Mój zielony świat cz.4
- Biedronka641
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 cze 2012, o 17:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Mój zielony świat cz.4
Aniu a te poduszki niebieskich kęp to co? Lobelia a może farbownik?
- kwiaty_poli
- 500p
- Od: 5 gru 2011, o 16:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
O rajuśku
tak kolorowej wiosny to jeszcze nie widziałam. Aż ciekawe co to będzie w tym sezonie

- chalaputkowo
- 1000p
- Od: 16 cze 2014, o 18:59
Piękne korony i tulipanki botaniczne i serduszka - moja
, ale nic to wiosna idzie będziemy na żywo oglądać takie widoczki - oj Aniu nie mogę się doczekać patrząc na te Twoje śliczne fotki 

Zielono mi - bo wesoło mi - bo zielono mi - Monika
Chałaputkowo,Chałaputkowo-dwa
Chałaputkowo to i owo
Chałaputkowo,Chałaputkowo-dwa
Chałaputkowo to i owo
-
- 1000p
- Od: 22 maja 2013, o 20:16
Ale pięknie i kolorowo u ciebie i jak pięknie wygląda ta biała serduszka a ja takiej nie kupiłam
w tym roku muszę zakupić. 

- Andzia84
- 1000p
- Od: 23 sty 2014, o 15:51
Aniu cudne korony. Zawsze zatrzymuję na nich wzrok gdy je widzę u kogoś w wątku. Są piękne. Mam nadzieję, ze moje posadzone jesienią zakwitną. Jestem ich bardzo ciekawa tym bardziej, że nie widziałam ich nigdy na żywo w żadnym ogrodzie 

Zbudowałam dom, urodziłam syna, czas posadzić drzewo 
Gdzieś tam na końcu świata...mój raczkujący ogródek
Gdzieś tam na końcu świata cz.2

Gdzieś tam na końcu świata...mój raczkujący ogródek
Gdzieś tam na końcu świata cz.2
- anym
- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Alu również pozdrawiam i zapraszam do kolejnych odwiedzin
Jolu to jest firletka Arkwighta i jedną zimę przetrwała ale gdzieś wyczytałam, że jest krótkowieczna dlatego zebrałam nasiona.
Aluś to jest żagwin
Paulinko trochę cebulowych na jesieni posadziłam i mam nadzieję, że nowy sezon będzie kolorowy
Moni czytałam w necie, że przyleciał pierwszy bocian, idzie wiosna
Kasiu kupuj
to piękna i bezproblemowa roślina.
Aniu korony czasem bywają kapryśne i nie zakwitają nie wiem jaki jest tego powód. W zeszłym roku sadziłam 6 dużych cebul ale zakwitły tylko 3 zobaczymy jak będzie w tym roku...ale nie będę cię straszyć niech ci ładnie zakwitną i cieszą oko

Jolu to jest firletka Arkwighta i jedną zimę przetrwała ale gdzieś wyczytałam, że jest krótkowieczna dlatego zebrałam nasiona.
Aluś to jest żagwin

Paulinko trochę cebulowych na jesieni posadziłam i mam nadzieję, że nowy sezon będzie kolorowy

Moni czytałam w necie, że przyleciał pierwszy bocian, idzie wiosna

Kasiu kupuj

Aniu korony czasem bywają kapryśne i nie zakwitają nie wiem jaki jest tego powód. W zeszłym roku sadziłam 6 dużych cebul ale zakwitły tylko 3 zobaczymy jak będzie w tym roku...ale nie będę cię straszyć niech ci ładnie zakwitną i cieszą oko

- dorcia7
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
Aniu jakie śliczne widoczki 

- korzo_m
- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Nie ma jak piękne wiosenne widoki, aż się ciepło robi na serduszku. Jutro spędzam w Zielonym świecie więcej czasu, trzeba pooglądać wszystkie wątki.
- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Nawet stokrotki czy niezapominajki, a jak ślicznie pokazane, to jak pięknie wyglądają 

