.
.Ale- (tylko się nie śmiej
 - ja dopiero się uczę )-pogłównie-czyli przed sadzeniem tych warzyw podlać? Czy jak już posadzę to podlewać? (jak tak, to jak często?)
- ja dopiero się uczę )-pogłównie-czyli przed sadzeniem tych warzyw podlać? Czy jak już posadzę to podlewać? (jak tak, to jak często?)
 .
. - ja dopiero się uczę )-pogłównie-czyli przed sadzeniem tych warzyw podlać? Czy jak już posadzę to podlewać? (jak tak, to jak często?)

sporo wiaderek pójdzie do wymieszania (chcę rozluźnić grządki dla warzyw korzeniowych).
 sporo wiaderek pójdzie do wymieszania (chcę rozluźnić grządki dla warzyw korzeniowych).
 Tak jak mówiłem posłałem filmik dalej, a oto tego efekt.
 Tak jak mówiłem posłałem filmik dalej, a oto tego efekt. 

Trochę ta cena podskoczyłaostatnia szansa pisze:Nowy i stary - widać zużycie motyczki podcinającej (na poczatku wygladała tak samo jak ta zielona.
Na tej nowej odkryłam cenę z jesieni 38 zł + 6 do 8 zł na kijek.
oraz nazwę firmy
http://www.tuchmet.com.pl/
poszukajcie spulchniacze.
Ja kupiłam w sklepie Sopexu.
 , kilka dni temu dostałam przesyłkę z tym sprzętem, wolę bąble na rękach niż wieczne "raczkowanie" po zagonach
 , kilka dni temu dostałam przesyłkę z tym sprzętem, wolę bąble na rękach niż wieczne "raczkowanie" po zagonach   

, tak "na sucho" bardzo mi się podoba, wiele osób chwali sobie, ale trzeba spróbować żeby samemu ocenić
 , tak "na sucho" bardzo mi się podoba, wiele osób chwali sobie, ale trzeba spróbować żeby samemu ocenić  

Dziewczyny, nie zastanawiajcie się i kupujcie to ustrojstwo, wszystko jedno czy takie jak moje, czy takie jak Ostatniej Szansy, pewnie oba spełniają swoją rolę, mój ma dwie rączki i to mi pasuje bo ja słaba jestem. Dzisiaj pracowałam tym w tunelu, ziemię mam gliniastą z kamieniami i toto spokojnie daje radę, nie wiem jak ja mogłam bez tego te cztery lata funkcjonować.
 Dziewczyny, nie zastanawiajcie się i kupujcie to ustrojstwo, wszystko jedno czy takie jak moje, czy takie jak Ostatniej Szansy, pewnie oba spełniają swoją rolę, mój ma dwie rączki i to mi pasuje bo ja słaba jestem. Dzisiaj pracowałam tym w tunelu, ziemię mam gliniastą z kamieniami i toto spokojnie daje radę, nie wiem jak ja mogłam bez tego te cztery lata funkcjonować.

taki odzew nastał (zarówno przyszłych posiadaczy, jak i weteranów użytkowania tej machiny), nie ma to jak współpraca w polepszaniu/ułatwianiu prac w naszym zamiłowaniu
 taki odzew nastał (zarówno przyszłych posiadaczy, jak i weteranów użytkowania tej machiny), nie ma to jak współpraca w polepszaniu/ułatwianiu prac w naszym zamiłowaniu  .
 .  ).
).
 Działa dosłownie tak samo.
 Działa dosłownie tak samo.