tyle że z tymi obietnicami różnie bywa, zawsze człowieka kusi
 tyle że z tymi obietnicami różnie bywa, zawsze człowieka kusi   
 Wiszące donice owija folią? Ale po to żeby odbijały światło dla innych roślin? Hmm nie słyszałam o czymś takim, ale to ciekawe ? zajączki będą na balkonie.
 Ja tez myślałąm o doświetleniu swojego balkonu, ale ani nie mam takiego lustra dużego, a nawet jakbym miała to też problem z mocowaniem... skończyło się na pomyśle.
 Ja tez myślałąm o doświetleniu swojego balkonu, ale ani nie mam takiego lustra dużego, a nawet jakbym miała to też problem z mocowaniem... skończyło się na pomyśle.Dziś wiosna!!!!

A poza tym księży w nowiu, kalendarz zaleca aby dziś i jutro przynajmniej dać roślinom spokój, bo w tym czasie są bardzo wrażliwe, łatwo uszkodzić korzenie itd. Dopuszcza się tylko podlewanie ? tak też zrobiłam. No i chaber mi kiełkuje po 3 dniach od wysiania, normalnie ekspresowo!
 A poza tym księży w nowiu, kalendarz zaleca aby dziś i jutro przynajmniej dać roślinom spokój, bo w tym czasie są bardzo wrażliwe, łatwo uszkodzić korzenie itd. Dopuszcza się tylko podlewanie ? tak też zrobiłam. No i chaber mi kiełkuje po 3 dniach od wysiania, normalnie ekspresowo!   Poza tym będzie kwitł śnieżnik, lepiej późno niż wcale.
 Poza tym będzie kwitł śnieżnik, lepiej późno niż wcale.

muszę przesadzić pozostałe truskawki, bo wszystkie są ciągle w ziemi z zeszłego roku, może to było przyczyną?
  muszę przesadzić pozostałe truskawki, bo wszystkie są ciągle w ziemi z zeszłego roku, może to było przyczyną?
 no i wróciłam z portulaką warzywną, ogórecznikiem, sałatą dębolistną czerwoną.
  no i wróciłam z portulaką warzywną, ogórecznikiem, sałatą dębolistną czerwoną. 

to bonsai z pietruszki
  to bonsai z pietruszki 

Nazw tych zieleninek nawet nie pamiętam
  Nazw tych zieleninek nawet nie pamiętam