Przybiegłam i jestem
Rabatka Widzę już wkopany iglaczek na pniu i piszesz, że będzie piękniej jak roślinki zakwitną.
Przyznaj no sie tu zaraz, co tam już pod ziemią siedzi
O, doczytałam teraz, że już odpwiedziałaś Joli, to teraz tylko czekać aż z ziemi powyłazi
Pozdrawiam, Zuza ---------------------------- Słoneczny kawałek mojego miejsca na ziemiI,II,III
JolantaG Jolu ja mu zamawiałam na fac... u tej kobietki co róże .Mam nadzieję,że to ta o którą mu chodziło,że nie podróba.A czemu chora?Wszystko się okaże niebawem
sweetdaisy Zuziu
Rabatka póki co na razie taka ,ale pewnie jeszcze będzie inna ,ale to jak zakwitnie to co wsadziłam.Wtedy zdecyduję co z nią dalej.Na razie niech się roślinki przyjmą
U mnie Beatko też tak cały dzień było ... słońce na błękitnym niebie na przemian z zachmurzeniem i opadami śniegu. Rano jak wstałam było -6 stopni. Później około 3 na plusie.
U mnie na szczęście nie ma śniegu i ziemia nie jest zmarznięta,tylko ta pogoda a to pada potem nie i tak w kółko aż mi się odechciało
Może jutro będzie lepsza.
Kochana mnie to już tak nosi,że szok.Na razie nie myślę aż tak do przodu ,ale pewnie będę ciągle przesadzać,zmieniać żeby mieć co robić
Znajomi śmieją się mój mąż będzie musiał mi działkę kupić albo wziąć gdzieś w dzierżawę a jedna z koleżanek stwierdziła,że jak mi w końcu miejsca braknie to do niej będę nosić i sadzić ,nieźle to sobie wymyśliła
Beatko i ja jestem i zapisuję się
Nowa rabatka już się tworzy ? wow ! Ładnie wyszło ale trzymam kciuki, za to co dalej się będzie działo w Twoim ogrodzie
W niedzielę ma być ładna pogoda, to ogrody nasze
Aniu
Aniu widziałam i jestem bardzo zadowolona
Myślę,że im się sprawdzi bo ostatnio nawet trafiali z tą prognozą więc może i teraz im się uda.Oj kochana to za robotę się bierzemy na maksa
anastazja B Beatko
Kochana ja to już jakby tylko się dało to i w lutym bym kopała w tym ogródku
iwwa Asiu witam i ciebie
Miejmy nadzieję,że już pogoda jak się poprawi to już tak zostanie na dobre.Ja niestety sobotę mam z głowy w ogródku ,spędzę ją w kuchni Niedziela też mam zajętą więc jak dobrze pójdzie od poniedziałku działać zacznę .