Aniu dziękuje bardzo , zaczełam sie bawic w foto w zeszlym roczku - ot tak z nudów - cieszę sie ,że w ogóle się podobają
Kasiu juz wiem to śnieznik - weszłam do lilipolu i sprawdziłam
Ewciu moja też w powijakach ,ale cieszę się że przyszła- kwiatków tyle co na fotkach - na więcej trzeba poczekać
Marto kup koniecznie bo z telefonu to różnie bywa
Zuziu bardzo sie cieszę, że ją już masz to zgrabna i szybko przyrastajaca hostka i w falbanki
Malvy mucha też jest piękna - mnie się nie udało - za szybkie cholerka były

, a trzmielik spragniony pyłku to i powolny
Elu nazwa abisyński kojarzy mi się z czymś w rodzaju mieczyka - miałam to kiedyś ,ale mi wymarzło - pięknie pachnie
Aga 
bardzo dziękuje
Madziula sprzęt to 8 letnie najtańsze amatorskie lustro które na al można wyrwać za 200 stówki

.
Jakbym miała zwierzaka to też najprawdopodobniej byłby głównym obiektem do pstrykania.
U mnie jeszcze wszystkie lilie pod ziemią - nic nie wychodzi - mam nadzieje ,że nie były przysmakiem nornic
Przyszła do mnie z funkii hortensja , preukowiec i judaszowiec. te dwa ostatnie wywiozłam na działkę a hortensje zostawiłam w Łodzi aby mieć nad nią kontrolę. Skończyło się na tym że wczoraj padłam jak kawka ,a hortka została na noc na balkonie
rano pytam ema -ile jest stopni , a on mi mówi że -4

. Zerwałam się ... niestety za późno -wszystko zmrożone.
Soniu Twój patyczek też został na balkonie
Zidentyfikowany śnieznik
Machonia
Samotnik który nie wiadomo dlaczego wyrósł w miejscu gdzie nie był na pewno sadzony - czyżby sprawka zwierzątek
Boróweczka
A w tym chwaściorku to mam całe miejsce przygotowane pod trawnik- kiedy to wyrosło ??

chyba zimą

Pozdrawiam. Ewa