Garden of my dreams :)

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
RomciaW
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 gru 2008, o 20:58
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Garden of my dreams :)

Post »

Dzieje się u Ciebie Pawełku ;:138 Nawet zimą nie odpoczywasz :?: Przygotowania do lata .....sekatorki ,opryski już zaplanowane ;:138 Dobry pomysł z pęcherznicą na żywopłot, postaram się dla Ciebie coś ukorzenić ;:138 Ja też zamówiłam już troszkę róże i takie tam ,więc nie dziwię się Tobie :wink:
Awatar użytkownika
cyma2704
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2013, o 17:31

Post »

Paweł pęcherznica 20 cm, u mnie urosła w trzy lata do wysokości 170 cm, cięta corocznie. ;:108 Sama się sieje, zostawiam kilka kwiatów. Przypomnij się wiosną, może część przeżyło.
Awatar użytkownika
Koleszko
500p
500p
Od: 14 wrz 2013, o 20:23
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

A ja dzisiaj zrobiłem obchód .Po prostu kocham moje wszystkie roślinki , a jest ich całkiem sporo . ;:215 U mnie wiosna , około 8-10 stopni w dzień na słońcu od dwóch dni . ;:215 Śniegu nie ma i jest bajecznie .W nocy niestety mały mróz . Roślinki mają pączki już oczywiście .Chcę już wiosnę , fajnie byłoby już wiedzieć które roślinki się przyjęły . ;:108

Mariolko W związku z żywopłotem powiedziałem A , a teraz powiem B . :lol: Zobaczysz za 2-3 dni . ;:108

Marto Już Ci odpowiedziałem .Uważam , że nie mamy ich dużo przecież .Jakbyśmy mieli tysiąc to termin byłby ważny , byśmy zdążyli - a tyle ile mamy to w 10 min zawsze przytniemy . :lol:

Aniu Wszyscy są wariatami . :lol: Co zamówiłaś ? byłem u Ciebie i nie pamiętam , żebyś o tym wspominała .Ale teraz nie przesadzaj lepiej . ;:108

Romciu Coś tam się dzieje . :lol: Nie ma opcji odpoczynku .Potem nie będzie czasu na zakupy . :D Dzięki bardzo . :D Z pęcherznicą może sobie sam poradzę, zobaczymy . :lol: Ale jakbyś miała coś innego ciekawego to chętnie , nawet się zamienię jak coś . :lol: Może czymś ode mnie będziesz zainteresowana .Prześlę Ci listę na wiosnę . ;:108 Widziałem , widziałem . ;:215

Soniu Dziękuję bardzo za cenną informację . :lol: Czyli szybko rośnie , u mnie jest bardzo dobra ziemia , ale ciekawe czy jej przypasuje . :lol: Dzięki bardzo . :wink:
Awatar użytkownika
kamil888
500p
500p
Od: 26 lip 2012, o 17:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Pawle ja też się przymierzam do robienia żywopłotu ;:173 Myślałem nad pęcherznicą, ale wybiorę chyba tuje szmaragd. Pęcherznicą odgrodzę część ogrodu z truskawkami i jabłonkami ;:180
Ogród w Bieszczadach
Pozdrawiam Kamil
Awatar użytkownika
Tulap
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lip 2014, o 09:30

Post »

A jeszcze rabat nie robiłeś?Jesteś 2 dni w polu :lol:
Awatar użytkownika
Koleszko
500p
500p

Post »

Kamil Fajnie . :D Masz rację .Tuje poza tym są bardzo dobrą osłona od wiatru .Ja wybrałem Pęcherznicę , bo akurat w tym miejscu nie potrzebuję żadnej osłony . :wink:

Mateusz Daj spokój . :D Ty ruszyłeś nieźle .Ja takiego tempa nie mam .U mnie jeszcze ziemia zamarznięta głębiej , nawet na słońcu . :?
Awatar użytkownika
Rozana
1000p
1000p
Od: 20 wrz 2014, o 09:30

Post »

Ja dziś kopałam i ziemia nie była zmarznięta. A to może zależy w jakim regionie. :D
Awatar użytkownika
Koleszko
500p
500p

Post »

Po co kopałaś ? Na pewno zależy . :lol: U mnie błoto masakryczne .Także sądzę że kilka cm puściło tylko ... :?
Awatar użytkownika
Rozana
1000p
1000p

Post »

:D Wykopywałam blachę. |U mnie dużo skarbów w ziemi. Zebym tylko przez przypadek bomby nie wykopała. Moja miejscowość 2 września 1939 roku była bombardowana intensywnie.
Awatar użytkownika
masakra0888
200p
200p
Od: 5 paź 2014, o 14:58

Post »

To możesz czasem coś znaleźć, bo metal po latach wychodzi do góry :wink:
Mój ogród
Pozdrawiam Konrad
Awatar użytkownika
Koleszko
500p
500p

Post »

Marto Uważaj lepiej ... bo nigdy nic nie wiadomo .Konrad ma rację .
Awatar użytkownika
Rozana
1000p
1000p

Post »

Co chwilę coś znajduję w ziemi, jakieś metale, koła itp. Jakby co to blisko mam poligon i wojsko może do mnie wpaść :) , gdybym coś znalazła.
Awatar użytkownika
Koleszko
500p
500p

Post »

No to masz ciekawie . :wink: A ja teraz patrzę na allegro co by tu jeszcze kupić ... :shock:
Awatar użytkownika
Rozana
1000p
1000p

Post »

Ja byłam dziś u mamy i wezmę od niej troszkę roślinek jak przyjdzie czas. Upatrzyłam sobie to i owo. :D
Awatar użytkownika
cyma2704
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2013, o 17:31

Post »

Paweł plany zrobione, :) to i zakupy w toku. Nie ma co rozpędzać się do pracy w ogrodzie, co najwyżej porządki. Do wiosny kawał czasu. ;:65
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”