Mój Raj cz. IV
- iwona0042
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Mój Raj cz. IV
Grażynko tak wszystko ślicznie wypieszczone, jabłuszka obłędnie wyglądają, wino cudnie zaczerwienione, no jak w raju, a ta żabcia 

-
- Od: 20 sty 2013, o 10:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Grażynko, dałaś czadu z fotkami
Po ich obejrzeniu stwierdzam, że masz wybitnie wypielęgnowany ogród. Ile ma metrów Twoja działka? Wydaje się ogromna, z tym całym bogactwem roślin ozdobnych i jadalnych. 

- karolacha
- Od: 1 cze 2014, o 15:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
No Grażynko , jakie śliczne fotki pokazałaś
piękny , uroczy ogród
Ale jak kapitalnie wyglądają czerwone jabłka, naprawdę piękny kolor. Jaka to odmiana, smaczne ? bo wygląd super 

- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Grażynko jak obiecałaś tak pokazałaś ... wszystko było i dzieciaczki i cudne roślinki, owocki...no nie wiem co chwalić więc wszystko chwalę
Biorę piwko i jeszcze raz obejrzę 

- Krychna
- Od: 23 mar 2010, o 19:27

- Milcia120
- 500p
- Od: 1 lut 2014, o 12:18
Nawet prawdziwki rosną
ogród zadbany, wypielęgnowany istny raj.

- Kasiula17
- Od: 18 lis 2013, o 22:22
Witaj ale poszalałaś ze zdjęciami
tak kolorowo nawet jesień cudowne ma barwy.
Te borowiki sa genialne jak żywe tylko wielkoludy.

Te borowiki sa genialne jak żywe tylko wielkoludy.

- alicjad31
- Od: 28 lip 2013, o 20:38
Grażynko jestem po wielkim wrażeniem
Ogród wygląda na bardzo duży jest w nim wszystko .Ślicznie .Życzę CI ZDRÓWKA 

Pozdrawiam Alicja
- anym
- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Grażynko
ale się naoglądałam aż na sercu cieplej i radośniej
Zauważyłam fajną trawę, wysoka i sina, jak się zowie?

- MariaWy
- 1000p
- Od: 3 lip 2011, o 22:12

- Andzia84
- 1000p
- Od: 23 sty 2014, o 15:51
Grażynko śliczną masz działeczkę. Taka wypielęgnowana i kolorowa. Rabatki równiutko wysypane korą i kamykami, zero chwastów. Jak Ty to robisz? Oj dbasz bardzo konkretnie o to swoje miejsce
Fajnie mieć taką działkę w ROD bo za płotem też piękne widoki i ludzie, którzy podzielają naszą pasję. Fajnie mieć wokół zadbany teren
Nie to co u mnie-tylko łąki pozarastane trawą i chwastami po pas. I cieszę się, gdy ktoś to skosi raz w sezonie...a czasem nie kosi i mieszkam w takim buszu zza którego prawie mojego podwórka nie widać 

Zbudowałam dom, urodziłam syna, czas posadzić drzewo 
Gdzieś tam na końcu świata...mój raczkujący ogródek
Gdzieś tam na końcu świata cz.2

Gdzieś tam na końcu świata...mój raczkujący ogródek
Gdzieś tam na końcu świata cz.2
- karolacha
Grazynko --dawaj fotki z obchodu, jestem ciekawa porównań 

- gracha
- 1000p
- Od: 23 maja 2012, o 21:49
Dni coraz piękniejsze ,nie mogłam wytrzymać i wczoraj na działeczce poobcinałam hortensje bukietowe a w namiocie wysiałam rzodkiewkę,szczypiorek ,sałatę i szpinak,a co wiosna tuż,tuż
niech się dzieje
Moniko wątek nazwałam Mój Raj ,bo w tym miejscu na mojej działeczce czuję się naprawdę wspaniale,nie znam drugiego takiego miejsca gdzie mogłabym się tak czuć,
beczułkę jak spotkam w komisie to trafi do Ciebie
Iwonko dziękuję, Ty też w swoim królestwie czujesz się wspaniale,te nasze miejsca stworzone przez nas dają nam satysfakcję i wiele przyjemności ,chociażby te czerwone jabłuszka,jeszcze jemy je do dzisiaj ,
Małgosiu cieszę się za takie miłe słowa pod adresem działeczki i bardzo dziękuję,
nasze miejsce na ziemi ma około 5 arów ,mamy na nim wszystko co do życia i szczęścia potrzeba
Karolka dzięki za miłe słowa, czerwone jabłuszka rosną na bardzo starej jabłonce ,nazwy nie stety nie znam , mogę tylko powiedzieć że są bardzo smaczne zimowe i do tej pory jeszcze mamy,całą zimę jabłek nie kupuję
Marysiu dzięki za spacer po moim ogrodzie, piwko na zdrówko i zapraszam jeszcze
Krysiu dziękuję,staram się i dbam bo to moje szczęście
Milcia bardzo cenię sobie takie słowa,dzięki
Kasiu nie długo mam działkę dlatego ważne jest dla mnie że inni dostrzegają efekty mojej pracy
Alu bardzo dziękuję za pochwały i życzenia,dla Ciebie też dużo wytrwałości w codziennych zmaganiach,
Aniu Tobie też dziękuję że spacerek po moim ogrodzie sprawił Ci przyjemność,
trawka ta to owies wiecznie zielony ,jestem z niej zadowolona bo nie rozrasta się za bardzo
Marysiu dziękuję ,zapraszam Cię na spacerki do mnie w realu
Andziu działka moja jest bardzo dobrze położona z dala od głównej drogi,teren płaski lekko pochylony w prawo ,ziemia żyzna lekko kwaśna,sąsiedzi mili,aż chce się robić w takim otoczeniu,
nie przejmuj się z czasem wokół Ciebie zamieszkają ludzie,tak było z moją córką ,jak powstawał ich dom dookoła nie było nikogo a już po dwóch latach pojawił się sąsiad z jednej strony,
Karolcia chyba przegapiłaś cała relacja z zeszłego roku od wiosny do jesieni została już pokazana,
będę teraz pokazywała pojedyncze kwiatki z mojego ogrodu, buziaczki dla wszystkich gości

