Krysiu, jesteś wielka...! Spróbuję na swoim drugim balkonie taką kompozycję stworzyć.
Pati - stojak bardzo fajny. Ciekawa jestem, jak go ostatecznie zagospodarujesz
Już kupiłam ładnie rozrośniętego i on rozrasta się dalej, za miesiąc może dwa będę musiała go podciąć
Vanilia variegata pięknei w słonku się wygrzewała
homalomena camouflage
U każdego w innych warunkach te same roślinki rosną.U mnie vanilia varie najlepiej rośnie na południowym oknie, zwykła zielona najlepiej rośnie na szafkach kuchennych :D
Kochani 11.04.2015 r. jadę do Sosnowca do Egzotarium jest tam wystawa orchidei, jakby ktoś miał ochotę się wybrać to mam 3 miejsca w aucie wolne- jestem z Katowic jak coś to na pw dajcie znać Chcę jechać na 10:00
Pati :witsporo u Ciebie lektury nadrobiłam. Rośliny piękne i jak zwykle w doskonalej kondycji.
Podobają mi się mebelki na balkon, szczególnie stojak ;:138i bardzo ciekawa jestem jaką kompozycję na nim umieścisz.
Dziękuję kochani za odiwedzinki, pare nowości już u mnie - dotarły w ostatnich dniach, zdjęcia wstawie w weekend, bo praca pochłani mi ostatnio wszystkie siły
W końcu weekend i czas dla kwiatuszków równiez wygospodarowałam.
Na balkonie podziałałam, do malowania ściany przygotowane-poskrobana stara farba, jak cieplej się zrobi to tynk się popoprawia i pomaluje, kwiaty do skrzynek posadzone, a jak przyjda przymrozki to je na parę dni do domu wniosę;).
A w domku było mało kwitnąco, więc kolekcja storczyków się rozrosła o 2 kolejne okazy: