Z przyczyn niezależnych ode mnie nie mogłam ani zająć się działką, ani popisać na forum i jedynie co robiłam,to podlewanie moich wysiewów.
Loki! Dzięki! Pracy mam naprawdę mnóstwo, a mój pomocnik znów zrobił sobie dziś wolne bez uprzedzenia, co oznacza że szybko go nie zobaczę...
Lucynko! Oby, ale moje info było z kilku miejsc i bardzo mnie to martwi...
Gosiu! 
Dbaj o siebie! U mnie zimno, a po stracie bordowej rozplenicy (za późno zabrałam do domu

) wolę dmuchać na roślinki, więc wsadzę chyba do dużej donicy... W LM nie bywam ostatnio, bo mam nie pod drodze, a i ceny nie budzą mojego zachwytu...
Miałam pokusę ze strony H, coby pojechać dziś do Szmita

, ale problemy zdrowotne to uniemożliwiają więc kasa ocalała...
Madziu! Dzięki za info!

Oby i mój zakwitł jak najprędzej, bo bardzo jestem ciekawa jak wygląda w realu.

Za parę minut trafi do doniczki...
Aniu! W Auch. kupiłam begonie dwukolorowe i są ładne bulwki, a Z PNOS przysłali mi spleśniałe...

i jestem zła, bo miały być strzępiaste.
Wandziu! Dzięki! Czyli już mam pewność, że w tym roku tylko liście będę podziwiać. Coraz poważniej myślę o piwnicy, tylko jak ją wybudować...

A i szklarnia ogrzewana by się przydała...
Aniu! No co ja zrobię, że mój wielki łuk przybrał kształt koła i mimo obietnic znów coś kupiłam. Muszę jednak się pochwalić, że przy kasie w Kauf. odłożyłam jednak swoje zakupy cebulkowe...tyle, że wracając do domu wstąpiłam do ogrodniczego...
Tosieńko! Ty mnie dobrze znasz...

Ale jak mam nie kupować, jak tu nagle co najmniej co druga osoba na forum ma tego Agapanta

Ormalnie trza go mieć
Tak właśnie się zastanawiam, jak mu ciasno w donicy zrobić...bo jednak chciałam go do sporej wsadzić...
Marysiu! Kilka razy się sparzyłam, ale w zeszłym roku pięknie mi zakwitły (choć widziałam tylko dwa kwiatki, bo kwitły jak leżałam w szpitalu) i teraz jako dobra synowa zakupiłam dla Teściowej do ,,nowego" ogródka.
Sabinko! Moje wysiewy mają sie nieźle, choć muszę przeprowadzić trucie, bo pokazały mi się pojedyncze ziemióry
Nie miałam czasu i siły, żeby dosiać pozostałe roślinki, ale planuję dziś i jutro to nadgonić..