Wszyscy mają działkę, mam i ja ;-)

Zdjęcia naszych ogrodów.
MadziaC
50p
50p
Od: 10 gru 2014, o 22:39
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Wszyscy mają działkę, mam i ja ;-)

Post »

Tak Madziu warzywka muszą być ;:333, a praca jak na każdej zapuszczonej działce, ale jak są efekty to warto
plocczanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 31 lip 2014, o 21:16

Post »

Witaj, MAGDA !Weszłam doCiebie i widzę, że będziesz zaczynać uządzanie nowo nabytej działeczki. Bardzo niedawno ja tak zaczynałam. Przed Tobą duuużo pracy, ale jeszcze więcej satysfakcji. Powodzenia. Będę Ci kibicować. ;:138
MadziaC
50p
50p

Post »

Witaj Lucynko :wit , cieszę się że zajrzałaś do mnie. Pracy rzeczywiście sporo ale działka to było moje marzenie, które właśnie się spełnia :D
krasna101
Przyjaciel Forum - silver
Przyjaciel Forum - silver
Od: 5 gru 2011, o 21:58

Post »

Witaj Magdo ja też będę trzymała kciuki za Twoje poczynania na nowo nabytej działce. Przyznaję, że roboty nie brakuje ale jak się to kocha to nawet zmeczenie fizyczne szybko przechodzi a satysfakcja ogromna jak się widzi, że działeczka pięknieje :D

pozdrawiam Bożena
Awatar użytkownika
Eliza52
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 wrz 2014, o 11:42

Post »

Witaj Madziu, dobry przykład że marzenia się spełniają. Te kocury przyszły w gości, to znaczy że oprócz nasion trzeba nieść ze sobą na działkę jedzenie dla nich. Chociaż nie wyglądają na zabiedzone. Będziesz miała pomocników do wyganiania myszy z Twojego ogrodu. Powodzenia i dużych plonów
Pozdrawiam Ela
MadziaC
50p
50p

Post »

Troszkę zaniedbałam mój wątek, ale mam komputer w naprawie. Na działeczkę biegam w każdej wolnej chwili, pracy jest sporo ale ile radości gdy widać efekty :D. Dostałam na dzień kobiet od męża sekator i łopatkę ;:oj cwana bestyjka. Lecę poczytać co u was ;:65
Awatar użytkownika
Makda
200p
200p
Od: 30 sty 2015, o 00:10
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Oj tak - efekty pracy bardzo cieszą. ;:108
Prezenty trafione jak najbardziej, przydadzą się do pracy na działce. ;:333
Pozdrawiam serdecznie - Magda.
W cieniu wiekowej czereśni Zapraszam.
MadziaC
50p
50p

Post »

Dziś znów ktoś mi wrzucił coś do koszyka :D najpierw w castoramie dwie róże, a potem w biedronce kolejne dwie i żagwinka, dziwaczka i szczawika ja nie wiem kto to robi ale jak tak dalej będzie to rodzina zabroni mi chodzić do sklepu nawet po bułki ;:306 . W piątek jadę na działkę, ale najpierw do netto może ktoś wrzuci mi do koszyka bratki :wink:
Awatar użytkownika
Eliza52
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 wrz 2014, o 11:42

Post »

Nie jesteś jedynie, której "duszki" wrzucają w sklepie cóś do koszyka. Ja mam zabronione patrzenie w stronę półek z kwiatami a co dopiero podchodzenie do nich ;:108
Pozdrawiam Ela
MadziaC
50p
50p

Post »

Hej Eliza, ja mam też tak z książkami mój M jak widzi, że odwracamy głowę w stronę książek albo kwiatów to łapie mnie za rękę i ciągnie za rękę na drugi koniec sklepu ;:306
kropka2
500p
500p
Od: 19 lut 2014, o 20:07

Post »

Witaj wśród zielono zakręconych .Czeka Cię sporo pracy jeśli chcesz uprawiać całą działkę .
MadziaC
50p
50p

Post »

Kropka witaj, pracy sporo ale co tam dam radę. Działka już uczy mnie cierpliwości bo ja to bym chciała wszystko zrobić odrazu ale niestety budżet blokuje wiele pomysłów i nie wszystko da się zrobić w jeden dzień, trzeba też chodzić do pracy. Ciągle myślę jak to czy tamto zrobić, nawet w nocy przez sen urządzam :;230 . No i podglądam na forum pomysły innych :) .
Awatar użytkownika
Nastia
200p
200p
Od: 17 lis 2012, o 11:52

Post »

Witaj Madziu! Gratuluję spełnionego marzenia :) podziwiać będę efekty Twoich prac z zaciekawieniem tym bardziej, że ja zostałam posiadaczką podobnej działeczki w październiku. Dla pocieczenia powiem, że była w gorszym stanie od Twojej. Część już uprzątnęliśmy jesienią, ale mnóstwo pracy jeszcze przed nami. Byłam tam ostatnio i też znalazłam przebiśniegi :tan fajnie jest odkrywać takie skarby :)

pozdrawiam :wit
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
madziorek9999
50p
50p
Od: 22 lut 2014, o 12:34

Post »

Witam Was serdecznie. pisze pierwszy raz, ale już od dłuższego czasu wszystko czytam. Mam na imię Magda i też od 3 tygodni jestem posiadaczką wymarzonej działki 490 m. Wygląd działki jak u koleżanki. dużo pracy przed nami, ale razem damy radę :D
Awatar użytkownika
Makda
200p
200p
Od: 30 sty 2015, o 00:10

Post »

Madziu mnie też działka nauczyła (cały czas uczy) cierpliwości - ja też z tych co wszystko chcą na... wczoraj. ;:306
Ja zasypiając kombinuję co i jak urządzić, gdzie posadzić, co pozmieniać, co dokupić itd. Pełne szaleństwo. :;230 Tylko czasu w tygodniu brak - praca. :roll:
O, trochę Magdusiek się tu nazbierało - jak miło. :wit
Pewnie, że damy radę, w końcu zielono zakręcone jesteśmy, no i mamy siebie. ;:162
Pozdrawiam serdecznie - Magda.
W cieniu wiekowej czereśni Zapraszam.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”