Ogród - hal1959 /r.2008/
- hal1959
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 mar 2008, o 19:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Asiu ,ciachnę i już,najwyżej nie będzie miała ładnego kształtu na wiosnę
Zuziu,2 dni przymrozku i cała góra wyglądała fatalnie,liście,kwiaty były zwiędłe i czarne,tylko straszyły,a później zrobiło się ładnie i szkoda mi ich było,ale cóż
Tesko za oknem 15 st teraz ,fajnie jest,ale pochmurno się zrobiło,mówią,że ma padać
Jadziu,pewnie,że mi szkoda dali było,ale jak był 2 dni pod rząd mróz,ktoś mówił mi,ze wtedy nawet 5 st było,widocznie na moje dalie było za dużo
.
Cieszę się,że wam dziewczynki kwitną dalie.

Zuziu,2 dni przymrozku i cała góra wyglądała fatalnie,liście,kwiaty były zwiędłe i czarne,tylko straszyły,a później zrobiło się ładnie i szkoda mi ich było,ale cóż

Tesko za oknem 15 st teraz ,fajnie jest,ale pochmurno się zrobiło,mówią,że ma padać

Jadziu,pewnie,że mi szkoda dali było,ale jak był 2 dni pod rząd mróz,ktoś mówił mi,ze wtedy nawet 5 st było,widocznie na moje dalie było za dużo

Cieszę się,że wam dziewczynki kwitną dalie.
Wiecie co? Niedaleko mnie jest taki dom a za nim duży warzywniak. Na samym końcu warzywniaka jest taka wielka roślina z pomarańczowmi kwiatami. Myślałam, że to róze... ale kwitnie do tej pory i cały czasobsypane jest kwiatami... to chyba dalie (????)
Ma chyba ponad 2 metry wyskosci.
Ja nie mam dalii to nei mogę porównać.
Jutro ma być chłodno
Ma chyba ponad 2 metry wyskosci.
Ja nie mam dalii to nei mogę porównać.
Jutro ma być chłodno

z uśmiechami Iza
u liski
u liski