JAGÓDKO Bordurka powtarza kwitnienie i raczej jest zdrowa . Niestety nie ma jej na HMF-ie ani na ruskiej stronce .Kwiaty nie są zbyt duże jakieś 8cm, a tak wygląda krzaczek nie pachnie, a może bardzo nikły ma zapach????? .Ma jakieś 60 -80 cm wys. rośnie raczej w pionie słabo się krzewi .Kupiona w 2011 u Strakla razem z Uetersener Klosterrose. Postaram się ukorzenić obiecuję więc trzymaj kciuki
KRYSIU tylko jedna różyczka ma takie łodyżki reszta jest OK .Mam druga taką samą i ta ma się dobrze .Tej ostrej zimy zeszło 3/4 moich jesiennych zakupów zostały tylko 2 Speelwark , Hamburger deern i Schwarze Madonna
MARYSIU

wiesz ,ze kocham to co robię włącznie z ogrodem, zresztą jak my wszyscy
KAROLCIU

cieszy mnie ,że podoba Ci się moja praca
ANUSIU Bordurka jest u Starkla dalej ma ją w swojej w ofercie .Ta z 69 robiona nowym sposobem i trochę taka wymęczona ,ale powiem ,że ładna .Teraz znam jeden system więcej szkoda tylko ,ze nie zapamiętuję tych anglickich

zwrotów wtedy byłoby łatwiej
DANUSIU masz rację i myślę ,że przymrozki już do nas nie dotrą i będziemy się ciszyć naszymi ogródkami
TERENIU to Frywolitki nie pikotki

Masz rację ,ze to nauka na długie zimowe wieczory i najważniejsze w tym jest,żeby naumieć sie klikać czyli ,żeby jedna nitka przeskoczyła na drugą i zawiązała supełek .To jest ta cała trudna filozofia niestety

.Tłumaczyłam koleżance, pokazywałam powolutku i nie umie tego pojąć

. Wciąż jej to nie wychodzi, a wiem ,ze jest zdolna, bo też robi różne cudeńka