Dziki zakątek

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
iwwa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 sty 2013, o 18:46
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Dziki zakątek

Post »

Marta :wit i ja zapisuję się do Twojego dzikiego zakątka ;:109
Potencjał jest, możliwości wiele, tylko realizować krok po kroczku plany ogródkowe i domowe... ;:333
Strych... ile ma tajemnic ? niesamowita sprawa. A meble, które ożywają - dajesz im nowe "życie" , to dopiero musi cieszyć i sprawaić satysfakcję ;:109 Trzymam kciuki za dalsze losy Waszego dzikiego zakątka, to będzie bajeczne miejsce z wielką historią u boku !
wątek aktualny Ogródek Asi- cz 3
Awatar użytkownika
Rozana
1000p
1000p
Od: 20 wrz 2014, o 09:30
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Asiu witam u mnie. ;:196
Awatar użytkownika
Koleszko
500p
500p
Od: 14 wrz 2013, o 20:23

Post »

Różane szaleństwo Cię dopadło widzę . :D Ja byłem ostatnio w Biedrze i trzymałem w rękach już różę jakąś , ale jej nie kupiłem . :lol: Lepiej jest zaplanować gdzie i co posadzić, a potem kupować .Tak będę teraz robił , chyba. ;:191 Dobrze , że z tą ziemią masz załatwioną sprawę . :wink:
Awatar użytkownika
Rozana
1000p
1000p

Post »

Ja nie potrafie tak trzymać rąk przy sobie jak widzę roaliny w sklepie. Planowanie mi nie pomaga. Chwilowo nie mam kasy to nic nie kupię. :D ciekawe ile wyjdzie finansowo za te praxe wyrównawcze w terenie.
Awatar użytkownika
jolifleur
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 lip 2012, o 14:41

Post »

Prace sprzętem w terenie tanie nie są, ale ile zrobi sprzęt za Ciebie tego nikt nie zliczy ;)
Awatar użytkownika
Koleszko
500p
500p
Od: 14 wrz 2013, o 20:23

Post »

Nawet jak nie masz kasy to nieraz coś się kupi niestety . :D Zależy , czy ktoś to zrobi na czarno , czy nie . :D Może przez godzinę to wyrówna . :lol:
Awatar użytkownika
Rozana
1000p
1000p

Post »

Ale wlasnie w jeden dzień.
Awatar użytkownika
cyma2704
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2013, o 17:31
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Martuś fachowiec z koparką zrobi to w godzinę. U mnie precyzyjnie fundamenty pod dom kopał godzinę i ziemię nie sypał na kopę tylko rosypywał.
Awatar użytkownika
Rozana
1000p
1000p

Post »

Może u nas wyjdzie niedługo . Za godzinę bierze 60 zł. A ja wczoraj upieklam ciasto jablkowe z cynamonem takie banalne. Mam dużo jabłek wiec musiałam wykorzystać. Robiłam chleb ale więcej śmiechu z niego było. Nie pottafie coś idealnego chleba zrobić. Ale się nauczę. Jak się ociepli idę do ogródka muszę porzadnie odkopac eden rose a wlasciwie przestrzen wokół niej.
Awatar użytkownika
cyma2704
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Martuś u nas 90 zł za godzinę. Przy pieczeniu chleba najważniejsze jest wyczucie gęstości ciasta, zależy dużo od mąki. Ciasto ma być wolne, ale nie rzadkie. Ja robię w dużej misce łyżką drewnianą. Dopiero po wyrośnięciu daję na stolnicę, szybko wyrabiam i do blachy. Z pracami na dworze uważaj, zimno paskudne. Spokojnego dnia. ;:196
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Rozana
1000p
1000p

Post »

Soniu. Z tym chlebem to będę ćwiczyć. :D W ogóle muszę przemyśleć jak zrobić obrzeża rabatek . Jakoś moje srednio estetycznie wyglądają. Dziś będę rekreacyjnie pracować. Milego dnia ;:3
Awatar użytkownika
Rozana
1000p
1000p

Post »

Kurcze mój komputer pada akurat teraz. Co chwilę się zawiesza nc nie reaguje. A moj syn ma cwiczenia z matmy on line. Nie udało mi sie dzis zdjec ściągnąć na chmurę. Komputer nie reaguje. Dobrze że z telefonu mogę pisać . Ale nie wiem jak tu zdjecia dodawać. A mi się szykuje chrzest komunia. ;:14
Awatar użytkownika
sweetdaisy
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 sty 2015, o 19:21

Post »

Rozana pisze:Ja nie potrafię tak trzymać rąk przy sobie jak widzę rośliny w sklepie. Planowanie mi nie pomaga.
Haha, to tak jak ja - najpierw kupuję, potem myślę gdzie włożę. Ale co tam, pozytywnie zakręcone jesteśmy :heja
Pozdrawiam, Zuza
----------------------------
Słoneczny kawałek mojego miejsca na ziemi I, II, III
Awatar użytkownika
Rozana
1000p
1000p

Post »

Zuza ja do kwietnia nic nie kupuję. W portfelu halny ale w kwietniu to bym chciała choc jakiś krzewik i może powojnik. Ale zobaczymy. Dziś troszkę porobilam w ogródku ale trochę wiało. Ale zrobiłam ogrodzenie takie falowane jednej mojej rabatce. Mialam od mamy i wykorzystalam
. Teraz to widać że rabatka. Posadzone tam są anemony i od jesieni jedna żurawka. Odkopalam bardziej moją eden rose i okazuje się że ma malego pączka. Myslalam ze przemarzla. Ale od dolu zielona. :D . Pomalutku do przodu.
Awatar użytkownika
cyma2704
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Martuś obsiej brzegi rabatki smagliczką nadmorską, tanio i ładnie. Widziałam taką długą wstęgę w czyimś ogrodzie, ale teraz nie mogę znaleźć. Fajnie, że róża żyje, będą kwiaty latem. ;:215
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”