Moniko wątek nazwałam Mój Raj ,bo w tym miejscu na mojej działeczce czuję się naprawdę wspaniale,nie znam drugiego takiego miejsca gdzie mogłabym się tak czuć,
beczułkę jak spotkam w komisie to trafi do Ciebie

Iwonko dziękuję, Ty też w swoim królestwie czujesz się wspaniale,te nasze miejsca stworzone przez nas dają nam satysfakcję i wiele przyjemności ,chociażby te czerwone jabłuszka,jeszcze jemy je do dzisiaj ,

Małgosiu cieszę się za takie miłe słowa pod adresem działeczki i bardzo dziękuję,
nasze miejsce na ziemi ma około 5 arów ,mamy na nim wszystko co do życia i szczęścia potrzeba

Karolka dzięki za miłe słowa, czerwone jabłuszka rosną na bardzo starej jabłonce ,nazwy nie stety nie znam , mogę tylko powiedzieć że są bardzo smaczne zimowe i do tej pory jeszcze mamy,całą zimę jabłek nie kupuję

Marysiu dzięki za spacer po moim ogrodzie, piwko na zdrówko i zapraszam jeszcze

Krysiu dziękuję,staram się i dbam bo to moje szczęście

Milcia bardzo cenię sobie takie słowa,dzięki

Kasiu nie długo mam działkę dlatego ważne jest dla mnie że inni dostrzegają efekty mojej pracy

Alu bardzo dziękuję za pochwały i życzenia,dla Ciebie też dużo wytrwałości w codziennych zmaganiach,

Aniu Tobie też dziękuję że spacerek po moim ogrodzie sprawił Ci przyjemność,
trawka ta to owies wiecznie zielony ,jestem z niej zadowolona bo nie rozrasta się za bardzo

Marysiu dziękuję ,zapraszam Cię na spacerki do mnie w realu

Andziu działka moja jest bardzo dobrze położona z dala od głównej drogi,teren płaski lekko pochylony w prawo ,ziemia żyzna lekko kwaśna,sąsiedzi mili,aż chce się robić w takim otoczeniu,
nie przejmuj się z czasem wokół Ciebie zamieszkają ludzie,tak było z moją córką ,jak powstawał ich dom dookoła nie było nikogo a już po dwóch latach pojawił się sąsiad z jednej strony,

Karolcia chyba przegapiłaś cała relacja z zeszłego roku od wiosny do jesieni została już pokazana,

będę teraz pokazywała pojedyncze kwiatki z mojego ogrodu, buziaczki dla wszystkich gości

- Sylwia85
- 1000p
- Od: 24 lut 2013, o 16:57
Grażynko witaj
Wspomnienia minionego sezonu przepiękne. Ślicznie wyglądają powojniki. Bardzo mi się podoba taka ściana. Oj chyba to będzie moja kolejna choroba
Tulipany cudne i ta alejka
.
Pozdrawiam cieplutko i jak najszybciej do wiosny

Wspomnienia minionego sezonu przepiękne. Ślicznie wyglądają powojniki. Bardzo mi się podoba taka ściana. Oj chyba to będzie moja kolejna choroba

Tulipany cudne i ta alejka

Pozdrawiam cieplutko i jak najszybciej do wiosny

Ogród początki - zapraszam serdecznie
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
- karolacha
Na pewno była relacja od wiosny do jesieni, tylko ja się zapisałam w czerwcu, to nie wszystko ogarnęłam
teraz od wiosny wszystko i wszystkich będę śledziła