Przedwiośnie na całego u Ciebie, pięknie już kwitną kwiatki. U mnie na razie krokuski nieśmiało pokazują fioletowe sukienki

U mnie właśnie słoneczko wyszło zza chmur, może i do Ciebie zajrzy.
 U mnie właśnie słoneczko wyszło zza chmur, może i do Ciebie zajrzy. 

a Ty masz gotowy, współczuję tych podtopień
  a Ty masz gotowy, współczuję tych podtopień  Gratuluję cyklamena
 Gratuluję cyklamena  ranniki u mnie marnie ale coś kiełkuje, a nie wiem co mi weszło od góry do pojemnika i wyżarło krokusy? tylko system korzeniowe został, bo jakby nie to to pomyślałabym że zgniły
   ranniki u mnie marnie ale coś kiełkuje, a nie wiem co mi weszło od góry do pojemnika i wyżarło krokusy? tylko system korzeniowe został, bo jakby nie to to pomyślałabym że zgniły  Moje ptaszęta też jeszcze karmnik okupują
 Moje ptaszęta też jeszcze karmnik okupują 

Bardzo adekwatny do Ciebie, bo dla mnie jesteś przyjaciółką jeży! One się Ciebie nie boją i jedzą z miski razem z kotami! Dla mnie to jest mistrzostwo świata
  Bardzo adekwatny do Ciebie, bo dla mnie jesteś przyjaciółką jeży! One się Ciebie nie boją i jedzą z miski razem z kotami! Dla mnie to jest mistrzostwo świata  

Dzisiaj słoneczny dzień to pewnie trochę tej wody Ci zeszło. Jak to roślinki pchają się do życia- całkiem wiosennie już masz w ogrodzie rozbawiła mnie fotka kotka wąchającego kwiatuszek
   Dzisiaj słoneczny dzień to pewnie trochę tej wody Ci zeszło. Jak to roślinki pchają się do życia- całkiem wiosennie już masz w ogrodzie rozbawiła mnie fotka kotka wąchającego kwiatuszek   

Już myślałam o sadzeniu z siatka od góry i może skorzystam z rady, bo wczesną wiosną bez krokusów jakoś smutno
  Już myślałam o sadzeniu z siatka od góry i może skorzystam z rady, bo wczesną wiosną bez krokusów jakoś smutno  Przebiśnieg Woronowa ma tak dziarsko głowę do góry uniesioną
  Przebiśnieg Woronowa ma tak dziarsko głowę do góry uniesioną 

Jestem ciekawa jaki będzie jak się rozwinie.
  Jestem ciekawa jaki będzie jak się rozwinie.