Marto dziękuję, że Ci się u mnie podoba. Fakt pnie, stare konary, kawałki drewna to u mnie podstawowy element dekoracyjny
Małgosiu tak sama robiłam tą kostkę 2 lata temu, teraz muszę sobie jeszcze dorobić, bo ogród się powiększa to i obrzeży brak
Reniu

Lucynko, Madziu to już macie zajęcie na bieżące dni

Przemku to rzeczywiście muszę pomyśleć może o kupnie jakieś niedużej
Gosiu obecnie mój ogród wygląda nieciekawie!! miękki wjazd się zrobił i wczoraj klientka mi się zakopała autem i tak mi potwornie zryła, że szkoda słów...
Plan wiosenny u mnie, to zagospodarowanie części ogrodu, gdzie postawiliśmy płot, bo sąsiada stodoła już praktycznie leżała u mnie na podwórku. Cały zeszły rok usypywałam tam skoszoną trawę i inne odpady aby usypać podwyższenie. Teraz zasypię to ziemią i posadzę rośliny. Głównie hortensję i rh (taki mam plan a co wyjdzie to zobaczymy) i jako tło różne iglaki i perukowiec ten seledynowy bo niedaleko mam tego bordowego. Słońca tam nie aż tak wiele. Obok znajduje się moje mikroskopijne oczko, które mam w planach powiększyć. Zrobiłam na razie małą rabatkę z żurawkami i małymi krzakami. Po środku brzoza plączącą, mam nadzieję, że stworzy piękny parasol pod nią ławeczka. Całość wysypię żwirem. Jak uda mi się to zrealizować w tym roku to będzie CUD

i takie tam

obecnie ogród mój to sodoma i gomora... Kiedy w końcu uda mi się go całego zagospodarować????