Taki temat mi wpadł do głowy - może zapączkuje..

Facet to powinien łazić na siłownię(setkę wyciskać przynajmniej na suwnicy), rzeźbić to co wypracował na głebokim basenie, pachnieć ostro i męsko itp.JarekX pisze:Czyli należy dbać Twoim zdaniem o wygląd, będąc mężczyzną czy też nie ?
Widziałem kilka postów bardzo krytykujących tu na forum jeśli mężczyzna stara się dbać o swój wygląd...![]()
Trzydniowy zarost jak najbardziej wskazany ale ubranko ma być czyste. Garniturki(na codzień - pomijając przymus w pracy) odpadają. No ale to moje zdanie. Teraz jest taki wybór ciuchów i taka różnorodność cen, że naprawdę można się świetnie i męsko ubrać. Bojóweczki....mniam mniamLady-r pisze:Oj Aurynko,a jak zobaczysz faceta nieogolonego,wygniecionego w nieświeżych ubraniach to co sobie pomyślisz?
Słońce ja pisałam tylko w nawiazaniu do podtematu o dbaniu o wygląd, a nie o ocenie człowieka na jego podstawie. Ja równie dobrze też z pedziem, który ma brylantynę na włosach i pachnie pistacjowo mogę się nieźle bawić np. na jakiejś imprezie lub np. na biwaku.Lady-r pisze:Hmm... a jednak nie patrzysz na mężczyzn platonicznie i czysto umysłowo