Wisia mądre książki napisali, że jak kilkanaście osób myśli tak samo to te myśli się spełniają. Wszyscy mówią że od jutra ma być 14
a od środy 18 stopni to na pewno tak będzie. Twoje łany krokusików są ładne , ten "dziwny "też Wysyłałyśmy posta w tym samym czasie a Twoja wiosna juz pełną parą
Witaj Wisia
Cudowna wiosna u Ciebie
Ale masz Hortensjowe przedszkole czy to już tegoroczne ??? ja jeszcze swoich hortensji nie obcinałam , może po niedzieli
Śliczny oczar kupiłaś
Pozdrawiam serdecznie
Wisia na modrzewiu się nie znam ale magnolia w 100% żyje. Masz rękę dziewczyno, co ja gadam jak się kocha rośliny to one odpowiadają pięknym kwitnieniem. Iglaczka kulkę na pniu też mam życzę ja swoje patyczki hortensji zawinęłam w folię z ziemią i ukorzeniaczem dobrze czy nie?
Tereniu, to są hortensje ubiegłoroczne , w tym roku już obcinałam, ale do ukorzeniania wzięłam tylko różową Anabelkę.
Eliza52 , Cieszę się bo bardzo, byłoby mi szkoda, już taka spora urosła.
Beatko, duży, cieszę się tym bardziej, że w sklepie był tylko on jeden ( pozostałość z ubiegłego roku ) i kupiłam w cenie takiej , jaką sprzedawca zapłacił w szkółce , bez narzutu.
Wiesiu znalazłam w Twoim ogrodzie wszystko, co najbardziej mi się podoba, bukszpany, lilie, powojniki, a róż będzie sporo pięknych. Tyle sadzonek hortensji, to widziałam tylko w szkółkach, ale będzie kwiatów.
Wisiu Piękne masz irysy i krokusy też
Pogoda dzisiaj piękna trochę popracowałam w ogrodzie Na jutro zapowiadają deszcz - oby popadało , wtedy wszystko ruszy ładnie
Pozdrawiam serdecznie