Pogoda się zchrzaniła o 20tej było już 0*to ciekawe jaka będzie noc .Dobrze ,ze wszystkie kapelusze są na głowach róż.Dzisiaj jeszcze je poprawiłam ,żeby mi nie zwiały gdyby przyszedł wiatr i są okopcowane .Dobrze ,że jeszcze nie ścinałam tych najpiękniejszych ,bo już zauważyłam na Muzykantach ścięte mrozem młode listki
ANUSIU wiosenka Cię do mnie przygnała .

Sadzonek prymulek mam mnóstwo ,bo porosły wielkie kępy ,które można rozsadzić.W razie czego to dam Nelce
TERENIU poczekamy ,ale przypuszczam ,że zamuruje nas z zachwytu

.
ANIU 77 siałaś w donicy ja tego nie robiłam ,bo dostałam sadzonki wiec nie wiem jak długo wschodzi Werbena .
ANIU [tara]zależy jaka Werbena .U mnie hastata wysiała się na potęgę, a patagońska ani jednej siewki nie miałam tylko pozostała matka .Jestem ciekawa czy w tym roku zobaczę jakieś jej siewki ,bo cudnie kwitła do zimy .Hastata jednak szybko przekwita
EWUNIU zapracowana kobieto Twoja doba za krótka na wszystko

Masz kłopot z tymi nornicami dlatego powinnaś cebulki sadzić w koszach metalowych .Kiedyś ktoś pokazywał ,ze robił kosze z siatki o małych oczkach .Widziałam na jakimś forum ,ze sadziła babka nawet róże do wielkich koszów tylko ,że plastikowych
DOROTKO nie masz pojęcia jak mnie cieszy ten pączuś .Dzisiaj jeszcze bardziej obsypałam ten kopiec ,żeby mi nie zmarzł .Cream Beauty wart polecenia ,bo z jednego łodyżki wyrasta parę kwiatów
Dzisiaj trochę z innej beczki moje wypociny .Ja wciąż się bawię w wolnych chwilach ,a że mam ich mnóstwo to cały czas ręce są zajęte

Było ich trochę więcej ale nie wszystkim zrobiłam fotki ,bo niektóre już mają swoich właścicieli