W.o... Psach 5cz. (2008.05-2008.10)

Sekcja uporządkowana tematycznie. Wątki kwalifikuje tylko Administrator.
Zablokowany
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p
Od: 9 cze 2007, o 09:43

Post »

Dorko - Layla frotke nosi tylko dla podtrzymania kity do góry, pod spodem ma gumeczke lateksową (kupuje jej 50 szt za 1 zł ) - której nie ściągam tylko co rano przecinam i zakładam nową. Ze spineczkami z kokardkami mamy problem - moja elegantka nie znosi spinek, zawsze ściągnie i porwie kokarde :lol: Około 10 tak już załatwiła, teraz ma tylko jedną , zakładam na specjalne okazje i pilnuje żeby nie pożarła.
Co do zabawek to moja uwielbia wielkie piłki z materiału, najlepiej dzwoniące i piszczące, przeważnie kupuje jej w sklepie dla dzieci :wink:

rozumiem, że odbiło Ci na punkcie psiaka - ja mam to samo - pewnie inni na forum też :lol:
Awatar użytkownika
agaxkub
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 paź 2007, o 09:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Doruś co do zabawek to u mnie leżą różne piłki, kółka ze sklepu, ale najlepszy i najukochańszy jest drewniany patyk przywleczony z ogrodu albo z piwnicy

do kotłowni też chodzi ze mną... :lol: nie pozwoli żeby go zostawiić w domu... tam tyle ciekawych rzeczy

kiedys dostał piłeczkę która świeciłą po uderzeniu w ziemię lub ścianę... rozpracował ją w 5 minut....
teraz ma jedną gumową z kolcami któą toleruje a reszte zabawek organizuje sobie sam

poprzedni owczarek miał małpkę większą od niego.. pierwsze co zrobił to odgryzł jej oczka... cudnie sobie razem spali poźniej... jak dorósł to po kolei odgryzał rączki i nóżki... w końću trzeba było wyrzucić... hi hi hi
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Antooosia
1000p
1000p
Od: 8 sty 2008, o 08:49
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Danusiu niestety,siwieje - pewnie nie pozostanie taka...choć bardzo bym chciała.A z tym śpiochaniem Layli,to czy M nie jest zazdrosny? :wink: A właśnie,a ona się jeszcze wybarwia?

HaniuFraniu dzięki w imieniu A :wink: ,ja to z kolei pękam ze śmiechu jak widzę strażnika Dżolo 8) .Moja bokserka jest dokładnie taka sama,zamęczyłaby intruza prośbami o drapanie za uchem,albo rzucaniem ulubionego gumowego jeża. Za to,jak Anabelle usłyszy szczekającą na zewnątrz Herę,natychmiast zaczyna jej wtórować...z domu :?

Asiu doskonale Cię rozumiem - ja mojej Hery też nie wyobrażam sobie w łóżku :roll: ,nawet na momencik :lol:

Dorotko powiedziałam jej tylko,że jak będzie ładnie pozować,dostanie nagrodę :wink:
Doskonale rozumiem Twoją niecierpliwość,sama to dwa razy przerabiałam,a ostatniej nocy przewracałam się z boku na bok,nie mogąc oka zmrużyć i ani pojąć,jak M może spać w najlepsze,skoro nadchodził "ten"dzień.
Imię wybrane?Podajcie Pani w hodowli,by psiaczek nauczył się na nie reagować.
A tak w ogóle- to jeszcze mnie koniecznie proszę odwiedzić!

Agunia - wymiziaj Szirka od ciotki Tośki :wink:
Pozdrawiam,Kinga.
Na skraju lasu jest mały domek...
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p

Post »

Layla też wciąż się wybarwia (a tak chciałam, żeby była ciemna), w piątek idziemy do fryzjera, więc znów będzie jaśniejsza.
Mój mąż uwielbia spać z Laylą, to ja wciąż próbuje pozbyć się tej pchły z łóżka, bo tak się we mnie wtula, ze ruszyć się nie mogę, albo bezczelnie śpi na moich plecach. A jak odkładam ją do jej legowiska, to się obraża, łazi po domu, idzie na chwile spać do drugiego pokoju, albo piszczy u siebie i wtedy mąż pozwala jej przyjść do łóżka.
Ale i tak znów przyłazi do mnie :wink:
A ostatnio ma nowy patent - wieczorem grzecznie kładzie się u sibie i śpi, ale jak tylko zaśnimy przychodzi do nas i tak śpimy do rana.
Awatar użytkownika
Antooosia
1000p
1000p

