Marzenko 06! Ależ Kochanie! Nie musisz niczego kupować, nawet o tym nie myśl! I kusić Cię nie będę, tylko podaj adres !
Marzenko 77! Z raniuszkami to można dostać nerwicy! Strzelasz w sumie na oślep, bo one w ułamku sekundy zmieniają pozycję

Ale je słychać, można się przygotować i masz to ułatwione. W zasadzie nie mam problemu, żeby je obserwować, bo od czasu do czasu przelatują przez mój ogród, ale żeby zrobić zdjęcie?
Dziś piękny dzień, ale straszny ziąb! Nawet pomidorów w domu nie chce mi się wysiewać, ale muszę!
Kalle już puściły liście, może wreszcie w tym roku zakwitną! Mam jeszcze kilka bulwek, muszę wysadzić też!
No i papryczki posiać, aksamitki też. Może zanim urosną, już będzie ciepło i będę mogła w szklarni trzymać.
Pełno jakiś cebulek, roślinek, sadzonek mam do wysadzenia. Trzeba zadbać o pelargonie, a nie mam coś do nich serca
Chyba wezmę się za to w niedzielę

Chyba muszę kupić sobie taki kalendarz ogrodniczy, żeby wiedzieć, co kiedy robić, bo się gubię
Wiem tylko, kiedy sadzi się dalie i robi opryski drzew owocowych
I tęsknotka wiosenna na dziś (wolałabym podać jakieś kwiecie na bieżąco, ale nie ma).