Moja działka 6
- slila1
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 maja 2009, o 19:05
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Moja działka 6
Alu Biedronka641 witam Cię serdecznie. Wiedziałam, że czekasz na otwarcie mojego wątku i dlatego wczoraj wysłałam Ci zaproszenie.
Prawie cały śnieg na działce roztopił się w ciągu dwóch, ciepłych dni i od razu zakwitły krokusy i ranniki.
Wieczorem i w nocy padał deszcz, a dzisiaj leci mżawka i zrobiło się chłodniej. Od jutra mają być przejaśnienia, a więc będzie dobrze.
Prawie cały śnieg na działce roztopił się w ciągu dwóch, ciepłych dni i od razu zakwitły krokusy i ranniki.
Wieczorem i w nocy padał deszcz, a dzisiaj leci mżawka i zrobiło się chłodniej. Od jutra mają być przejaśnienia, a więc będzie dobrze.
- Margaret2014
- 1000p
- Od: 20 maja 2014, o 08:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Lidka cieszę się, że coś Ci się spodobało w moim ogródku, bo on dopiero się tworzy od zeszłego roku i mam wrażenie że jeszcze nic ciekawego w nim nie pokazałam.
Sporo na skalniaku i nie tylko podosadzałam, zobaczymy co z tego wyrośnie.
A Twój kotek gustuje w rannikach?
Sporo na skalniaku i nie tylko podosadzałam, zobaczymy co z tego wyrośnie.
A Twój kotek gustuje w rannikach?
- slila1
- Biedronka641
- Od: 5 cze 2012, o 17:17
Lidziu dobrze,że zaproszenie wysłałaś, bo pewnie długo bym Cię szukała.Serdecznie dziękuję.
Jestem i pozostanę, bo lubię tu bywać.Może nie zawsze się wpisywałam,ale te ilości różnych odmian roślin u Ciebie zawsze z wielka chęcią oglądam.Elwesa mam.Taki inny.Czekam na pełnego.Masz je?
Widzę,że lępiężnik Ci wędruje. Przez to ja go mało doceniam. Zawsze jest w innym miejscu.
Czekam na kolejne fotki, bo Twoje rośliny idą jak burza.
Jestem i pozostanę, bo lubię tu bywać.Może nie zawsze się wpisywałam,ale te ilości różnych odmian roślin u Ciebie zawsze z wielka chęcią oglądam.Elwesa mam.Taki inny.Czekam na pełnego.Masz je?
Widzę,że lępiężnik Ci wędruje. Przez to ja go mało doceniam. Zawsze jest w innym miejscu.
Czekam na kolejne fotki, bo Twoje rośliny idą jak burza.
- slila1
Alu Biedronka641 bardzo cieszą mnie Twoje słowa. Zaglądaj do mnie jak najczęściej, zawsze będziesz mile widziana.
Przebiśnieg pełny rośnie u mnie od zeszłego roku i też czekam na jego kwitnienie. Miałam go już kiedyś, był śliczny, ale woda zniszczyła. Czekam też na kwiaty przebiśniegu Woronowii, bo to obok Elwesii nowość u mnie.
Lepiężnik rośnie u mnie dopiero od zeszłego roku i muszę przesadzić go w inne miejsce, bo rzeczywiście idzie mocno na boki.
Zdjęcia będą w miarę kwitnienia na bieżąco. Teraz rośliny pewnie trochę przystopują, bo przyszło ochłodzenie.
Przebiśnieg pełny rośnie u mnie od zeszłego roku i też czekam na jego kwitnienie. Miałam go już kiedyś, był śliczny, ale woda zniszczyła. Czekam też na kwiaty przebiśniegu Woronowii, bo to obok Elwesii nowość u mnie.
Lepiężnik rośnie u mnie dopiero od zeszłego roku i muszę przesadzić go w inne miejsce, bo rzeczywiście idzie mocno na boki.
Zdjęcia będą w miarę kwitnienia na bieżąco. Teraz rośliny pewnie trochę przystopują, bo przyszło ochłodzenie.
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Lidziu dziękuję za zaproszenie nowa odsłona, nowy znak rozpoznawczy, a wszystko bardzo wiosenne!
