Kasiu,witam Cię gorąco
Kasiu Kasiula17,nie ma znaczenia ,że późno ,ważne że jesteś,a ogród jak ogród jest w nim wszystko

dobrej nocki życzę
Marysiu,te duże liście to rabarbar ozdobny,tak sobie jest i jest w tym samym miejscu,może da się go w tym roku podzielić,ale musisz przyznać ,że ten błękit cudny,chyba rzadki w naszym klimacie,dzisiaj było ciepło od południa ,teraz takie ostre powietrze,chyba jest przymrozek,pozdrawiam i buziaczki na dobranoc
Gosiu,przerabiam przed ogródek ,czyli kawałek przed domem i będzie tam różanka mam z tym trochę roboty ,bo tych rabatek niby małych ,na przykład jedna 12m x1m będzie 5 ,niektóre nowe,niektóre poszerzone ,i trzeba wszystkie rośliny stamtąd gdzieś przenieść a część wyrzucić ,bo nie mam gdzie już tego posadzić w ogrodzie,a w ogrodzie tez dużo sprzątania ,jeszcze nie zaczęłam bo tam też robiłam nowe rabaty,a do niedawna jeszcze śnieg u mnie leżał,pozdrawiam,pięknych snów życzę
Soniu,jak kwitną rhododendrony i azalie to ogród jest bardzo kolorowy ,bo to spore krzewy i widać je z daleka,chociaż są rozrzucone po ogrodzie,pozdrawiam i buziaczek dla Ciebie
Wandziu,to rdest wężownik ,kępiasta bylina rośnie wszędzie,ma około 60 cm na dole jest kępka liści i z niej na długich ogonkach takie rdestowe szczoteczki,one w rzeczywistości są różowe ,
Mateuszu,tworzę go od 10 lat ,czyli tyle ma najstarsza rabata,i co roku jakaś rabata lub dwie przybywają ,pozdrawiam
Ulciu,witam,w wiosennym wątku,fajnie ,że jesteś