Ale śnieg jak śnieg, żeby mrozu nie było

Bo jak Ci pączki przemrozi to będę w gorszym stanie niż ty

Co stacja, to inna prognoza. Jedni zapowiadają za tydzień -7 nocą i 0 w dzień, a inni nawet +14 w dzień. I komu wierzyć?Tulap pisze:Ja dzisiaj usłyszałem o 4 cm śniegu w środę![]()
Ale śnieg jak śnieg, żeby mrozu nie było![]()
Bo jak Ci pączki przemrozi to będę w gorszym stanie niż ty
No co Ty! O tej porze wszystkie żaby są pięknePashmina2006 pisze:Ale wiosna. U mnie też się pierwsza żaba pokazała wczoraj. Była jednak brzydsza od Twojej
. Drzewa u Ciebie już w blokach startowych. Oby przymrozki nie przystopowały ich zapału.
A ja wysłałam Ci info na pw.bejka1970 pisze:Ania wysłałam ci email z ofertą Emila
Raczej nie. Ja poprosiłam o ofertę ponad dwa miesiące temu i dalej nie mam. Emil zniknął z forum. Widocznie zdążył jeszcze wysłać bejce.Pashmina2006 pisze:To Emil ofertę wysyła wybranym osobom? Pochwal się czy chociaż coś ciekawego ma.
Najbardziej podoba mi się to " i..... "dzika pisze:Pierwsze zamówienie tegoroczne opłacone. Liliowce i jeżówki. A miało jeszcze długo bylin u mnie nie być....
A teraz chodzi mi po głowie kalina japońska Pink Beauty i hortensja dembolistna (i od przedwczoraj lilie drzewiaste i ....)
I właśnie zakupiłam clematisa Jerzy Popiełuszko....sweetdaisy pisze: Najbardziej podoba mi się to " i..... "
To ja faktycznie jakaś opóźniona jestemPashmina2006 pisze:I tak jesteś bardzo dzielna. Bardzo, bardzo dzielna. Pierwsze zamówienie opłacone. Ja zaczęłam w grudniu szaleństwo.
Chyba spłonę od tych pochwałcyma2704 pisze:Aniu pospacerowałam po twoim niesamowitym ogrodzie.Drzewa liściaste i iglaki dobrałaś i skomponowałaś pięknie.
Miłorząb cudnie się prezentuje na tle ściany, irgi, berberysy i hortensje dodają koloru. Trudno wymieniać wszystko, ale ogród młody, a już robi wrażenie.
Jeszcze za poprzednikami, pozachwycam się wyjątkowymi fotografiami piękności ogrodowych i ptaków.
Pozwolisz, że będę podpatrywać.