Ten jeżyk też wygląda wiosennie obudzony! Oj dobrze że jesteś, bo stęskniłam się za Twoim ogrodem i Tobą
To już teraz szybko przyjdzie wiosna
Ten jeżyk też wygląda wiosennie obudzony! Oj dobrze że jesteś, bo stęskniłam się za Twoim ogrodem i Tobą
To już teraz szybko przyjdzie wiosna
- slila1
Marysiu Maska witam Cię serdecznie w moim przedwiośniu. Jak to dobrze, że jeszcze Ktoś się za moim buszem i za mną stęsknił. Dziękuję i zapraszam.
Tak, wszystko nowe, no może oprócz małego jeżyka, bo to zdjęcie sprzed dwóch lat.
Mam nadzieję, że nie rozpoczęłam wątku za wcześnie i będę miała co w nim pokazywać.
Tak, wszystko nowe, no może oprócz małego jeżyka, bo to zdjęcie sprzed dwóch lat.
Mam nadzieję, że nie rozpoczęłam wątku za wcześnie i będę miała co w nim pokazywać.
- mar33
- Od: 13 mar 2012, o 16:35
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Lidziu jestem i ja u Ciebie na wiosennym !!!! spacerku zanim u mnie będzie tyle kwiecia to jeszcze miesiąc upłynie 'mefisto' piękny i masz kota ogrodnika wszystko go interesuje
Piękny avatarek
Piękny avatarek
Pozdrawiam Maria "Przyroda jest lekarstwem w każdej chorobie" Hipokrates
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Lidziu może zdjęcie jeżyka sprzed dwóch lat, ale w awatarze go chyba nie było, przynajmniej nie pamiętam
Z tego wszystkiego nie wyraziłam zachwytu wczesną wiosną u Ciebie, jak zwykle wszystko jak z innej strefy klimatycznej. Na Twoim miejscu nie martwiłabym się, że nie będziesz miała co pokazać
Z tego wszystkiego nie wyraziłam zachwytu wczesną wiosną u Ciebie, jak zwykle wszystko jak z innej strefy klimatycznej. Na Twoim miejscu nie martwiłabym się, że nie będziesz miała co pokazać
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 3 gru 2011, o 09:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witam również
Mnie spodobało sie wszystko,a najbardziej biedronka i modraszka
Nie wiedziałem co to są za pąki ale ALA-biedronka wyjasniła,ze to lepięznik
Pozdrawiam,
Slawek
Mnie spodobało sie wszystko,a najbardziej biedronka i modraszka
Nie wiedziałem co to są za pąki ale ALA-biedronka wyjasniła,ze to lepięznik
Pozdrawiam,
Slawek
Ależ zapachniało wiosną piekne kwiaty
- adamiec
- Od: 4 mar 2010, o 19:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Lidziu w Twoim ogródku zawsze jest coś ciekawego. Donoszę że rannik od Ciebie zakwitł jest piękny.
Jestem w trakcie remontu łazienki, dołożyłam do tego sterylizacje kotów na działce, tak że zajęcia mi nie brakuje.
Jestem w trakcie remontu łazienki, dołożyłam do tego sterylizacje kotów na działce, tak że zajęcia mi nie brakuje.
- Daria_Eliza
- Od: 26 lut 2013, o 01:30
Lidziu, ja pierwszy raz u Ciebie.
A spodobał mi się strasznie Twój avatarek - musiałam się upewnić, że to jeżyk. Bardzo je lubię, ciekawe czy do mnie kiedyś jakiś zawita?
A chcemy ogrodzić ogródek przed sąsiadami, ich psami i zającami oraz sarnami. I nie wiem, jaką siatkę leśna wybrać, żeby przeszedł jeżyk, ale nie przecisnął się zając. Nie wiem, czy jest taka opcja???
Super, że już taka wiosna u Ciebie.
Dobrze pooglądać sobie takie zdjęcia, jak się siedzi w mieście i deszcz leje. Brudno, szaro, smutno.
A spodobał mi się strasznie Twój avatarek - musiałam się upewnić, że to jeżyk. Bardzo je lubię, ciekawe czy do mnie kiedyś jakiś zawita?
A chcemy ogrodzić ogródek przed sąsiadami, ich psami i zającami oraz sarnami. I nie wiem, jaką siatkę leśna wybrać, żeby przeszedł jeżyk, ale nie przecisnął się zając. Nie wiem, czy jest taka opcja???
Super, że już taka wiosna u Ciebie.
Dobrze pooglądać sobie takie zdjęcia, jak się siedzi w mieście i deszcz leje. Brudno, szaro, smutno.