Mój ogród- moja oaza spokoju
- karolacha
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 cze 2014, o 15:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Mój ogród- moja oaza spokoju
Rozana ziemniaki pod łopatę, kawałeczek na wczesne. Główne sadzenie potem 

- Rozana
- 1000p
- Od: 20 wrz 2014, o 09:30

- garden11
- 1000p
- Od: 3 gru 2014, o 10:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Karola Ty masz chyba układy u góry że zamówiłaś już ciepłe dni i nie boisz się mrozów 

- bejka1970
- Od: 23 sty 2012, o 18:50
Sprawdzilam ...rok temu w lutym posiałam sałatę i rzodkiewkę w foliaku ,ale za porzadki jeszcze sie nie biorę mało co u mnie jeszcze widać i obawiam się ,że połowę cebulowych bym wycieła przy pieleniu 

Trzy rabatki... to jeszcze nie ogród I
Trzy rabatki... to jeszcze nie ogród II
https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 91&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy rabatki... to jeszcze nie ogród II
https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 91&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ja wczoraj wysiałam do skrzynki rzodkiewkę i schowałam w mojej mini szklarence ,która stoi w altance ..Karolciu szybka jesteś z tymi ziemniakami 

- karolacha
- Od: 1 cze 2014, o 15:56
Jadziu a co tam , niech sobie rosną , jak zechcą
Ale to tylko taka niewielka próbka, pełne sadzenie będzie jak u wszystkich 

- Kasiula17
- Od: 18 lis 2013, o 22:22
Karolina to poszła na żywioł.
a Ty Aniu jak tam wiosnę wypatrujesz u siebie?

- Anuleczka
- 500p
- Od: 25 sty 2015, o 20:27
Witam Was kochani. Nie mogłam wczoraj być na forum bo nie miałam do tego głowy
. Dzisiaj już jest lepiej chociaż cały czas myślę o tych przykrych wydarzeniach, które spotkały wczoraj mojego młodszego syna Kubusia. Został pobity, bo dwóch bandziorów chciało od niego kasę. Masakra
. Cały dzień wczorajszy spędziłam na policji i w szpitalu
. Obym już nigdy więcej czegoś takiego nie przeżywała.
Marta - Rozana widzę że zmieniłaś zdjęcie profilowe, super, myślałam na początku że to jakaś nowa osóbka.Super zakup begonii i na pewni nie jednorazowy tylko na wiele lat. Wzięłaś się za skalniak. To czekamy na zdjęcia
.
Karolinko oczary cudne pokazałaś, ślicznie kwitną i chyba ja też się na niego ponownie skuszę.
Alicjo, nie wiem, o który wiąz pytasz, jeśli o Jacquline Hillier to ja go formowałam od maleńkiej szczepki. Można go ciąć szybko przyrasta.
Marto - pytasz czy chce nasionka maku i tytoniu leśnego ja wszystko chcę jeśli ktoś daje nie odmawiam, a jeśli mam kupić to też chętnie tylko jakie te maki masz bo ja mam pełne 3 kolory nie wiem jakie Ty masz, tytoniu nie mam więc chętnie pod warunkiem że mogę go wysiać wprost do gruntu bo nie mam szczęścia do siewek.
Kasiu Ja też w ogrodzie wolę plewić niż gotować, ale czasami trzeba niestety poświęcić ogród dla moich chodzących kochanych przewodów pokarmowych,
Jadziu - nie ma to jak czas spędzony w ogrodzie, choćbym tyrała jak wół jestem zrelaksowana.

Marta - Rozana widzę że zmieniłaś zdjęcie profilowe, super, myślałam na początku że to jakaś nowa osóbka.Super zakup begonii i na pewni nie jednorazowy tylko na wiele lat. Wzięłaś się za skalniak. To czekamy na zdjęcia

Karolinko oczary cudne pokazałaś, ślicznie kwitną i chyba ja też się na niego ponownie skuszę.

Alicjo, nie wiem, o który wiąz pytasz, jeśli o Jacquline Hillier to ja go formowałam od maleńkiej szczepki. Można go ciąć szybko przyrasta.

