I niech tak zostanie!
  I niech tak zostanie! 
 I niech tak zostanie!
  I niech tak zostanie! 
 Może masz zdjęcie Twojej roślinki?
 Może masz zdjęcie Twojej roślinki?

Jagi
  Jagi

Nie dziwię się, że przypadł Ci do gustu mój sielski klimat gdyż u Ciebie widzę to samo
 Nie dziwię się, że przypadł Ci do gustu mój sielski klimat gdyż u Ciebie widzę to samo  grupowe nasadzenia, roślinność sielska i  drewniane ozdóbki
 grupowe nasadzenia, roślinność sielska i  drewniane ozdóbki  . Ja też marzę o obudowaniu studni w postaci drewnianej bądż kamiennej dziękuję/ kamieni u mnie pod ostatkiem/ ale ciągle są ważniejsze sprawy i czasu oraz finansów brakuje bo cały czas remontuję swoją chatkę
 . Ja też marzę o obudowaniu studni w postaci drewnianej bądż kamiennej dziękuję/ kamieni u mnie pod ostatkiem/ ale ciągle są ważniejsze sprawy i czasu oraz finansów brakuje bo cały czas remontuję swoją chatkę  

.Wszystkie ozdoby drewniane i studnię robiliśmy z mężem sami .Ostatnio dostałam od mojego M 3 koła do ogrodu ,a od synka żabę na patyku
.Wszystkie ozdoby drewniane i studnię robiliśmy z mężem sami .Ostatnio dostałam od mojego M 3 koła do ogrodu ,a od synka żabę na patyku  .Bardzo lubię ten mój ogród tak jak Ty swój i będę do niego zaglądać
.Bardzo lubię ten mój ogród tak jak Ty swój i będę do niego zaglądać  

prześliczna wiosna w Twoim ogrodzie
  prześliczna wiosna w Twoim ogrodzie