Post »

Hehehehe,no to rzeczywiście nie ma co jej wyganiać,jeśli chcecie się wyspać :D .
A bardzo ją ścinasz?Nie zmarznie w zimie?
Cudne ma to ubranko :lol:
Pozdrawiam,Kinga.
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p

Post »

Nie bardzo jej nie ścinam, ale włosy jej się kołtunią pod ubraniem, poza tym jeśli by miała czekać do końca zimy, to by całe ulice zamiatała włosami.
Awatar użytkownika
agaxkub
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Sziranka wymiziam od ciotki Tośki, ale podejrzewam, że wolałby osobiście :lol:
Awatar użytkownika
Antooosia
1000p
1000p

Post »

No właśnie,A.znosi liście w kłakach...i patyki...a jak kosimy trawę,to....trawę mam w domu :roll: .

Aga,a te strzałki są już? :wink:
Pozdrawiam,Kinga.
Awatar użytkownika
agaxkub
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

jasne!!!
wczoraj z Szirkiem do północy naklejałam
brama też oznaczona...

ja wczoraj w kuchni znalazłam kawałek węgla... tak to chyłkiem przemycił, że nawet się nie zorientowałam, dopiero jak zaczął chrupać i do góry podrzucać hi hi hi
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p

Post »

Antosiu, znosi pełno suchych liści i patyków, a na dodatek jak jej się coś przyczepi to staje w miejscu i nie ruszy sie dopóki jej tego nie zdejme.
Awatar użytkownika
Haniafrania
50p
50p
Od: 1 paź 2008, o 18:05

Post »

To mamy taki problem z zepami jak tylko sie jakas uczepi kladzie sie na ziemi plasciutko i lezy robi takie miny jak kot ze shreka :)
Awatar użytkownika
anoli
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 lis 2007, o 16:26

Post »

biznesmarty pisze:
anoli pisze:Śpiochy
Obrazek
:D

Ten śpioszek nie obudził się
czasem na podłodze.

:D
Nawet nie, choć tego się spodziewałam. :lol:
Mizianka dla wszystkich małych i wielkich piesiów.
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
Awatar użytkownika
Jeanne
1000p
1000p
Od: 21 gru 2007, o 16:08

Post »

DorkaWD, ja jeszcze tak odnośnie zabawek...jest dokładnie tak jak Aga napisała, w domu mam pełno piłeczek, sznurów do szarpania, maskotek, a i tak najlepszą zabawką są kamienie przyniesione ze spacerku lub szmata do podłogi :lol: czy też osobista Kenzowa ściereczka do wycierania brudnych kopytek :wink:
Jeśli już to ten pluszowy sześcian może być ok, to i dla Malwy zabawa by była :wink:
Aaaaa, zapomniałam o najważniejszym - jeśli psiak będize miał jakąś pluszową maskotkę to najlepiej od razu "wydłubać" oczka, nosek itp, wszystkie plastikowe elementy, bo to wzbudza zawsze największe zainteresowanie i jeszcze może być jakieś nieszczęście jak połknie :? dziury zaszyć i zabawka może niekompletna i trochę jak z horroru :lol: ale bezpieczna :wink:
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Awatar użytkownika
sonia
1000p
1000p
Od: 21 maja 2007, o 00:50

Post »

Agnieszko Kefirek dziękuje Cioci Agusi za czochranko ;:226 my również przesyłamy Szirankowi mizianka głaskanka i prosimy o nowe fotki ;:128

piękne mamy na forum pieski i wszystkie są takie kochane i rozpieszczane ;:166 więc i ja również dorzucam swoje mizianka dla wszystkich sierściuchów ;:225
Awatar użytkownika
Nalewka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 paź 2006, o 12:42
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Na spacerze widziałam małego czarnego psa (jakiś terier), który dumnie niósł czarnego psiaka-maskotkę :) Wyglądał bardzo zabawnie :D

Piłki, sznurki, patyki, to już widziałam, ale żeby na spacer brać w pysku miękką maskotkę - to widziałam pierwszy raz :)

A co noszą na dwór Wasze psiaki?
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
Zablokowany

Wróć do „WSZYSTKO o... Bazy wiedzy użytecznej”