Garden of my dreams :)

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Koleszko
500p
500p
Od: 14 wrz 2013, o 20:23
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Garden of my dreams :)

Post »

Marto Kradnij po cichu, lepiej się przyjmie . :D

Soniu Oj tak .Masz rację , ja niestety wszystko na jesieni zrobiłem i teraz nie mam co robić ... :D
Awatar użytkownika
Przemekt23
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 gru 2013, o 19:36
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj Paweł. Zawitałem do Ciebie i widzę że działasz z na sadzeniami. Świetne iglaki ;:333
Awatar użytkownika
Rozana
1000p
1000p
Od: 20 wrz 2014, o 09:30

Post »

Zapytam kiedy jej nie będzie w domu i ukradnę wszystkie borówki. a ma ich z 50 sztuk ;:170 Ale by się zdziwiła. Tak na serio , to już się nie mogę doczekać, a u mnie wszystko lepiej rośnie niż u niej , łącznie z chwastami :D
Awatar użytkownika
Koleszko
500p
500p

Post »

Przemku Siemanko . :wink: Działam .Dziękuje bardzo . :wink: Wpadnę do Ciebie niebawem . :lol:

Marto Haha . :D To bardzo dużo ma . :wink: Wszyscy nie możemy się doczekać chyba , aby jeszcze miesiąc wytrzymać . :)
Awatar użytkownika
Rozana
1000p
1000p

Post »

Moja mama lubi coś shandlować, pewnie liczy, że będzie dużo owoców i zamierza na ryneczku sprzedać nadwyżki. Ale będzie tak jak zawsze, telefon do mnie i panika, że nie ma czasu tego zrywać ;:306 bo ona wszystko na raz by chciała. Ale ja chyba też tak trochę mam, takie geny mamusine. :D
Awatar użytkownika
any57
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2012, o 16:56

Post »

Koleszko pisze: wszystko na jesieni zrobiłem i teraz nie mam co robić ...
Nie ma takiej opcji :wink:
Robota jest zawsze - dzisiaj poszedłem tylko popatrzeć i ... trzy godz. nawet nie usiadłem :;230
Andrzej zaprasza
aktualny wątek
poprzedni
Awatar użytkownika
karolacha
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 cze 2014, o 15:56

Post »

Any ma rację , w ogrodzie nie ma ,że nie ma roboty :wink: też wczoraj wyszłam na rekonesans i zakończyłam z taczką pełną chwastów :;230 Ale u mnie prawie wiosna ;:306 :wit
Moje Arboretum
Część 8 - zapraszam Karolina
Awatar użytkownika
Rozana
1000p
1000p

Post »

Ja muszę też brać się za chwasty, niby zima a one rosną . Ale zima jak wiosna w końcu. :D Z chęcią dziś bym coś porobiła, ale jest niedziela. :D
Awatar użytkownika
Tulap
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lip 2014, o 09:30

Post »

Ale co z tego,że niedziela?Idziesz robić na działce ;:173
Ludzie z miasta w niedziele robię na działkach i nikt nic nie gada ;:173
Ja czekam aż ziemia znowu roztaje i idę :uszy
Awatar użytkownika
mati1999
1000p
1000p
Od: 3 maja 2013, o 13:17

Post »

Ja tez bym z checią zaczął może w tygodniu zaczne :heja zeby pogoda się utrzymała :D . potem wstawie u sb zdj. :oops:
Awatar użytkownika
Rozana
1000p
1000p

Post »

:D Chwasty mnie denerwują , Właśćiwie muszę dokończyć dziś sprzątanie domu, bo wczoraj za dużo na dworze byłam i nie zdążyłam kuchni całkiem ogarnąć. :D Ale od jutra działam w ogrodzie.
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Koleszko
500p
500p

Post »

Marto Trzeba sobie pomagać . :lol: U mnie dziś zima ... :( Nie patrz na niedzielę , ja zawsze robię w niedzielę jak mam co .Ludzie się gapią , ale co ? Jak chce się coś mieć to trzeba robić ...

