czego 2 dla mamy, trytoma, orlik, astromeria, zurawka.
Colli28 ten sprzedawca akurat przysłał paczkę ok, szybko, opisane, sadzonki nawet spore. Nie robię tak często zakupów ogrodowych przez all. ale w tym roku poszalałam. Wiem już kogo będę omijać "szerokim łukiem" np. pokazywałam już te moje montrualne hortensje ;:185 Z jednym sprzedawca musiałam rozpocząć spór gdyż pieniądze wpłaciłam w styczniu i do tej pory roślin brak. Zapewnił mnie, że do końca tygodnia otrzymam paczkę a jest piątek, także widać jakie ma podejście do tematu. Z zakupów liliowych przez all. też jestem zadowolona, szybko paczka przyszła, sporo gratisów i dosłano mi osobno roślinę, której zapomniano wsadzić w paczkę a ja się nawet nie upomniałam. Jak widać są sprzedawcy i "sprzedawcy" :roll:
A Wy jakie macie doświadczenia z ogrodowymi zakupami na tym portalu?
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ja mam swoich sprzedawców,z których jestem bardzo zadowolona i ich raczej się trzymam
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

A mnie zamawia moja koleżanka. A dosłownie kusi mnie.
To przez nia częściowo nie mam miejsca w ogrodzie
Ja wole zakupy na żywo, tylko, że wtedy nie ma takiego wyboru
Ale twoje zamówienie wygląda porządnie
Alina662
1000p
1000p
Od: 9 lis 2009, o 19:26
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Wpadłam przez przypadek Do Ciebie Paulinko, :shock: jestem pełna podziwu. ;:196 ;:196 ;:196
Awatar użytkownika
kwiaty_poli
500p
500p

Post »

Dorotko też powoli tworzę swoją listę dobrych sprzedawców, no i czarną listę. :;230
Gosiu ja też wolę na żywo, ale masz rację czasami zależy nam na jakieś roślinie, którą ciężko dostać i w tedy z pomocą przychodzą zakupy internetowe :wink: Ta paczka była porządna, jestem zadowolona :D
Alinko ;:196 bardzo mi miło, dziękuję.

A dziś chybna jakieś tornado szaleje... Zamówiłam w końcu folię do oczka i czekam, czekam... Wczoraj posadziłam maliny, nie wiem czy coś z nich będzie, bo nie mam w tym doświadczenia ;:219 I w sadzie dosadziłam morelkę. Na razie to koniec moich roślinnych tegorocznych zakupów ;:131 chyba pójdę z torbami. Zostało mi do zakupienia 5 ton żwiru... i piach aby natrzepać obrzeży. I kiedy?? :roll: :roll:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”