Jureczku,miło mi,że irysek Ci się podoba Myszki? Mam ich dopiero 11. Zuziu, może wprowadzimy do obiegu wątek Sprzedam,kupię infrastrukturę, obiekty budowlane i podobne
To i ja się piszę na ten wątek, rośliny wschodzą, a do namiotu wystawić nie mogę, bo wiosna się opiera, za chwile zaczniemy w pokoju przewracać się o doniczki
...korzystając z wolnej chwilki...kilka fotek, na dobranoc
Hosty + kły= WIOSNA
...okiem gospodarza...
Iwonko,jak widzisz moja Alizja cały czas w ubranku,jedynie wietrzona od dołu
... i dla uroczych osób zaglądających d o mojego wątku krokusiki na dobranoc
Za krokusiki dziękuję , a moja Albizja zdjęła zimowe ubranko a założyła wiosenne, nie odkryłam jej zupełnie, tylko troszkę rozluźniłam włókninę. Ładnie na tym Twoim ogrodzie
Jacku Ty u mnie a ja u Ciebie podziwiam.Podoba mi się te wąskie przejście koło domu , jesr takie tajemnicze.Szersze ujęcie ogródka pokazuje wielki porządek jakiego Ci zazdroszczę
Iwonko,ja swoją z wierzchniego ubranka rozebrałem także,jak wrócę w sobotę do domu,dalsze rozbieranko Ewuniu,czyli się uzupełniamy we wzajemnym podziwianiu.I o to w tym wszystkim chodzi Porządek wynika chyba z zaszłości jakie pozostały mi z wojska
Ewo,a szukasz męża?
Dzisiaj wracając zza Krakowa nie mogłem oprzeć się pokusie i pojechałem do Mszany Górnej,a dokładnie w miejsce gdzie byłem dwa tygodnie temu BLEZMAR Hurtownia Kamienia,a po co?
...właśnie po to Przy okazji zaliczyłem kilka godzin w górach.Polecam tą hurtownię.Miła obsługa, suuuuper ceny i duży wybór ,,egzotycznych" kamieni.