Marto - pytasz czy chce nasionka maku i tytoniu leśnego ja wszystko chcę jeśli ktoś daje nie odmawiam, a jeśli mam kupić to też chętnie tylko jakie te maki masz bo ja mam pełne 3 kolory nie wiem jakie Ty masz, tytoniu nie mam więc chętnie pod warunkiem że mogę go wysiać wprost do gruntu bo nie mam szczęścia do siewek.

Kasiu Ja też w ogrodzie wolę plewić niż gotować, ale czasami trzeba niestety poświęcić ogród dla moich chodzących kochanych przewodów pokarmowych,

Jadziu - nie ma to jak czas spędzony w ogrodzie, choćbym tyrała jak wół jestem zrelaksowana.

- Rozana
- 1000p
Ile lat ma Twój synek ? Biedactwo. 
A na zdjęciu nadal ja.

A na zdjęciu nadal ja.

- Anuleczka
- 500p
Kasiu - Wimen O zakupach nie było mowy. Bardzo mnie to cieszy że lubią u mnie w wątku siedzieć, to miłe, zapraszam, wirtualna kawkę wypijemy.
Przemku - Oj Przemuś chętnie bym pobiegała po ogrodzie z łopatą wczoraj zamiast siedzieć tyle godzin na policji i w szpitalu. Dobrze że wszystko się w miarę dobrze skończyło.
Karolinko - już ziemniaki. Podziwiam. Ale kto nie eksperymentuje ten niema.
Beata - Matko jak pięknie że Wy juą sałatkę i rzodkiewkę w lutym zaczynacie sadzić. Ja jeszcze poczekam. Wolę takie rzeczy wprost do gruntu chociaż wiem że potem nie mam nowalijek.
-- 25 lut 2015, o 18:13 --
17 lat pojechał w południe na rower z dziewczyną i odpoczywali na ławeczce pod kościołem. I taki ZONK!!!

Przemku - Oj Przemuś chętnie bym pobiegała po ogrodzie z łopatą wczoraj zamiast siedzieć tyle godzin na policji i w szpitalu. Dobrze że wszystko się w miarę dobrze skończyło.
Karolinko - już ziemniaki. Podziwiam. Ale kto nie eksperymentuje ten niema.
Beata - Matko jak pięknie że Wy juą sałatkę i rzodkiewkę w lutym zaczynacie sadzić. Ja jeszcze poczekam. Wolę takie rzeczy wprost do gruntu chociaż wiem że potem nie mam nowalijek.
-- 25 lut 2015, o 18:13 --
17 lat pojechał w południe na rower z dziewczyną i odpoczywali na ławeczce pod kościołem. I taki ZONK!!!
- lojka 63
- Od: 4 wrz 2011, o 20:11
- Kontakt:
Co za czasy przyszły żeby trzeba było się bać dnia codziennego bo nie wiadomo co za rogiem się czai.Och jak bym dorwała tych g.......
a tu takie prawo że bronić jest się strach bo jak nie bandyta to prawo cię załatwi. 

- Krychna
- Od: 23 mar 2010, o 19:27

- Anuleczka
- 500p
Dokładnie tak jest. Prawdę mówisz, a żeby było śmiesznie to oni nie byli karani wcześniej więc ich wypuścili.
- Rozana
- 1000p
No takie czasy, trzeba wszędzie uważać niestety.
A swoją drogą myślałam, że Ty mniejsze dzieci masz
A swoją drogą myślałam, że Ty mniejsze dzieci masz

- Anuleczka
- 500p
Krysiu dziękuję za wsparcie. Cieszę się że jestem z Wami, a następnym razem to ja z synem pojadę na rower i będę go asekurować. 
-- 25 lut 2015, o 18:18 --
Martusiu mam dwóch synów 17 i 24 lata. Ja juz nie taka młoda jestem, ale fotografa miałam dobrego w zaszłym roku.

-- 25 lut 2015, o 18:18 --
Martusiu mam dwóch synów 17 i 24 lata. Ja juz nie taka młoda jestem, ale fotografa miałam dobrego w zaszłym roku.