Mój ogród- moja oaza spokoju
- dorcia7
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój ogród- moja oaza spokoju
Nie ma o czym gadać,niedziela to dzień odpoczynku,a jaki sposób odpoczynku wybieramy to już nasza sprawa ,jedni leżą na kanapie inni czas w ogrodach spędzają ,trochę czasy się zmieniły ,wbijanie się w garsonki i garnitury,do tego białe buty i torebka w ręku to już relikt przeszłości -małomiasteczkowy,w duzych miastach ludzie odpoczywają aktywnie ,jak jedziemy w niedzielę to widać sporo osób na rowerach,z kijkami na sportowo ubranych i spacerujących i co to jest niby grzech?? a pielęgnowanie ogrodu w niedzielę jeszcze większy ?? bzdura,niech każdy robi to co uważa za stosowne i co mu przyjemność sprawia,zycie tak szybko ucieka ,cieszmy się nim póki możemy
Ja tam ema nie oszukuję.... ja się po prostu w ogóle nie przyznaję do paczek
Taktycznie wszystko każę sobie wysyłać do biura, a potem to cichcem przemycam prosto do ogrodu. W zeszłym roku zaliczyłam wpadkę, bo adres pomylili i do domu mi wysłali... Broniłam się tym, że większość to dla koleżanki z pracy, a ja tam tylko coś przy okazji...

- Przemekt23
- Od: 13 gru 2013, o 19:36
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Widać że nie jestem sam z tym problemem. Żeby u mnie w domu nie było awantury o paczuchy podaję adres siostry. To jest taka nasza tajemnica. Ile już przemyciłem roślin.
. A co tam jeśli nie palę fajek i nie piję alkoholu to chociaż co innego sobie kupię.

- lojka 63
- Od: 4 wrz 2011, o 20:11
- Kontakt:
Hej ludziska dobrze jest jak jest jakiś hamulec na nasze zapędy musi być bo inaczej spotkalibyśmy się na bruku
dobrze że mamy te nasze Emy.A od wiek wieków Polak z zakazami wszelkimi zawsze dawał sobie rady.

-- 27 lut 2015, o 18:27 --
Sorki za byka.

-- 27 lut 2015, o 18:27 --
Sorki za byka.

Ja wczoraj mojemu powiedziałam, że ma rozsądną żonę i powinien to docenić. Na dowód pokazałam mu liliowca od tadeo za 500 zł i powiedziałam, że nie mam zamiaru kupić, bo aż tak mi się nie podoba... podoba mi się taki za jedyne 150 zł 

-
- Od: 21 kwie 2009, o 21:37
eeeee co Wy liliowiec i 500 zł. gdzie można na niego popatrzeć 

Od przybytku głowa nie boli cz.4 Cz.5.aktualna
Igłą malowane, szydełkiem wydziergane
Moje wątki - Pozdrawiam Krystyna
Igłą malowane, szydełkiem wydziergane
Moje wątki - Pozdrawiam Krystyna
- Przemekt23
To prawda Kasiu tez widziałem takie liliowce u tego Pana szok normalnie. Niestety odmiana kosztuje ale że aż tyle. Jaką trzeba mieć pensje żeby sobie na takie co pozwolić.
. Jakbym kupił takiego liliowca za taką cenę to rodzina by mnie ukamieniowała
.

Krysiu - tu http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 0&start=42
niżej są zdjęcia więc można zobaczyć jak te cuda wyglądają.
Przemek - ja sama się hamuję. Nie stać mnie po prostu na takie zakupy. Tak samo nie kupię rózanecznika za 50 zł ryzykując że mi się nie przyjmie - za tę kwotę kupiłam 6 mniejszych różaneczników; przecież też urosną.
niżej są zdjęcia więc można zobaczyć jak te cuda wyglądają.
Przemek - ja sama się hamuję. Nie stać mnie po prostu na takie zakupy. Tak samo nie kupię rózanecznika za 50 zł ryzykując że mi się nie przyjmie - za tę kwotę kupiłam 6 mniejszych różaneczników; przecież też urosną.
- bejka1970
- Od: 23 sty 2012, o 18:50
Na tej liscie u Tadeo jest wiele pięknych liliowców za 25-35zł
w myśl zasady dla każdego coś dobrego
szkoda tylko ,że nie ma fotek przy każdej odmianie ,dlatego wolę zamawiać np.u Emila,bo od razu widzę jak kwiatek wygląda ,bez latania po całym internecie
Przemek zerknij na emeil,coś do poogladania ci wysłałam
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6ec ... c718a.html
jeden z moich ulubieńców,co prawda nie jest to nówka ,ale kosztował mnie 15zl

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6ec ... c718a.html
jeden z moich ulubieńców,co prawda nie jest to nówka ,ale kosztował mnie 15zl

Trzy rabatki... to jeszcze nie ogród I
Trzy rabatki... to jeszcze nie ogród II
https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 91&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 91&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
No tak - tylko ze Emil gdzieś zniknął i nie wiem czy ktoś w ogóle w tym sezonie ofertę dostał 

- bejka1970
- Od: 23 sty 2012, o 18:50
Ja mam
wlaśnie Przemkowi podesłalam 

Trzy rabatki... to jeszcze nie ogród I
to ja też chcę proszęęęęęęe

- Przemekt23
Beatko dziękuję za maila . Czytam i mówię kto mi wysłał.
. Ja w tym roku nie kupię liliowców bo za dużo kupiłem innych roślin. Za rok się zaopatrzę w te piękności.
Kasiu ja tez się hamuję . Przecież nie można mieć wszystkiego od razu. A szkoda prawda. Można ewentualnie umówić się z forumkami i każdy kupi kilka i potem się wymienić nawzajem. Wyjdzie taniej a każdy będzie zadowolony.

Kasiu ja tez się hamuję . Przecież nie można mieć wszystkiego od razu. A szkoda prawda. Można ewentualnie umówić się z forumkami i każdy kupi kilka i potem się wymienić nawzajem. Wyjdzie taniej a każdy będzie zadowolony.
- Anuleczka
- 500p
- Od: 25 sty 2015, o 20:27
Przemku to podeślij mi tez ta ofertę liliowców proszę jak możesz.
A oto moja wiosna i porządki wiosenne.

-- 28 lut 2015, o 16:46 --

A oto moja wiosna i porządki wiosenne.

-- 28 lut 2015, o 16:46 --
Kasiu to było dobre hahahahaha ciekawe czy udało Ci się kupić?vimen pisze:Ja wczoraj mojemu powiedziałam, że ma rozsądną żonę i powinien to docenić. Na dowód pokazałam mu liliowca od tadeo za 500 zł i powiedziałam, że nie mam zamiaru kupić, bo aż tak mi się nie podoba... podoba mi się taki za jedyne 150 zł

- Anuleczka
- 500p
- Od: 25 sty 2015, o 20:27
No nie zachorowałam na te liliowce i po co było je tu pokazywać