Ślicznie wyglądają żółte, pełne prymule

Szkoda, że prymulki wsadzone do gruntu rosną takie niziutkie i kwiaty są mniejsze i tracą na efektywności.Margo2 pisze:Przepiękne te pełne prymule
Kidyś w A. było bardzo dużo ciekawych roslin
Teraz chyba zmienił się odpowiadający za dział ogrodowy i sprowadzają zwykłe rosliny
Kiedyś były te pełne prymulki. Tam kupiłam tę swoją karminową
Ja również dużo już mam zrobione, ale wciąż niestety nie skończoneAnnes 77 pisze:Moni tworzysz piękne kompozycje donicowe![]()
Patyczki hortensji i u mnie się moczą,zobaczymy co z nich się wykluje.Nacięłam też sporo patyków różanych,posadzę je dziś do ziemi w doniczki![]()
U mnie wczoraj była cudna pogoda,sporo zrobiłam na działce,jak się dorwałam to się kurzyło![]()
Miłego dzionka
Ja pierwszy raz ukorzeniam w wodzie, więc nie wiem, ale czytałam, że to prawie 100% powodzeniadorotka350 pisze:W niedzielę też przycięłam wszystkie hortensje, ale patyczki wsadziłam prosto do ziemiMyślisz, że lepiej się ukorzenią w wodzie? Nigdy jeszcze nic nie ukorzeniałam...poza kwiatami domowymi.
Ślicznie wyglądają żółte, pełne prymuleWnoszą tyle radości i słońca do ogrodu, który o tej porze roku jest jeszcze szary.
Dzięki, Ewciugarden11 pisze:Monia, doniczki z wiosennymi nasadzeniami super!!
Dziękuję i zapraszamslimak900 pisze:Wpisuję się bo wiosna ruszyła i u Ciebie coraz piękniej
Moni, miło miMonifd pisze:Witaj!
Zamierzam z Tobą i Twoim Ogrodem przejść przez kolejny sezon ;-)
Piękna wiosna już u Ciebie. Szukałam krokusów u siebie jak zobaczyłam twoje ale u mnie całkiem coś lub ktoś je wciął;-) Pozostaje pooglądanie twoich.![]()
Jakie plany ogrodowe masz na ten rok?