- karolacha
- Od: 1 cze 2014, o 15:56
Piękną wiosnę pokazałaś
Co to za białe kwiatki na pierwszym zdjeciu
nie znam . Widzę sadzone stokrotki , b. to lubią i też sadzę
a potem daję im dojrzeć i chyba się mutują z <trawnikowymi> bo są w trawniku dużo większe i z czerwonym zabarwieniem często, niż te polne 

- gracha
- 1000p
- Od: 23 maja 2012, o 21:49
Aniu Twoja wiosna jest urocza, przeróżna gama barw,myślę że już niedługo w realu będziemy oglądać nasze wiosny , wszak bocian już podobno przyleciał

- korzo_m
- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
Aniu pooglądałam wszystkie wątki, jestem zachwycona Twoim ogrodem. Rabatki pięknie zagospodarowane, tyle masz rarytasków, których ja nie znam widziałam niektóre roślinki po raz pierwszy. Zachwyciły mnie rabatki z czerwonokrwistą firletką kwiecistą, ostrogowcem i tu od razu pytam czy w tle rośnie ostrogowiec biały. Seledynowy karłowy tytoń pięknie prezentuje się na rabatkach. Monardy takie wyniosłe, czy to z własnego wysiewu, widziałam małe siewki, jak się udało. Dlaczego pytam bo niedawno sama kupiłam nasionka i w piątek posiałam monardę.
A teraz pochwalę Księżniczkę to piękny dostojny kotek, małemu rudaskowi też niczego nie brakuje, uwielbiam koty bo sama mam dwa.
A teraz pochwalę Księżniczkę to piękny dostojny kotek, małemu rudaskowi też niczego nie brakuje, uwielbiam koty bo sama mam dwa.
- Viola K
- Od: 14 mar 2013, o 19:41
Aniu ...cóż mogę napisać ... cudowne rośliny ... wszystko u Ciebie tak równiutko i czyściutko bez chwastka... u mnie tak się nie da
Buziaki dla Ciebie

Buziaki dla Ciebie

- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Ale widoki pokazujesz.
Widzę, że masz takiego samego żylistka, tylko, że Twój o wiele większy. Ja swojego regularnie tnę, bo muszę pilnować, żeby za bardzo nie wlazł na inne rosliny. Mam za ciasno jak wiesz.
Przetacznikiem się nie przejmuj. Jak go gdzieś spotkam to kupię

Widzę, że masz takiego samego żylistka, tylko, że Twój o wiele większy. Ja swojego regularnie tnę, bo muszę pilnować, żeby za bardzo nie wlazł na inne rosliny. Mam za ciasno jak wiesz.

Przetacznikiem się nie przejmuj. Jak go gdzieś spotkam to kupię
- Sylwia85
- 1000p
- Od: 24 lut 2013, o 16:57
Aniu witaj
Łał ale wiosennie u Ciebie. U mnie za oknem biało od przymrozków i jeszcze tez wiatr. Nie chce się wychodzić z domku. A tu takie ciepłe, wiosenne kolory.
Ciekawa jestem co będzie u Ciebie w tym sezonie bo miniony był przepiękny.
Aniu czy niezapominajki po przekwitnięciu przyciszasz? Bo u mnie wyrastają i później nie zbyt ładnie wyglądają? Nawet podsychają.
Pozdrawiam serdecznie

Łał ale wiosennie u Ciebie. U mnie za oknem biało od przymrozków i jeszcze tez wiatr. Nie chce się wychodzić z domku. A tu takie ciepłe, wiosenne kolory.
Ciekawa jestem co będzie u Ciebie w tym sezonie bo miniony był przepiękny.
Aniu czy niezapominajki po przekwitnięciu przyciszasz? Bo u mnie wyrastają i później nie zbyt ładnie wyglądają? Nawet podsychają.
Pozdrawiam serdecznie

Ogród początki - zapraszam serdecznie
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;