Danusia Mój ogród cz.4
- iwona0042
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Danusia Mój ogród cz.4
Wiesz myślałam o Tobie, w przyszłym tygodniu pewnie sama ruszę na działeczkę, bo ileż można leniuchować, teraz jeszcze nie jeżdżę sama, Adaś krzyczy, bo dochtor jeszcze nie pozwalał jak byliśmy na kontroli, a najgorsze, że Adasiowi to mówił i nie wykręcę się 

- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Danusiu kózki mają chatkę godną Baby Jagi
mnie najbardziej podoba się dach 
A kózki to coś dla Iwonki

A kózki to coś dla Iwonki

- Tacca
- Od: 12 lut 2009, o 12:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Iwonko,to Ty słuchaj lekarz, całe lato przed nami. Ja się wczoraj za bardzo rozpędziłam to dziś pewnie pół dnia przeleżę. Na razie nałykałam się prochów i czekam w łóżeczku aż mi trochę ból odejdzie.
Marysiu, mi cały wybieg się podoba, jest mały ale fajny, nawet strumyk kozy mają. Iwonka to może tam co dzień na spacer się zapuszczać, z działki przez las , rzut beretem.
Marysiu, mi cały wybieg się podoba, jest mały ale fajny, nawet strumyk kozy mają. Iwonka to może tam co dzień na spacer się zapuszczać, z działki przez las , rzut beretem.
- iwona0042
Oj dla mnie te kózki, dla mnie, kolejna moja wielka miłość z ptakami, psami, kotami, żabkami, roślinami........
nie będę wymieniać dalej 
No i widzisz Danusiu, pouczamy się, wiemy, że nie wolno ponad to, ale robimy, a potem cierpimy, ja Ciebie pouczam, a sama kombinuję

No i widzisz Danusiu, pouczamy się, wiemy, że nie wolno ponad to, ale robimy, a potem cierpimy, ja Ciebie pouczam, a sama kombinuję

- asta6265
- Od: 8 sty 2012, o 12:01
Piękna, kolorowa wiosenka u Ciebie - na takie widoki czekaliśmy całą zimę, oby była dla nas łaskawa i ciepła, a wszystko pójdzie zgodnie z planem - pozdrawiam cieplutko.
Mój kawałek świata
Pozdrawiam Anka
Pozdrawiam Anka
- Beaby
- Od: 16 lut 2014, o 13:16
Danusiu, no zawitała u Ciebie wiosenka, oj zawitała!
Ta chatka na wybiegu jest super.
Bardzo proszę - daj mi znać kiedy siać portulakę warzywną, i do gruntu lepiej czy pod osłony.
Jakieś inne podpowiedzi w tym temacie żeby wszystko się udało z tą portulaką?
Pozdrawiam!
Ta chatka na wybiegu jest super.
Bardzo proszę - daj mi znać kiedy siać portulakę warzywną, i do gruntu lepiej czy pod osłony.
Jakieś inne podpowiedzi w tym temacie żeby wszystko się udało z tą portulaką?
Pozdrawiam!
- mysia
- 200p
- Od: 28 wrz 2014, o 18:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Danusiu trochę zwolnij z robotą ,nie pędż tak
jeszcze zdążysz ,przecież nie jest wcale póżno ,po co potem cierpieć i jeszcze tabletkami się faszerować
Danusia,co to za niebieski kwiatuszek nad miodunką - śliczny !!!
fajniusia ta chatka dla kózek ,
szkoda że trochę daleko,chciałabym ją widzieć z bliska 
zdrówka i
życzę

jeszcze zdążysz ,przecież nie jest wcale póżno ,po co potem cierpieć i jeszcze tabletkami się faszerować

Danusia,co to za niebieski kwiatuszek nad miodunką - śliczny !!!
fajniusia ta chatka dla kózek ,

zdrówka i

- chalaputkowo
- 1000p
- Od: 16 cze 2014, o 18:59
Danusiu a jabłko ?
Zielono mi - bo wesoło mi - bo zielono mi - Monika
Chałaputkowo,Chałaputkowo-dwa
Chałaputkowo to i owo
Chałaputkowo,Chałaputkowo-dwa
Chałaputkowo to i owo
- ElleBelle
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 5 paź 2009, o 15:36
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ja też tak mam jak się dorwę to nie myślę o następnym dniu ale już włącza mi się rozum bo odpoczywam ale dzisiaj urobiona jestem zobaczymy co będzie jutro 

Pozdrawiam, Ela
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
- Tacca
- Kontakt:
Iwonka, wiele tych miłości masz, mam nadzieję że Adaś jest największą.
Ania, u mnie wiosna jakaś niby wczesna, ale mało co kwitnie, nie tylko zresztą u mnie, u sąsiadów podobnie, forsycja dopiero nabiera pąków, żeby zobaczyć kwiaty trzeba jeszcze parę dni poczekać, z drugiej strony, tulipany wystrzeliły jak szalone, czosnki ozdobne też już spore. Jestem cierpliwa i czekam.
Beatko, z tą wiosną to u mnie tak umiarkowanie, ale pogoda piękna, więc cieszę się i korzystam z jej uroków, ogrodem naciesze się jak przyjdzie czas. Kwitnące jeszcze się ociągają, ale wychodzą z ziemi i lada dzień będzie kolorowo. Powojniki już wąsy puszczają, jeszcze trochę i będzie pięknie zielono i kolorowo.
Mysia, ja nie szarżuję tylko mam wiele ograniczeń a niektóre rzeczy trzeba zrobić i już, wtedy bardzo odczuwam moją niemoc, już i tak nie źle sobie radzę, wymyślając różne udogodnienia. Dziś odpoczywałam. Był spacer

