Witaj Janku
ja też mialam kłopot ze śnieżycami , ale teraz chyba w końcu znalazłam im dobre miejsce.
Beatko
kilka ciemierników jest .
Grażynko
moje prymule w ogrodzie nie kwitną nawet pąków nie widzę , a te kwitnące na tarasie to z targowiska Jestem szczęśliwa że w końcu mam śnieżyce .
garden11 witaj
Zeniu, dziękuję
cieszę się że jesteś w moim watku .
bunia79 pisze:Nie narzekaj Gieniu na brak tłumów, bo nie ma ludzkiej możliwości, aby odwiedzić wszystkie ogrody na FO!! Próbowałam nie raz...No po prostu się nie da
Jest tyle wspaniałych ludzi -pasjonatów tutaj, tak piękne ogrody, niekiedy ktoś ma tyci zieleninkę, a potrafi tak świetnie zajmująco pisać, że oderwać się trudno...a życie się toczy w tak szalonym pędzie, że zdążyć trudno
Pozdrawiam cieplutko. Bogusia
Bogusiu witaj,
ciesze się że zajarzałaś to prawda wszędzie nie można być , sama nie wiele ogrodów odwiedzam wiem że nie umiem ciekawie i zajmująco pisać nie wszyscy mamy tę zaletę ,bardzo żałuję , czasem myślę że po prostu się wypaliłam a może nigdy tego nie potrafiłam .
Sławku na razie nie będę dzielić śnieżyc do tego 3 cebulki to tak jak nic więc poczekajmy kilka lat aż się rozrosną wiesz że nie jestem chytrusem ale nie dawno je dostałam musze się nimi nacieszyć.