Andrzeju Przesadzać nie mogę , ziemia zamarznięta , grabić nie mam co ... więc co mam robić ? :)

Karolinko Jasne . :lol: U mnie nie ma co robić do wiosny .Dopiero pod koniec marca ruszam, ale nie z robotą w ogródku tylko z czym innym .U mnie zima dziś i mróz .Chwastów nie ma bo je koszę zawsze kosiarką , rabat jako takich nie posiadam jeszcze . :wink: Widziałem widziałem , nie zazdroszczę . :D

Mateuszu Masz całkowita rację . :wink:

Mati U mnie jak było 2 dni wiosny , to dziś zima ... :( Ja ruszam na koniec marca z robotami . :wink:
Awatar użytkownika
Rozana
1000p
1000p

Post »

Ja staram się chociaż w niedzielę odpocząć, choć sprzatania zawsze jest pełno. Jutro do południa coś działam. Coś sie znajdzie.
Awatar użytkownika
sweetdaisy
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 sty 2015, o 19:21

Post »

Witaj Pawle,
Przyszłam z rewizytą i tak sobie czytam i czytam i czytam.... (pól godz później) ......i czytam ten Twój wątek od początku, bo jest co czytać i oglądać ;:333
Oż jak ja Ci zazdroszczę takiej możliwości przesuwania sobie granic ogrodu według potrzeb ;:215
Ciekawość mnie zżera co do realizacji tych wszystkich Twoich planów, więc będę u Ciebie częstym gościem.
Co do obrzeża rabat, jakie planujesz, to tej kosteczki jeszcze mało... ale jak wiosna i lato to też ciepełko i będzie towar szybciej schnął, a co za tym idzie i produkcja szybsza ;:138
Szpaler piwonii mnie powalił, chyba wpadnę z wizytą wiosną ;:198
A na tej obciachanej wierzbie oczami wyobraźni widzę pięknie oplecione i kwitnące powojniki... ;:224
Rabata z iglaków na środku - super pomysł - wyższe na środek niższe po brzegach a na końcu, przy obrzeżu mogą być rododendrony od strony cienistej lub wrzosy... bajka ;:152 Agro pod spód, kora na wierzch i zupełnie piękne i bezobsługowe miejsce (przećwiczone u mnie :wink: )
Pozdrawiam :wit
Pozdrawiam, Zuza
----------------------------
Słoneczny kawałek mojego miejsca na ziemi I, II, III
Awatar użytkownika
Koleszko
500p
500p

Post »

Marto Tak by wypadało odpoczywać , ale wiadomo .

Zuziu Cześć . :lol: Granice całkowicie zostaną przeciągnięte w przyszłości dopiero . :D Dziękuję bardzo , zapraszam zawsze . :D Mało mało ... potrzebne kilka tysięcy , ale jak dobrze pójdzie to niedługo ruszę znów z produkcją . :D Z produkcją to dopiero zacznę na całego , to jest cisza przed burzą dopiero - będą nowe foremki i wgl . ;:215 Wpadaj kiedy tylko chcesz . :lol: Niestety ta wierzba puści ... :? i nie da się żadnego pnącza puścić ... dziękuję bardzo . :) Czytasz mi w myślach i myślisz jak ja . ;:108 Pozdrawiam również .

Coś tam dziś mi przyszło :

- sztobry x40 Pęcherznica Luteus,
- sztobry x40 Pęcherznica Diablo,
- sztobry x20 Dereń Biały .

Obrazek

;:215 Sztobry zostały już zabezpieczone i leżakują 40 cm pod ziemią , czekają na koniec marca .Wtedy jedziemy z sadzonkami . :lol:

Kupiłem również 450 doniczek , różnych - żeby było w co sadzić je i takie tam . :wink:

Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”