Potem odpoczynek i spokojne zakupy przed jutrzejszą imprezą rodzinną, teraz znów odpoczynek i jutro będę jak nowa.
Ten niebieski kwiatuszek to ułudka wiosenna.
Monisia, wczoraj eM miał święto, impreza rodzinna jest zaplanowana na sobotę, ale zaprosiłam go na spacer i zatrzymaliśmy się w Chacie. Niestety przed wyjściem był smaczny obiad. Zamówiliśmy płonącą kulę i jabłko pieczone z syropem malinowym. M aż mruczał z zachwytu, ale brzuchy ledwo wytrzymały. Dobrze że do domu mieliśmy kawałek przez lasek to jakoś to obżarstwo się ułożyło. Na drugi raz idę z pustym żołądkiem. Muszę Ci powiedzieć że na Głębokim dla odmiany podają lody z ajerkoniakiem własnej roboty, ( poezja) i grzane piwo z jajkiem ( cymes).
Ela , tak to już jest , rozum włącza się po czasie, jak wszystko boli.

Ania, u mnie wiosna jakaś niby wczesna, ale mało co kwitnie, nie tylko zresztą u mnie, u sąsiadów podobnie, forsycja dopiero nabiera pąków, żeby zobaczyć kwiaty trzeba jeszcze parę dni poczekać, z drugiej strony, tulipany wystrzeliły jak szalone, czosnki ozdobne też już spore. Jestem cierpliwa i czekam.
Beatko, z tą wiosną to u mnie tak umiarkowanie, ale pogoda piękna, więc cieszę się i korzystam z jej uroków, ogrodem naciesze się jak przyjdzie czas. Kwitnące jeszcze się ociągają, ale wychodzą z ziemi i lada dzień będzie kolorowo. Powojniki już wąsy puszczają, jeszcze trochę i będzie pięknie zielono i kolorowo.
Mysia, ja nie szarżuję tylko mam wiele ograniczeń a niektóre rzeczy trzeba zrobić i już, wtedy bardzo odczuwam moją niemoc, już i tak nie źle sobie radzę, wymyślając różne udogodnienia. Dziś odpoczywałam. Był spacer

Potem odpoczynek i spokojne zakupy przed jutrzejszą imprezą rodzinną, teraz znów odpoczynek i jutro będę jak nowa.
Ten niebieski kwiatuszek to ułudka wiosenna.
Monisia, wczoraj eM miał święto, impreza rodzinna jest zaplanowana na sobotę, ale zaprosiłam go na spacer i zatrzymaliśmy się w Chacie. Niestety przed wyjściem był smaczny obiad. Zamówiliśmy płonącą kulę i jabłko pieczone z syropem malinowym. M aż mruczał z zachwytu, ale brzuchy ledwo wytrzymały. Dobrze że do domu mieliśmy kawałek przez lasek to jakoś to obżarstwo się ułożyło. Na drugi raz idę z pustym żołądkiem. Muszę Ci powiedzieć że na Głębokim dla odmiany podają lody z ajerkoniakiem własnej roboty, ( poezja) i grzane piwo z jajkiem ( cymes).
Ela , tak to już jest , rozum włącza się po czasie, jak wszystko boli.
- Tacca
- Kontakt:
Beatko, portulakę siej w maju,tu masz link http://magia-ogrodu.blogspot.com/2015/0 ... zywna.html
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Danusiu dostałam ślinotoku
A swojemu J. złóż najserdeczniejsze życzenia
W ślicznych terenach mieszkasz

W ślicznych terenach mieszkasz

- Tacca
- Kontakt:
- iwona0042
Danusiu i od nas złóż życzenia
a miłości mam wiele, wiesz kocham wszystko i wszystkich, no oprócz , ale nie będę pisać kogo, ona nie daje się pokochać po prostu
Adaś oczywiście moja największa miłość 
Tereny w okolicach przepiękne, oj Marysiu jak byś się kiedyś do nas wybrała

Tereny w okolicach przepiękne, oj Marysiu jak byś się kiedyś do nas wybrała

- Beaby
- Od: 16 lut 2014, o 13:16
Portulaka w maju - ok.
Bardzo dziękuję za link. Wypróbuję też w domciu - jak rzeżuchę
Iwonko i Danusiu - najważniejsze, że widzicie i doceniacie, że wokół jest u Was tak cudnie...
A tym samym dajecie propozycję wypadu nietubylcom
w tak piękne tereny
Dobrze wiedzieć!
Bardzo dziękuję za link. Wypróbuję też w domciu - jak rzeżuchę

Iwonko i Danusiu - najważniejsze, że widzicie i doceniacie, że wokół jest u Was tak cudnie...
A tym samym dajecie propozycję wypadu nietubylcom

Dobrze wiedzieć!