Mój ogród- moja oaza spokoju
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 gru 2009, o 15:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój ogród- moja oaza spokoju
Też posadziłem Mc Kenziego, rośnie jak szalony !!!!!!
- anym
- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Aniu
orlik wspaniały
ale ja w oddali widzę mnóstwo niezagospodarowanego miejsca zazdroszczę 

-
- Od: 13 gru 2009, o 15:40
Orlik jest po prostu bajecznyyyy !!!!
A jeśli chodzi o ropuszki ja do swojego ogrodu znoszę wszystkie jakie spotkam, jedyny minus to taki , że moja zona boi sie pielic bo już kilka razy jej się zdarzyło "wypielić" ropuszkę. Ale był krzyk

A jeśli chodzi o ropuszki ja do swojego ogrodu znoszę wszystkie jakie spotkam, jedyny minus to taki , że moja zona boi sie pielic bo już kilka razy jej się zdarzyło "wypielić" ropuszkę. Ale był krzyk

- ryszard b
- 100p
- Od: 18 mar 2011, o 22:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Już czekam na nowe fotki Twojego ogrodu zwłaszcza wiosną
Masz bardo ładny Dom i Ogród ,teraz tylko dbać i opiekować się roślinkami ,a każdy dzień będzie przyjemnym relaksem nawet jeśli spędzimy go robiąc zabiegi pielęgnacyjne w ogrodzie
.Pozdrawiam.

Kocham roslinki.Pozdrawiam Ryszard
- ilona2715
- Od: 7 wrz 2010, o 11:47
Aniu wpadłam i padłam
, ponoć wygadana jestem
, ale normalnie słów mi brakuje, żeby opisać to, co zobaczyłam ta przestrzeń, ten stawek, lasek brzozowy i mnóstwo przepięknych nasadzeń
, ach jak ja bym tak chciała móc powiedzieć sadzę i sadzę i sadzę i końca nie widać, fakt pracy nie mało, ale jak potem cieszy. Wiciokrzewy piękne, trytomy, orliki i ten czerwony mak cudowny, róże, budleje i wszystko inne. To drzewko przed domem to chyba wiąz prawda, zapatrzyłam się na niego, gdyż mam podobnego ponoć jakąś mniejszą odmianę ala bonsai czy Twój też taki, a może znasz jego nazwę?

- Anuleczka
- 500p
- Od: 25 sty 2015, o 20:27
Jolifleur - Ewuniu no podobno co oczy nie widzą sercu nie żal, dlatego kradzione lepiej rośnie. Ale oczywiście nie zachęcam hahahaha
Rozana - Martuś mam nadzieję że pozytywne wibrację bo tylko takie lubię , jestem pozytywną osobą więc może i moje roślinki to czują.
Sweetdaisy - Zuza - jak zaczną kępy maleć to zrobi się miejsce na kolejne kradzione albo kupione hahahaha bo tylko się ugaduje z ludźmi
i kupuje jak oszalała w tym roku
czuję wiosnę i słoneczko cieplutkie
A jeśli chodzi o odpoczynek to w lecie też mało śpię bo myślę co by tu jeszcze i gdzie by tu jeszcze i skąd hahaha
Dorcia7 - u mnie orlik rośnie w pełnym słońcu to jest południowo-wschodnia strona. Ale podsypuje takim nawozem maramija.
Ignis05 - Krysiu ja tez już zaopatrzyłam się w aptece w wodę utleniona i nadmanganian potasu
Garden11 - Przecież nie podobały Ci się orliki kochana, hahahahahahaha
Cyma2704 - Orliki maja to do siebie że po jakichś 2 - 3 latach kępy się starzeją i już nie są takie piękne, ale same się wysiewają więc super. Tyle tylko że nie zawsze tam gdzie bym chciała. Ale niech rosną cudne są.
Jakuch - Jadziu a widzisz czasami takie niepozorne zaniedbane roślinki robią nam super niespodzianki. Ja bym z chęcią oszołoma takiego przygarnęła mam gdzie sadzić przynajmniej na razie. Ale po tych tegorocznych i zeszłorocznych zakupach to chyba mi się ten ogród zapełni hahahaha
Zbyszek50 - to tylko się cieszyć że rośnie, gorzej jak by stał w miejscu. A żabki kocham , chociaż też jej się kiedyś okrutnie wystraszyłam.
Anym - Aniu mam jeszcze dużo miejsca niezagospodarowanego ale stopniowo bo naraz się nie da. Chociaż i tak szykuje się że tir do mnie z roślinami przyjedzie po moich szaleństwach zakupowych
Ryszard b - Szykuje się ciężka praca i mnóstwo nowych nasadzeń więc z relaksem to ja chyba poczekam do jesieni. Wtedy będę świętować
Zdjęcia obiecuje robić.
Ilona2715 - Ilonko dziękuję za tyle miłych słów i opinii, jeśli chodzi o wiąz to mam ich kilka rodzai. Ten w nerce duży to wiąz holenderski pendula Camberdowni, ten którego kształtuje na bonsai to wiąż Jacquline Hilier, a z drugiej strony domu mam dwa wiązy Yatsubusa
zdjęcia zrobię w tym roku.
-- 20 lut 2015, o 12:50 --
Do mnie tez pomalutku idzie wiosna.

