W ogródku u Ewy

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
plocczanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 31 lip 2014, o 21:16
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: W ogródku u Ewy

Post »

No wlaśnie - ogród nie jest gumowy. Wielka szkoda, bo chciejstw jest dokładnie tak dużo, jak mało miejsca na nie. :uszy
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

No niestety tak to jest zamiast dawkować sobie przyjemności ,ale chciałoby się już mieć wszystko :;230
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
kwiaty_poli
500p
500p
Od: 5 gru 2011, o 16:10
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Ewo pięknie u Ciebie, tyle pięknych lilii, róż nie widziałam dawno ;:215
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2011, o 13:58

Post »

Anuleczka pisze:No i ja tak myślę Ewuniu że czekasz na mnie bo tych serduszek to ja widzę że znów jest masa odmian a my ich nie posiadamy. Tak nie może być.
U Violi byłyście??

http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... &start=714
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Witaj Ewciu,ładną kolekcję lilii uzbierałaś,a w ogrodzie pewnie pięknie pachnie ,bo tam nawet najmocniejsze zapachy w niczym nie przeszkadzają i znajdujemy się w takiej zmysłowej krainie zapachów,ależ to piękne jak ogród potrafi pobudzić wszystkie zmysły,pozdrawiam ;:168
Awatar użytkownika
aneczka1979
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 cze 2010, o 21:44

Post »

dorcia7 pisze:
Anuleczka pisze:No i ja tak myślę Ewuniu że czekasz na mnie bo tych serduszek to ja widzę że znów jest masa odmian a my ich nie posiadamy. Tak nie może być.
U Violi byłyście??

http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... &start=714

Ja u Wioli już byłam, choć nie serduszka zamówiłam. Nie mniej też nie mogę się doczekać dostawy. ;:215
Awatar użytkownika
garden11
1000p
1000p
Od: 3 gru 2014, o 10:16

Post »

Dziewczynki moje kochane ja to nie tylko u Wioli byłam:) zapisuję w notesie bo pogubić się można, a w marcu jak zaczną paczuszki spływać do mnie to mam nadzieję, ze mój ukochany w delegacji będzie bo ciśnienie mógłby mieć wysokie :wink:
Pozdrawiam Ewa

W ogródku u Ewy
Awatar użytkownika
Kasiula17
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 lis 2013, o 22:22

Post »

Ewo ja mam podobnie i zawsze jak listonosz przychodzi to Mój Andrzejek jest w pracy :;230 na rabacie już nie poznaje czy coś doszło. :;230
Awatar użytkownika
Annes 77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 maja 2008, o 19:11

Post »

Witam:)

Piękny ogród,wszystko to co lubię ;:108 Zainteresował mnie kielisznik ;:108 Mam jednego od zeszłego lata,ale marnie kwitł.
Ciekawe jak w tym roku się spisze,u Ciebie piękny ;:108 Gdzieś wyczytałam,że on rozrasta się rozłogami,możesz to potwierdzić?

Pozdrawiam

Ania
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Aniu Ewa pewnie potwierdzi z tym kielisznikiem, a ja Ci powiem, że wiosną trzeba uważać, bo wyrasta w rożnych miejscach i niekoniecznie tam gdzie został posadzony ;:108
Awatar użytkownika
garden11
1000p
1000p

Post »

Kasiu, nasi mężowie koniecznie muszą pracować kiedy listonosz roznosi przesyłki haha:) A gdy mój mężuś o coś pyta na rabacie to ja zawsze mówię, że od dawna to mamy tylko przesadzałam i może dlatego dopiero teraz zauważył :wink:

Aniu, kielisznik faktycznie rozrasta się rozłogami trzeba pamiętać gdzie został posadzony bo późno wyłazi z ziemi i czasem można go z chwastem pomylić. Na zimę nie potrzebuje zabezpieczania a na wiosnę odbija z ziemi jak dla mnie roślina bezobsługowa:) Ale takie rozrastanie to sama przyjemność, dodatkowe sadzonki a że pięknie kwitnie to ja go mam w ogrodzie w kilku miejscach. W ubiegłym roku wspinał mi się po kijkach bambusowych i fajnie to wyglądało w tym też mu takie podpory przygotuję :)

Iwonko, u mnie co roku ogołocony jest ten kielisznik z sadzonek bo co kto przyjdzie to go chce, więc nie mogę narzekać:) A na wiosnę koniecznie trzeba uważać :)
Pozdrawiam Ewa

W ogródku u Ewy
Awatar użytkownika
Anuleczka
500p
500p
Od: 25 sty 2015, o 20:27

Post »

Oj Ewuniu ja mojego w tym roku też na kijki bambusowe puszczę. Bo po grubych kijach nie chce się wić.
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2011, o 13:58

Post »

Od kiedy zaczęły przychodzić paczki od forumowiczów ,nie tylko zakupione rośliny ale też na wymianę,czego mój M jest świadkiem jak wysyłam rośliny w ramach wymiany,bo na pocztę mi wozi to nawet jak kupię w szkółkach to pyta " paczuszka z forum?nie potwierdzam i nie zaprzeczam :;230 ale szczerze mówiąc tak jak jeszcze niedawno gdy potrafiłam odebrać paczki po 2 dziennie i to nie raz w tygodniu ;:oj to jak miał gorszy dzień to nieraz rzucił w atmosferę-czy nie przesadzasz ?? ( a przecież ja cały czas przesadzam-na działce :;230 ) to od jakiegoś czasu nie komentuje a nawet sam mi rosliny pokazuje w sklepach i zaczyna kojarzyć z nazwy
Awatar użytkownika
Anuleczka
500p
500p
Od: 25 sty 2015, o 20:27

Post »

Dorcia7 - hahahahaha ale sie uśmiałam dobre z tym przesadzaniem hahahahha :;230
Awatar użytkownika
garden11
1000p
1000p

Post »

Dorotko, dobre! ja też cały czas przesadzam ;:333 Muszę z paczką na wymianę męża na pocztę wysłać i odbierać tylko z wymiany będę :wink: haha!!!

Aniu, koniecznie daj bambusa dla kielisznika całkiem inaczej tak wygląda:)
Pozdrawiam Ewa

W ogródku u Ewy
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”