dorcia7 to prawda takie paprocie wygladają zjawiskowo do tego maja jasno zieloniutkie liście - szkoda tylko ,ze trwa to tak króciutko
Makda niech sobie zima poszaleje jak ma taka ochotę, w końcu to dopiero początek marca. Tylko niech już później nie wraca!
slila1 witam
Dziękuję za życzenia i z wzajemnością!
sweetdaisy zdjęć u mnie już mało, ja tez lubię popatrzeć w ponure ,zimowe dni,na takie słoneczne kwiatowe obrazki. Od razu robi się weselej na duszy
Pashmina2006 u mnie temperatura też spadła i tak zimowo ma być do niedzieli , ale podobno w przyszłym tygodniu ponad 10 st. Czarujmy, czarujmy może się sprawdzi
plocczanka u mnie orliki nie zmieniają kolorków, czasami tylko się nowe wysiewają a te ciężko zgadnąć w jakie będą bo nie wiadomo z nasion których kwiatów. ja mam orlików 10 odmian, w tym roku dosadziłam jeszcze 4. Uwielbiam te kwiatki
Michasia1 u mnie w sobotę ziemia była całkiem rozmarznięta, przesadziłam nawet dwie duże rośliny. Mrozu nie było od 2 tygodni. Miejmy nadzieję ,że ta chwilowa zima sobie szybko pójdzie i będzie można zacząć ogródki konkretnie szykować do sezonu