Ogródek AGNESS
- iwona0042
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogródek AGNESS
Agnieszko ta Twoja domowa wiosna też śliczna, ładne kolory tulipanów 

- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Agnieszko jakież dekoracyjne są tulipany, a jeszcze postawione w odpowiednim miejscu i naczyniu
i z każdym dniem dekoracja się zmienia
Pozdrawiam 

- marzena06
- Od: 4 cze 2008, o 22:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aga nie szkodzi czy wiosna domowa czy ogrodowa - i tak jest śliczna 

- Tajka
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
Agniesiu wątek rozpoczęłaś piękną wiosną w ogrodzie, o tej porze u mnie jeszcze nic nie kwitło. Jakoś to ciepło powoli się rozkręca i rośliny przysypiają, ale może to i dobrze, gdyż to nie koniec przymrozków .
Wianuszki robisz przepiękne. Z pewnością jesteś teraz bardzo zajęta, a jeszcze remont zaliczyłaś.
Kwiaty w domu cudowne. Wspaniale wkomponowane w eleganckie wnętrze.
Wianuszki robisz przepiękne. Z pewnością jesteś teraz bardzo zajęta, a jeszcze remont zaliczyłaś.
Kwiaty w domu cudowne. Wspaniale wkomponowane w eleganckie wnętrze.

- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Masz rację, że chwilowo przeniosłaś wiosnę do ogrodu. Piękny wybrałaś kolor tulipanków. Idealnie pasują do szarego wystroju wnętrza.
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Ewuniu goździki, to chyba najdłużej stojące w wazonie kwiaty. Uwielbiam je
Iwonko bardzo się cieszę, że moja wiosenka podoba Ci się
Marysiu bardzo dziękuję
Tulipanki uwielbiam, cieszę się, że są teraz tak bardzo dostępne
Marzenko, bardzo się cieszę, już mnóstwo krokusów kwitnie, wiosna coraz bardziej okazalsza, jutro będę w domku, to cyknę fotki i pokażę
Tajeczko bardzo dziękuję za tyle ciepłych słów
Zobaczymy jakie to ochłodzenie będzie, mam nadzieję, że niezbyt duże i nie długie.... oby szybciutko znów było ciepło i słonecznie .
Ula niestety u mnie nie ma tej różyczki, nie mam pojęcia, kto może ją mieć.
Jestem teraz na wyjeździe w Warszawce u córci, dlatego przestój na wątku. Ale jutro już będę w domku i pokażę co słychać w ogródku
Wandziu coś od jakiegoś czasu wzięło mnie na róże i fiolety. Całkiem inaczej niż do tej pory
Wcześniej to tylko gorące barwy

Iwonko bardzo się cieszę, że moja wiosenka podoba Ci się

Marysiu bardzo dziękuję

Marzenko, bardzo się cieszę, już mnóstwo krokusów kwitnie, wiosna coraz bardziej okazalsza, jutro będę w domku, to cyknę fotki i pokażę

Tajeczko bardzo dziękuję za tyle ciepłych słów

Zobaczymy jakie to ochłodzenie będzie, mam nadzieję, że niezbyt duże i nie długie.... oby szybciutko znów było ciepło i słonecznie .
Ula niestety u mnie nie ma tej różyczki, nie mam pojęcia, kto może ją mieć.
Jestem teraz na wyjeździe w Warszawce u córci, dlatego przestój na wątku. Ale jutro już będę w domku i pokażę co słychać w ogródku

Wandziu coś od jakiegoś czasu wzięło mnie na róże i fiolety. Całkiem inaczej niż do tej pory

Wcześniej to tylko gorące barwy

To blisko mnie, jak za jakieś ? lata urządzę działkę na tyle by ją pokazać ludziom to cię zaproszę.
Miłego pobytu w w-wce .
U nas dziś w nocy przypruszyło śniegiem
i zimnica.
Pokaż tą swoją ogrodową wiosenkę.
Miłego pobytu w w-wce .
U nas dziś w nocy przypruszyło śniegiem

Pokaż tą swoją ogrodową wiosenkę.
Pozdrawiam Edyta
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Edytko bardzo dziękuję
Mińsk znam.... to znaczy znałam... uczyłam się tam przez 2 lata szkole plastycznej

Mińsk znam.... to znaczy znałam... uczyłam się tam przez 2 lata szkole plastycznej

Kurcze jaki ten świat mały
Będąc w górach gdzieś w bacówce okazało się że baca był w wojsku w mińsku to dopiero
Niestety ja chodziłam do innej szkoły ale i tak może się gdzieś spotkałyśmy, buzię masz sympatyczną i taką znajomą (od początku miałam takie wrażenie i wcale nie ściemniam).
Córcia pewnie na studiach w w-wie.

Będąc w górach gdzieś w bacówce okazało się że baca był w wojsku w mińsku to dopiero

Niestety ja chodziłam do innej szkoły ale i tak może się gdzieś spotkałyśmy, buzię masz sympatyczną i taką znajomą (od początku miałam takie wrażenie i wcale nie ściemniam).
Córcia pewnie na studiach w w-wie.
Pozdrawiam Edyta
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Aguś
No proszę trochę mnie nie było a tu taki piękny Avatarek,
piękna dziewczyna zerka na gości
Wiosna ta domowa to cieszy też bardzo, bo dzisiaj zimnca straszna się zrobiła, prawda?

No proszę trochę mnie nie było a tu taki piękny Avatarek,

Wiosna ta domowa to cieszy też bardzo, bo dzisiaj zimnca straszna się zrobiła, prawda?
Po tej szarej,nijakiej zimie jestem spragniona kolorów jak chyba jeszcze nigdy.Pstrykaj jak najwięcej zdjęć Agusia i pokazuj.Twoje zdjęcia są takie soczyste i nasycone barwami.Najlepsza terapia po zimie. 

- takasobie
- Od: 1 mar 2009, o 22:32
Uważam, ze tulipany są takie ... apetyczne! Mam urodziny w lutym i zawsze ktoś wpadnie na pomysł, żeby mi wręczyć bukiet tulipanów. To najmilszy prezent ze wszystkich!
Miłka
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
- tu.ja
- Od: 21 lip 2008, o 09:18
Cieszę się, że otworzyłaś już wątek ogrodowy. Z roku na rok ubywa zaprzyjaźnionych ogródków na FO. Szkoda.
Tulipanki są cudne. Zawsze. I w wazonie, i na rabatach. U mnie w tym roku chyba będzie mało ich kwitło
, większość wschodzących ma tylko liście.
Do krokusów mam podobnie jak słabość. Co roku je sadzę, a raczej wtykam gdzie popadnie. Ale wiosną przynajmniej jest kolorowo miejscami. Jeśli chodzi o przebiśniegi to najlepiej je teraz kupić lub zdobyć i posadzić. Czytałam, że najlepiej się przjmują w czasie kwitnienia lub krótko po.
Tulipanki są cudne. Zawsze. I w wazonie, i na rabatach. U mnie w tym roku chyba będzie mało ich kwitło

Do krokusów mam podobnie jak słabość. Co roku je sadzę, a raczej wtykam gdzie popadnie. Ale wiosną przynajmniej jest kolorowo miejscami. Jeśli chodzi o przebiśniegi to najlepiej je teraz kupić lub zdobyć i posadzić. Czytałam, że najlepiej się przjmują w czasie kwitnienia lub krótko po.
- kwiaty_poli
- 500p
- Od: 5 gru 2011, o 16:10
zgubiłam wątek, ale już znalazłam.
Uwielbiam Twój ogród