Ogródek AGNESS
Re: Ogródek AGNESS
Aga krokusiki super aż się buzia uśmiecha na ich widok -moje dziś pozamykane , u nas ziąb i wieje z ogródka też mnie szybko wywiało.
Wianuszki możesz coś pokazać uwielbiam rękodzieło.
Wianuszki możesz coś pokazać uwielbiam rękodzieło.
Pozdrawiam Edyta
- magry
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 wrz 2009, o 19:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
A ja dodam jeszcze,że ranniki powinny mieć w miarę wilgotną glebę.Na suchej siewki nie przetrwają.
Pozdrawiam,Janek
Górki,pagórki i reszta.
Górki,pagórki i reszta.
-
- 500p
- Od: 24 paź 2010, o 09:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Piękne, takiego jak na drugiej fotce muszę nabyć
.

- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Oj Aguś...... obie wiemy o czym mówię
, najbardziej podobał mi się ten zielony wianek oraz te trzy niebiesko białe ze świecami w środku.
Ładnie rozkwitły Ci krokusy, moje ledwo zaczynały się otwierać.
Niestety przykrył je śnieg i znów nic z ładnej wiosny.

Ładnie rozkwitły Ci krokusy, moje ledwo zaczynały się otwierać.
Niestety przykrył je śnieg i znów nic z ładnej wiosny.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Edytko u mnie też dziś bez słoneczka i chłodno, więc i krokusy stuliły się w pąki. Fotki robiłam wczoraj, było cudne słonko
Mam nadzieję, że pogoda szybciutko poprawi się .
Mam zamówionych kilka wianuszków i na dniach będę robiła, więc pokażę. A wcześniejsze pokazywałam przez całą zimę w swoich pogaduchach, jeśli masz ochotę pooglądać to zapraszam, tu link do pogaduch
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... &start=126
Janku mam nadzieję, że jakoś sobie poradzą, niestety jak się okazuje , to u mnie warunki nie takie jak lubią. Bo sucho i kwaśno....Trudno, nawet niech słabiej się rozrastają, ale oby przetrwały chociaż małe kępki, bo bardzo je lubię.
Iwonko to jedna z moich ulubionych odmian, Tricolor
Grażynko, już od dłuższego czasu jesienią zamykam wątek ogrodowy, a na jego miejsce otwieram pogaduchy. Tak też zrobiłam w tym sezonie
W październiku otworzyłam kolejną część pogaduch, w których spędzamy zimę na miłych rozmowach na różne tematy, pokazuję swoje prace, które robię, ( wianuszki, zawieszki ) fajne jedzonko i różne inne pomysły
Jest też wątek kuchenny, na który również bardzo zapraszam . Tak więc, pełno mnie wszędzie na forum , w różnych działach
Tylko ogródek wszędzie zimą śpi
Cieszę się bardzo, ze wianuszki podobają Ci się
Te niebieskie zawisły w kuchni z dużą ilością porcelany z niebieskimi motywami, na ścianie jeden pod drugim
A zielony zamieszkał na stole jadalnianym z 3 grubymi świecami w środku
Krokusiki pięknie zakwitły, ale dziś przy braku słoneczka, znów stuliły się w pąki. Mam nadzieję,że szybko przyjdą cieplutkie słoneczne dni

Mam zamówionych kilka wianuszków i na dniach będę robiła, więc pokażę. A wcześniejsze pokazywałam przez całą zimę w swoich pogaduchach, jeśli masz ochotę pooglądać to zapraszam, tu link do pogaduch

http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... &start=126
Janku mam nadzieję, że jakoś sobie poradzą, niestety jak się okazuje , to u mnie warunki nie takie jak lubią. Bo sucho i kwaśno....Trudno, nawet niech słabiej się rozrastają, ale oby przetrwały chociaż małe kępki, bo bardzo je lubię.
Iwonko to jedna z moich ulubionych odmian, Tricolor

Grażynko, już od dłuższego czasu jesienią zamykam wątek ogrodowy, a na jego miejsce otwieram pogaduchy. Tak też zrobiłam w tym sezonie

Cieszę się bardzo, ze wianuszki podobają Ci się

Krokusiki pięknie zakwitły, ale dziś przy braku słoneczka, znów stuliły się w pąki. Mam nadzieję,że szybko przyjdą cieplutkie słoneczne dni