Rozana - Martuś mam nadzieję że pozytywne wibrację bo tylko takie lubię , jestem pozytywną osobą więc może i moje roślinki to czują.

Sweetdaisy - Zuza - jak zaczną kępy maleć to zrobi się miejsce na kolejne kradzione albo kupione hahahaha bo tylko się ugaduje z ludźmi

Dorcia7 - u mnie orlik rośnie w pełnym słońcu to jest południowo-wschodnia strona. Ale podsypuje takim nawozem maramija.

Ignis05 - Krysiu ja tez już zaopatrzyłam się w aptece w wodę utleniona i nadmanganian potasu

Garden11 - Przecież nie podobały Ci się orliki kochana, hahahahahahaha

Cyma2704 - Orliki maja to do siebie że po jakichś 2 - 3 latach kępy się starzeją i już nie są takie piękne, ale same się wysiewają więc super. Tyle tylko że nie zawsze tam gdzie bym chciała. Ale niech rosną cudne są.
Jakuch - Jadziu a widzisz czasami takie niepozorne zaniedbane roślinki robią nam super niespodzianki. Ja bym z chęcią oszołoma takiego przygarnęła mam gdzie sadzić przynajmniej na razie. Ale po tych tegorocznych i zeszłorocznych zakupach to chyba mi się ten ogród zapełni hahahaha

Zbyszek50 - to tylko się cieszyć że rośnie, gorzej jak by stał w miejscu. A żabki kocham , chociaż też jej się kiedyś okrutnie wystraszyłam.

Anym - Aniu mam jeszcze dużo miejsca niezagospodarowanego ale stopniowo bo naraz się nie da. Chociaż i tak szykuje się że tir do mnie z roślinami przyjedzie po moich szaleństwach zakupowych

Ryszard b - Szykuje się ciężka praca i mnóstwo nowych nasadzeń więc z relaksem to ja chyba poczekam do jesieni. Wtedy będę świętować

Ilona2715 - Ilonko dziękuję za tyle miłych słów i opinii, jeśli chodzi o wiąz to mam ich kilka rodzai. Ten w nerce duży to wiąz holenderski pendula Camberdowni, ten którego kształtuje na bonsai to wiąż Jacquline Hilier, a z drugiej strony domu mam dwa wiązy Yatsubusa
zdjęcia zrobię w tym roku.
-- 20 lut 2015, o 12:50 --
Do mnie tez pomalutku idzie wiosna.

- Margaret2014
- 1000p
- Od: 20 maja 2014, o 08:21
Aniu zamieściłaś gdzieś na zdjęciu tego Camperdownii?
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kamienie oddają ciepełko śnieżynkom dlatego tak cudnie już u Ciebie zakwitły to samo bratek .Też miałam gdzie sadzić ,ale do czasu 

- garden11
- 1000p
- Od: 3 gru 2014, o 10:16
A co to już zdania nie można zmienić??? Haha teraz mi się podobają:)
-
- 500p
- Od: 19 lut 2011, o 16:58
Anuleczko,zavítala som k tebe na návštevu
bývaš na krásnom mieste v krásnom dome s krásnou záhradou
a už aj jar prišla k vám

bývaš na krásnom mieste v krásnom dome s krásnou záhradou

a už aj jar prišla k vám

- garden11
- 1000p
- Od: 3 gru 2014, o 10:16
No, Google strýko prekladá to môže pozdraviť człoweik august. Welcome Anina!
- cyma2704
- Od: 5 mar 2013, o 17:31
Aniu kwitnącą wiosnę znalazłaś w ogrodzie. 

- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Anuleczko śliczne wiosenne kwiaty 

- Anuleczka
- 500p
- Od: 25 sty 2015, o 20:27
Margaret2014 - tak ten wiąz jest na pierwszym zdjęciu tego wątku. Piękny jest i można go formować na parasol.
Jakuch - Jadziu ja już nie mogę się doczekać chwili kiedy sobie powiem "No Aniu ale gdzie Ty to posadzisz"
Garden11 - Ewuniu można oczywiście że można tylko żebyś mi przypadkiem nie kazała oddawać tych co mam od Ciebie
Anina - Welcome Anina in my garden.
Soniu Gieniu nareszcie wiosnę widać na horyzoncie.
Jakuch - Jadziu ja już nie mogę się doczekać chwili kiedy sobie powiem "No Aniu ale gdzie Ty to posadzisz"
Garden11 - Ewuniu można oczywiście że można tylko żebyś mi przypadkiem nie kazała oddawać tych co mam od Ciebie

Anina - Welcome Anina in my garden.
Soniu Gieniu nareszcie wiosnę widać na horyzoncie.
- reniuniek
- Od: 30 sie 2010, o 08:01
Aniu, piękna wiosna