Uleńko z Marysi będziesz zadowolona

przepraszam cię za moją Lagunę nie Lagunę,tak to jest jak się kupuje róże w markecie

ale ja Lagunę kupiłam świadomie osoba u której widziałam ją po raz pierwszy bardzo ją chwaliła i była u niej ogromnym i pięknym krzakiem ,nie ma co się przejmowac pogłoskami u Was może być piękną różą czego Wam życzę
Miłeczko taka róża pod oknem to marzenie ,a zapach
Kopulujący Oj coś mi się wydaje że głodnemu chleb na myśli
Lucynko to nie ma wyjścia trzeba wykombinować porządną takę gliny i wymieszać z piachem ,sam kompost tu chyba nie pomoże
Garden dziękuje

ale ty masz w swoim ogrodzie wiele pięknych i dorodnych roślin do których można wzdychać

.LO to bardzo wigorna róża moja posadzona w maju 2013 z donicy już w drugim roku zbudowała taki krzaczek

Jak pogoda będzie łaskawa ,to w tym roku powinna być jeszcze piekniejsza
Dorotko woda leci z tych dziurek a doprowadzona jest od głównego węża bez dziurek, dziurki się nie zatykają bo ciśnienie wody wypycha nieczystości ja go przymocowałam co kawałek wygiętym w U grubym drutem.Mam profesjonalną linię kroplującą założoną przez ogrodnika ,ta sprawdza się od lat ale koszt był spory ,natomiast ten wąż spełnia moje oczekiwania(nie muszę biegać z konewką

) a koszt był niewielki,M podłączył go pod istniejącą już instalację wodną,ale można spokojnie podłączyć pod zwykłego węża i bezpośrednio do kranu