mimo tego wszystkie rośliny na przekór przeciwnościom losu dzielnie znoszą wszelkie niedogodności
 mimo tego wszystkie rośliny na przekór przeciwnościom losu dzielnie znoszą wszelkie niedogodności  
 Podziwiam Cię za trud jaki wkładasz w swoje królestwo i jeszcze potrafisz się tymi wszystkimi roślinkami podzielić

bo też pospieszyłam się z odkrywaniem roślin, a tu zapowiada się zimno na dobrych kilka dni.
  bo też pospieszyłam się z odkrywaniem roślin, a tu zapowiada się zimno na dobrych kilka dni.

Więc rozpaliłem w kominku i oglądam Twoje wiosenno-zimowe zdjęcia.
 Więc rozpaliłem w kominku i oglądam Twoje wiosenno-zimowe zdjęcia.
 ,u mnie słońce teraz świeci ale zimno bbbbrrrr
 ,u mnie słońce teraz świeci ale zimno bbbbrrrr
 I bez sniegu
 I bez sniegu   

Nie mam,gdzieś powinna być pełna,zaczekam
 Nie mam,gdzieś powinna być pełna,zaczekam   

Kotki niech nie będą smutne to przecież wybrańcy losu ...mieć taką panią
 Kotki niech nie będą smutne to przecież wybrańcy losu ...mieć taką panią   U mnie woda była lekko przymarznięta po wierzchu czyli cieplej było, a teraz topi  się wszystko błyskawicznie
  U mnie woda była lekko przymarznięta po wierzchu czyli cieplej było, a teraz topi  się wszystko błyskawicznie  

Mój kotek Tofik tak nieszczęśliwie zeskoczył,że dostał obrzęku na kręgosłupie. Leczenie mu ponoć duz dało ale nadal źle chodzi. Weterynarz mówił,że z czasem pójdzie lepiej. Miejmy taką nadzieję. na razie musimy mu przeprowadzać rehabilitację i z nim ćwiczyć chodzenie
  Mój kotek Tofik tak nieszczęśliwie zeskoczył,że dostał obrzęku na kręgosłupie. Leczenie mu ponoć duz dało ale nadal źle chodzi. Weterynarz mówił,że z czasem pójdzie lepiej. Miejmy taką nadzieję. na razie musimy mu przeprowadzać rehabilitację i z nim ćwiczyć chodzenie