Tak sobie myślę.....nie dzieli nas zbyt duża odległość,klimat ten sam a moje krokusy to dopiero szczypiorki.Nie żebym ci Aguś zazdrościła,ale sama wiesz jak czekamy na te pierwsze maleństwa.U ciebie kolorowo i radośnie....u mnie za kilka dni jak dopisze pogoda.I oby dopisała,bo dość już ponurych dni.
- AGNESS
Aguś to zależy od krokusów. U mnie kwitną na razie botaniczne, to te drobniejsze . Przed dwoma laty posadziłam ich bardzo dużo, na wszystkich rabatkach, właśnie dlatego, żeby wczesna wiosna była taka kolorowa
Botaniczne są znacznie wcześniejsze, niż odmiany wielkokwiatowe. Te drugie u mnie dopiero wyłażą spod ziemi, jeszcze nawet nie wszędzie je widać

Botaniczne są znacznie wcześniejsze, niż odmiany wielkokwiatowe. Te drugie u mnie dopiero wyłażą spod ziemi, jeszcze nawet nie wszędzie je widać

Dzięki Aga za link ale niestety ale ja nie mam jeszcze uprawnień do przeglądania tego działu tak mi sie wyświetla. Bawiłam się w rękodzieło , wierciłam w wydmuszkach , szyłam ozdoby ale teraz brak czasu .
Więc jak możesz wklej tu jakiś , chwalą Cie a ja nie wiem za jakie wianuszki.
Więc jak możesz wklej tu jakiś , chwalą Cie a ja nie wiem za jakie wianuszki.

Pozdrawiam Edyta
-
- 200p
- Od: 11 mar 2015, o 20:32
Witam i ja, przepiękne krokusy, aż się buzia cieszy.
Ja dopiero raczkuję z ogrodem, na zime jedynie udało mi się wsadzić kilka odmian tulipanów i dwie narcyzów, więc do wiosny w ogrodzie daleko, póki co będę oczy cieszyć Twoimi cudami.
Paulina
Ja dopiero raczkuję z ogrodem, na zime jedynie udało mi się wsadzić kilka odmian tulipanów i dwie narcyzów, więc do wiosny w ogrodzie daleko, póki co będę oczy cieszyć Twoimi cudami.
Paulina
Paulina
Chmielakowo-początki
Chmielakowo-początki
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Wreszcie i ja Agusiu doczłapałam do Ciebie .Ostatnio ręce trochę zajęte różnościami
i trochę mniej czasu na pisanie .Cudna ta żółta różyczka Twoja buźka również
Krokusiki też sadzę w różnych miejscach jesienią nawet dokupiłam botanicznych odmian ,żeby szybciej patrzyć na ukwiecone rabatki

- AGNESS
Edytko jasne, wkleję kilka wianuszków, żebyś zobaczyła:)
To takie wcześniejsze, jutro znów się biorę za pracę, bo kilka zamówionych czeka

Pokazałam kilka, na różne okazje i w różnych stylach, żebyś miała ogólny obraz
Paulinko dziękuję i zapraszam
Gdy zakwitną Twoje cebulowe, będzie kolorowo i pięknie ... już niedługo
Jadziu bardzo dziękuję za cieplutkie słowa
Bardzo cieszą mnie te wczesne, botaniczne odmiany
Na te pierwsze kwiatuszki po zimie tak bardzo się czeka 
To takie wcześniejsze, jutro znów się biorę za pracę, bo kilka zamówionych czeka

Pokazałam kilka, na różne okazje i w różnych stylach, żebyś miała ogólny obraz

Paulinko dziękuję i zapraszam

Gdy zakwitną Twoje cebulowe, będzie kolorowo i pięknie ... już niedługo

Jadziu bardzo dziękuję za cieplutkie słowa

Bardzo cieszą mnie te wczesne, botaniczne odmiany

-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Witaj Aguś ,ogródek kolorowy od krokusików i taki czyściutki,a wianuszki cudowne,jak zawsze,pozdrawiam i duża buźka 

- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Agnieszko jakie, cuda a ja wybieram ten na sianku z dyńkami
zdolna bestyjka z Ciebie! Dobrego dnia 

- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Agniesiu prześliczne te twoje dzieła, nie umiem powiedzieć który naj, wszystkie piękne, ale widzę śnieg u Ciebie?
-
- Od: 20 sty 2013, o 10:54
Aguś jaka ze mnie guła
dopiero zobaczyłam, że nowy wątek czynny.