Na piaskach nadwieprzańskich

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
drozd
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lut 2009, o 21:12
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Na piaskach nadwieprzańskich

Post »

No,no. Już sobie wyobrażam zmiany. Po rocznym odpoczynku zrobisz pewnie rewolucje na działce ale ciężkiego sprzętu chyba nie ściągniesz do tych zmian. :wink:
Pozdrawiamy Was serdecznie i życzymy spełnienia zamierzonych planów.

Krystyna i Janusz
Pozdrawiamy. Krystyna i Janusz
Awatar użytkownika
anastazja B
1000p
1000p
Od: 3 mar 2013, o 09:44

Post »

Po lekkiej zimie widać dużo zielonego. Zdjęcia efektowne,to z księżycem zjawiskowe.
Ja też jestem porannym skowronkiem , codziennie pobudka o 5 rano, choć czasami chciałoby sie pospać dłużej...
pozdrawiam Beata

Mój ogród w półcieniu
garbowski
200p
200p
Od: 25 sie 2014, o 17:08

Post »

..cześć Janusz :D ..ten odpoczynek to wiesz jaki był..mało "wypoczynkowy" :( ale już wszystko poza mną i mam nadzieję że w tym roku przynajmniej część planów uda się zrealizować..więc jak tylko pogoda się ustabilizuje... ;:71 Pozdrawiamy serdecznie, ucałowania dla Krysi ;:196 ;:196 :wit .

..witaj Beatko w naszym wątku..no co zrobić..przyszedł taki czas że i skowronek i sowa w jednym jestem.. :wink:

..dziś zrobione porządki na dysku ze zdjęciami bo tyle tego jest że ciężko było nad tym zapanować :| już w miarę można cośtam znaleźć.. to na poprawę humoru bo dziś pogoda taka sobie parę wg. mnie ładnych fotek które udało mi się zrobić..część pewnie w wątku była ale co tam...będą i rośliny ale to ciut potem..no to jedziemy :wink: ..wspominkowo..:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
garbowski
200p
200p

Post »

..i parę kwiatków...

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

..i jeszcze jeden bociek :wink:
Obrazek
Awatar użytkownika
lora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:43

Post »

:wit zdjęcia ;:180 ;:180 ;:180 ma to się to oko ma ...a wspomnienia są zawsze mile widziane :)
a zdjęcie z mniszkiem jest cudne :)
pozdrawia Misia

Ogrodowe wątki Misi
krasna101
Przyjaciel Forum - silver
Przyjaciel Forum - silver
Od: 5 gru 2011, o 21:58
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj Danusiu :wit Bardzo, bardzo mi się u Ciebie podoba ;:108 . Masz pięknie położoną działeczkę wśród zieleni, drzew.. i pięknej natury. Ladnie ją urządziłaś , murki , dodatki i oczywiście piękna roślinność ;:138 ;:63 . Zdjęcia robicie cudowne , te portrety kwiatów , piękne ujęcia zwierząt .... itd ;:oj . Podejrzewam , że aparat ma dobrą funkcję przybliżeniową/ bo w moim przy dużym przybliżeniu są niewyrażne/.
p.s. Bardzo dziękuję za zdjęcie zamku Lidzbarskiego ;:180 To moje rodzinne miasto które opuściłam po 24latach. A na podzamczu nawet parę lat mieszkałam bo tam kiedyś było parę zastępczych mieszkań.

pozdrawiam Bożena
garbowski
200p
200p

Post »

..cześć Misia.. ;:196 ;:196 dzięki

Bożenko miło powitać w naszym wątku. Aparat to już mocno wysłużone Fuji HS 10... niestety z racji zużycia pewnie niedługo odstawimy go na półkę, zrobił masę zdjęć, siada matryca i z ostrością coraz gorzej. Co roku, korzystając z gościnności znajomych jeździmy po Warmii i Mazurach. To piękne tereny, w wielu miejscach jeszcze dziewicze, obowiązkowo też staramy się pojechać na spływy kajakowe. Pozdrawiamy serdecznie Andrzej i Danuta :wit
garbowski
200p
200p

Post »

..do zobaczenia na wiosnę :wit :wit :wit
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”