Mariolcia1962 pisze:Piotr podaj proszę przepis na swój placek po węgiersku . Korzystałam już z Twoich przepisów i trafiłam na placek po węgiersku w wątku co dziś gotujecie na obiad .
Mariola, spokojnie, teraz robię sery,na tapecie jest Twaróg Cremonis i ricotta twarogowa, później z pewnością napiszę jak robiłem placek po węgiersku.Mariolcia1962 pisze:Piotr a gdzie przepis na gulasz po węgiersku i placek , czyżbyś nie chciał podać
Piotr, dziękuję za podpowiedźBiotit pisze:Kasiu, jeśli chcesz ją tylko parzyć , to lepiej uwędź w całości w suszonym pęcherzu wieprzowym,
wszystkie soki i smaki zostaną, to najlepszy sposób. Temp. końcowa parzenia to wew mięśnia 65 C.
Kiełbasa ładna, chętnie zobaczyłbym przekrój.MORANGO pisze:To i ja pochwalę się swoją kiełbaskądługo dojrzewającą...
Kasiu, pęcherze suszone kupisz w tym samym miejscu , gdzie kupowałaś osłonki.gaura pisze:Piotr, dziękuję za podpowiedźBiotit pisze:Kasiu, jeśli chcesz ją tylko parzyć , to lepiej uwędź w całości w suszonym pęcherzu wieprzowym,
wszystkie soki i smaki zostaną, to najlepszy sposób. Temp. końcowa parzenia to wew mięśnia 65 C.![]()
Na ten moment nie mam gdzie uwędzić (i pęcherza brak) , więc zrobię parzoną.